Korkmaa her şey güzel olacak inşallahumutsuz olunca oluyor birde neyse bişey demiyim yaşayıp görelim inşallah güzel şeyler görelimolmazsa da aşılamaya niyetlendin kuzum çok güzel tertemiz bir sayfa açıcaz
Bakıyorum bitanem şuan bütün sonuçlar 0 olarak gözüküyor
Tatlı ve korkulu heyecanlarım var canım yakorkusuz olanında rabbim sana da nasip etsin inşallah tez vakitte
Ohh çok şanslıyız yaa topik olarak
Hayırlısı kuzum başka ne diyimkiumutsuz olunca oluyor birde neyse bişey demiyim yaşayıp görelim inşallah güzel şeyler görelimolmazsa da aşılamaya niyetlendin kuzum çok güzel tertemiz bir sayfa açıcaz
Bakıyorum bitanem şuan bütün sonuçlar 0 olarak gözüküyor
Tatlı ve korkulu heyecanlarım var canım yakorkusuz olanında rabbim sana da nasip etsin inşallah tez vakitte
Ohh çok şanslıyız yaa topik olarak
İnşallah bitanemKorkmaa her şey güzel olacak inşallah
Hayırlısı bitanem tek denilcek oHayırlısı kuzum başka ne diyimki
Kuşum aynısını görümcem yaşadı hamile kalman mucize dedi doktor miyomlardan dolayııı sonra miyomları doğumda alındıBilmem anlatabildim mi
İnşallah bu ay bende müjdeyle gelicem biliyorum bişeyler var
İnşallah bitanemm haftaya kan vericem devam ederse kıpırdanma farkettim göğüsler de hassas bu sefer ayy geliyo olsun müjdeler nolur yaaa
Kızz sinovacı nerden buldun onu bulsam ben de olcam o güvenli tamam ben mteki sandım
Ayy hadi kız inşallah bi heycanlandim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum seni ❤Kuşum aynısını görümcem yaşadı hamile kalman mucize dedi doktor miyomlardan dolayııı sonra miyomları doğumda alındıBilmem anlatabildim mi
İnşallah bu ay bende müjdeyle gelicem biliyorum bişeyler var
İnşallah bitanemm haftaya kan vericem devam ederse kıpırdanma farkettim göğüsler de hassas bu sefer ayy geliyo olsun müjdeler nolur yaaa
Kızz sinovacı nerden buldun onu bulsam ben de olcam o güvenli tamam ben mteki sandım
Süper çocuklar yetistircez inşallah hep beraber buradaAhahhahahah çok tatlısın sevoşher türlü imkan mevcut
Ayy onun ikinci evliliğiydi ve senin yaşındaydıı olması mucize miyom kapatmış dedi hala çocuğuna mucizem derÇok saol banada zor olur dedi ameliyat dedi ama yaşım 37 ameliyat istemiyorum olursa güzel olur ama bundan dolayı olmayacak kısmet nasip artık
Ben de seni bitanem hala devam ediyo ağrı gibi ama çok silik belde daha çok hissediyorum sayfada aradım yaşayan çok çıktı karşıma Allah'ım inşallah vardır ki ben belirti aramıyodum umutsuzdum çokAyy hadi kız inşallah bi heycanlandim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum seni ❤
Sabııırr bizim de olacakk ama birimiz psikolojik olarak düştüyse diğeri kaldıracak birlikteyiz bu yoldaHayırlısı kuzum başka ne diyimki
Bende umut yokta çünkü geçen ay bütün belirtiler vardı olmadı ama sende değişik bi şeyler var hissediyorum bende sizAyy onun ikinci evliliğiydi ve senin yaşındaydıı olması mucize miyom kapatmış dedi hala çocuğuna mucizem der
Ben de seni bitanem hala devam ediyo ağrı gibi ama çok silik belde daha çok hissediyorum sayfada aradım yaşayan çok çıktı karşıma Allah'ım inşallah vardır ki ben belirti aramıyodum umutsuzdum çok
Sabııırr bizim de olacakk ama birimiz psikolojik olarak düştüyse diğeri kaldıracak birlikteyiz bu yolda
Hahahf çok da güzel olur bebeğim inşallah yaBende umut yokta çünkü geçen ay bütün belirtiler vardı olmadı ama sende değişik bi şeyler var hissediyorum bende sizCookiie ile aynı doğum yapcaksiniz gibi geliyo bana
Kız bi de adet oluyomuşum erkendenAllah umutlarını boşa çıkarmasın tatlım
Bende sana inanıyorum yiğenimin gümbür gümbür geldiğine inanıyorum
Kız seninle aynı zamanda Hamile kalmazsam bende , ben değilimBirlikte çıkıcaz inşallah aşkım
Ya benim yumurtlamadan bi gün sonra karın ve bel ağrım başladı hatta rahim ağzının aşağısına kadar vuruyo enfeksiyon ya da üşütme yok eminim çünkü yumurtlama günü bile ağrım olmadı bi de soğan kürü yapmıştım bu ay o zaten enfeksiyon kurutuyo
Hahshshsg senin kimyasal geçirdiğin ay benim testim silik çizgiydi sonra adet olmuştumKız seninle aynı zamanda Hamile kalmazsam bende , ben değilim
Bu ay hamileyiz buna odaklan :)))
Ahahah evetHahshshsg senin kimyasal geçirdiğin ay benim testim silik çizgiydi sonra adet olmuştumaynıları sende de var dimi şuan şaşmaz çünkü
Sus kız ağzından yel alsın resmen kötü enerji cagiriyorsun iyiki aynı şehirde değiliz ha yoksa ben sana yapcami biliyorumKız bi de adet oluyomuşum erkendenbeni zor toplarsınız çünkü hiç erken adet olmam ya baya şoka girerim
Tatlım sen de biseyler hissediyomusun oldu mu yumurtlamanKız seninle aynı zamanda Hamile kalmazsam bende , ben değilim
Bu ay hamileyiz buna odaklan :)))
Temmuz da topik coşacak valla kizcelerAhahah evetkırmplar var değişik ağrılar var bel agrısı var var da var
Tahmin edebiliyorumSus kız ağzından yel alsın resmen kötü enerji cagiriyorsun iyiki aynı şehirde değiliz ha yoksa ben sana yapcami biliyorum
Kızz aynııı dün gece başladı benim yumurtlamadan tahmini iki gün sonra. Ovülasyon dönemi bitti eminim kimi ona yoruyo ama akıntım yok vücut ısım yüksek bu başka bişeyAhahah evetkırmplar var değişik ağrılar var bel agrısı var var da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?