Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkmaa her şey güzel olacak inşallah

Hayırlısı kuzum başka ne diyimki

Çok saol banada zor olur dedi ameliyat dedi ama yaşım 37 ameliyat istemiyorum olursa güzel olur ama bundan dolayı olmayacak kısmet nasip artık

Ayy hadi kız inşallah bi heycanlandim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum seni ❤

Çok saol banada zor olur dedi ameliyat dedi ama yaşım 37 ameliyat istemiyorum olursa güzel olur ama bundan dolayı olmayacak kısmet nasip artık
Ayy onun ikinci evliliğiydi ve senin yaşındaydıı olması mucize miyom kapatmış dedi hala çocuğuna mucizem der
Ayy hadi kız inşallah bi heycanlandim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum seni ❤
Ben de seni bitanem hala devam ediyo ağrı gibi ama çok silik belde daha çok hissediyorum sayfada aradım yaşayan çok çıktı karşıma Allah'ım inşallah vardır ki ben belirti aramıyodum umutsuzdum çok
Hayırlısı kuzum başka ne diyimki
Sabııırr bizim de olacakk ama birimiz psikolojik olarak düştüyse diğeri kaldıracak birlikteyiz bu yolda

Bende umut yokta çünkü geçen ay bütün belirtiler vardı olmadı ama sende değişik bi şeyler var hissediyorum bende siz Cookiie ile aynı doğum yapcaksiniz gibi geliyo bana

Bende umut yokta çünkü geçen ay bütün belirtiler vardı olmadı ama sende değişik bi şeyler var hissediyorum bende siz Cookiie ile aynı doğum yapcaksiniz gibi geliyo bana
Hahahf çok da güzel olur bebeğim inşallah ya Değişik bişey var evet ama umutlu olmak çok daha iyi geliyo bana

Bende sana inanıyorum yiğenimin gümbür gümbür geldiğine inanıyorum

Kız seninle aynı zamanda Hamile kalmazsam bende , ben değilim
Bu ay hamileyiz buna odaklan :)))

Kız bi de adet oluyomuşum erkenden beni zor toplarsınız çünkü hiç erken adet olmam ya baya şoka girerim
Sus kız ağzından yel alsın resmen kötü enerji cagiriyorsun iyiki aynı şehirde değiliz ha yoksa ben sana yapcami biliyorum

Sus kız ağzından yel alsın resmen kötü enerji cagiriyorsun iyiki aynı şehirde değiliz ha yoksa ben sana yapcami biliyorum
Tahmin edebiliyorum dimii kız senin sosyal medyan yok dimi oğluşunu seni çok merak ediyorum varsa özelden yaz bana
Ahahah evet kırmplar var değişik ağrılar var bel agrısı var var da var
Kızz aynııı dün gece başladı benim yumurtlamadan tahmini iki gün sonra. Ovülasyon dönemi bitti eminim kimi ona yoruyo ama akıntım yok vücut ısım yüksek bu başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…