• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin aşkım inşallah kaç gündür şuraya yazcak bişey bulamıyodum ya hamilelik ihtimali ile ilgili açılışı yaptım en azından 😂😂 keyfim yerine geldi hiç umutsuz olmak umutlu olup adet olmaktan daha kötü geliyo bana. O dibe çöküş çok kötü

Sevoşum dün bende sol kasığımda minik minik böyle bişiler oldu.az devam etti sonra bitti dedim neden bittinn neden:KK70:Allahım nasip etsin için çok güzel hayallerimiz var gerçekleşsin😍

Inşallah ucumuzden biri bu ay mujdesin alır canlarım

canlarımm inşallah 3 tane birden gelicek o güzel haber 😍😍😍

Cookiie Cookiie ’mm çiçeğim Şimdi okudum o akıntı gene geldi mi
Progestan içtim canım sabah şuanlık yok gibi bide bu ara su içmeyi kesmiştim aldım yine su şişemi yanıma içiyorum.
Bebeğim arkadaşın nasıl oldu çıktımı ameliyattan

Progestan içtim canım sabah şuanlık yok gibi bide bu ara su içmeyi kesmiştim aldım yine su şişemi yanıma içiyorum.
Bebeğim arkadaşın nasıl oldu çıktımı ameliyattan
Bol sıvı almak en iyisi kuzucumm.Değişiklik yapmışlar yarın sabaha alacaklarmış kuzum hastanede.

Cookiie Cookiie kuzum Aile hekimliği nde kan verdin değil mi peki barkotunu aldın mı sistemden bakabiliriz aslında💐

Sevoşum dün bende sol kasığımda minik minik böyle bişiler oldu.az devam etti sonra bitti dedim neden bittinn neden:KK70:Allahım nasip etsin için çok güzel hayallerimiz var gerçekleşsin😍
Minnoşum üçümüz de aynıyız şuan kaçıncı gündesin yumurtlamadan sonra bence gümbür gümbür geliyoruzzz 😍
Inşallah ucumuzden biri bu ay mujdesin alır canlarım
Üçümüz de aynı gidiyoruz var bişeyler varr kaç aydır aynı yoldayız bu ay değişik şeyler oluyo yumurtlamadan hemen sonra ağrı başlıyo geliyo kızçeler sabırrr 😍😍
canlarımm inşallah 3 tane birden gelicek o güzel haber 😍😍😍
Ayy inşallah hamişim benim 😍😍

Minnoşum üçümüz de aynıyız şuan kaçıncı gündesin yumurtlamadan sonra bence gümbür gümbür geliyoruzzz 😍

Üçümüz de aynı gidiyoruz var bişeyler varr kaç aydır aynı yoldayız bu ay değişik şeyler oluyo yumurtlamadan hemen sonra ağrı başlıyo geliyo kızçeler sabırrr 😍😍

7.günmüş kuzum hiç bakmıyorum takvime korkumdan🤭 karnım ağrıyacak diye ödüm kopuyor valla🥺 Allahım inşallah nasip ederr hayırlı zamanda Önceden mesela hiç reglimin geleceğini bilmezdim şimdi resmen dört gün öncesinden anlıyorum çiçeğimmm

Bol sıvı almak en iyisi kuzucumm.Değişiklik yapmışlar yarın sabaha alacaklarmış kuzum hastanede.
Evet canım su çok önemli gerçekten. Aa hayırlısı olsun canım olsun geç olsun güc olmasın
Cookiie Cookiie kuzum Aile hekimliği nde kan verdin değil mi peki barkotunu aldın mı sistemden bakabiliriz aslında💐
Evet bitanem e nabıza düşer dedi doktor o yüzden almadım bende inşallah geç düşmez bakıyorum ama yok daha. Olmazsa yarın sabah giderim zaten yakın sağlık ocağı 5 dklık yürüme 🤗
Belirtilerin neler kuzum bu arada hamilelik olarak
Canım benim tam emin değilim ama tahminen iğneden 1 hafta sonra falan çok uyumaya başladım. Normalde biri bana kalk uyuyalım demeden uyumak aklıma gelmez akşamları 10 10:30 tv karşısında gözlerim gidiyordu eşime diyordum ben biraz kestireyim uyandırırsın 😂 sonra 10. Gümden sonra bel karın ağrılarım başladı. Göğüs hassasiyetim başladı. Halsizlik çok var. Böyle şeyler var kuzum
Bu arada ben corona aşısı oldum Cookiie Cookiie Baede Baede sev9 sev9
Hayırlısı olsun canım şifa olsun inşallah 🙏🏼

7.günmüş kuzum hiç bakmıyorum takvime korkumdan🤭 karnım ağrıyacak diye ödüm kopuyor valla🥺 Allahım inşallah nasip ederr hayırlı zamanda Önceden mesela hiç reglimin geleceğini bilmezdim şimdi resmen dört gün öncesinden anlıyorum çiçeğimmm
İnşallah çok güzel haberle geleceksn bebeğimm. benim tahminim 19 haziran yumurtlama ve dün geceden adet yakın gibi ağrılar başladı ilk defa oluyo bu hep de beklerdim niye ağrımıyo bu sefer başladı Allah'ım nolurrr :dua:

Herkese merhaba
Arasıra yazılanları takip ediyorum .kısmetse ikinci çocuğumu düşünüyorum arkadaşlar tüm tahlillerim temiz ama rahim yanında ve arkasında miyom gördü Dr.
Benim gibi olan var mı acaba . Hamilelige engel değil ama zor olur dedi . Bilgisi olan var mı ☺️

Aynen canım benim olcak biseyler inşallah benim 4 gün galiba

Evet canım su çok önemli gerçekten. Aa hayırlısı olsun canım olsun geç olsun güc olmasın

Evet bitanem e nabıza düşer dedi doktor o yüzden almadım bende inşallah geç düşmez bakıyorum ama yok daha. Olmazsa yarın sabah giderim zaten yakın sağlık ocağı 5 dklık yürüme 🤗

Canım benim tam emin değilim ama tahminen iğneden 1 hafta sonra falan çok uyumaya başladım. Normalde biri bana kalk uyuyalım demeden uyumak aklıma gelmez akşamları 10 10:30 tv karşısında gözlerim gidiyordu eşime diyordum ben biraz kestireyim uyandırırsın 😂 sonra 10. Gümden sonra bel karın ağrılarım başladı. Göğüs hassasiyetim başladı. Halsizlik çok var. Böyle şeyler var kuzum

Hayırlısı olsun canım şifa olsun inşallah 🙏🏼
Arkdaşımı sordugun için teşekkür ederim çiçeğim💓
Hı tamam kuzummm o zaman sana mesaj
atacaktım yazamadım kapalıymış ben ebe
hemşireyim aile hekimliğinde çalıştım. Barkodla bağlı oldugun ilin laboratuvar sisteminden bakılıyor inşallah harikaa değerlerin olsun şöyle 400-500😍😍😍

İnşallah çok güzel haberle geleceksn bebeğimm. benim tahminim 19 haziran yumurtlama ve dün geceden adet yakın gibi ağrılar başladı ilk defa oluyo bu hep de beklerdim niye ağrımıyo bu sefer başladı Allah'ım nolurrr :dua:
Oyy sevoşum inşallah inşAllah Bunlar güzel şeylere işaret olsunnn nolurr 😍🤲🏻 Sabırla duayla bekleyeceğizz💐

Bebeğim aşılama yapılmayabilir bazı doktorlar ikinci dozdan sonra korunmayı bırakın diyo şifa olsun inşallah
Kuzum doktoruma danıştım olabilirsin dedi bide sinovac oldum biontek biraz daha tehlikeli bu gebelik konularında

Back