- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aşkım inşallah kaç gündür şuraya yazcak bişey bulamıyodum ya hamilelik ihtimali ile ilgili açılışı yaptım en azından keyfim yerine geldi hiç umutsuz olmak umutlu olup adet olmaktan daha kötü geliyo bana. O dibe çöküş çok kötü
Sevoşum dün bende sol kasığımda minik minik böyle bişiler oldu.az devam etti sonra bitti dedim neden bittinn nedenAllahım nasip etsin için çok güzel hayallerimiz var gerçekleşsin
Inşallah ucumuzden biri bu ay mujdesin alır canlarım
Progestan içtim canım sabah şuanlık yok gibi bide bu ara su içmeyi kesmiştim aldım yine su şişemi yanıma içiyorum.Cookiie ’mm çiçeğim Şimdi okudum o akıntı gene geldi mi
Bol sıvı almak en iyisi kuzucumm.Değişiklik yapmışlar yarın sabaha alacaklarmış kuzum hastanede.Progestan içtim canım sabah şuanlık yok gibi bide bu ara su içmeyi kesmiştim aldım yine su şişemi yanıma içiyorum.
Bebeğim arkadaşın nasıl oldu çıktımı ameliyattan
Minnoşum üçümüz de aynıyız şuan kaçıncı gündesin yumurtlamadan sonra bence gümbür gümbür geliyoruzzzSevoşum dün bende sol kasığımda minik minik böyle bişiler oldu.az devam etti sonra bitti dedim neden bittinn nedenAllahım nasip etsin için çok güzel hayallerimiz var gerçekleşsin
Üçümüz de aynı gidiyoruz var bişeyler varr kaç aydır aynı yoldayız bu ay değişik şeyler oluyo yumurtlamadan hemen sonra ağrı başlıyo geliyo kızçeler sabırrrInşallah ucumuzden biri bu ay mujdesin alır canlarım
Ayy inşallah hamişim benimcanlarımm inşallah 3 tane birden gelicek o güzel haber
Belirtilerin neler kuzum bu arada hamilelik olarakProgestan içtim canım sabah şuanlık yok gibi bide bu ara su içmeyi kesmiştim aldım yine su şişemi yanıma içiyorum.
Bebeğim arkadaşın nasıl oldu çıktımı ameliyattan
7.günmüş kuzum hiç bakmıyorum takvime korkumdan karnım ağrıyacak diye ödüm kopuyor valla Allahım inşallah nasip ederr hayırlı zamanda Önceden mesela hiç reglimin geleceğini bilmezdim şimdi resmen dört gün öncesinden anlıyorum çiçeğimmmMinnoşum üçümüz de aynıyız şuan kaçıncı gündesin yumurtlamadan sonra bence gümbür gümbür geliyoruzzz
Üçümüz de aynı gidiyoruz var bişeyler varr kaç aydır aynı yoldayız bu ay değişik şeyler oluyo yumurtlamadan hemen sonra ağrı başlıyo geliyo kızçeler sabırrr
Ayy inşallah hamişim benim
Evet canım su çok önemli gerçekten. Aa hayırlısı olsun canım olsun geç olsun güc olmasınBol sıvı almak en iyisi kuzucumm.Değişiklik yapmışlar yarın sabaha alacaklarmış kuzum hastanede.
Evet bitanem e nabıza düşer dedi doktor o yüzden almadım bende inşallah geç düşmez bakıyorum ama yok daha. Olmazsa yarın sabah giderim zaten yakın sağlık ocağı 5 dklık yürümeCookiie kuzum Aile hekimliği nde kan verdin değil mi peki barkotunu aldın mı sistemden bakabiliriz aslında
Canım benim tam emin değilim ama tahminen iğneden 1 hafta sonra falan çok uyumaya başladım. Normalde biri bana kalk uyuyalım demeden uyumak aklıma gelmez akşamları 10 10:30 tv karşısında gözlerim gidiyordu eşime diyordum ben biraz kestireyim uyandırırsın sonra 10. Gümden sonra bel karın ağrılarım başladı. Göğüs hassasiyetim başladı. Halsizlik çok var. Böyle şeyler var kuzumBelirtilerin neler kuzum bu arada hamilelik olarak
Hayırlısı olsun canım şifa olsun inşallah
İnşallah çok güzel haberle geleceksn bebeğimm. benim tahminim 19 haziran yumurtlama ve dün geceden adet yakın gibi ağrılar başladı ilk defa oluyo bu hep de beklerdim niye ağrımıyo bu sefer başladı Allah'ım nolurrr7.günmüş kuzum hiç bakmıyorum takvime korkumdan karnım ağrıyacak diye ödüm kopuyor valla Allahım inşallah nasip ederr hayırlı zamanda Önceden mesela hiç reglimin geleceğini bilmezdim şimdi resmen dört gün öncesinden anlıyorum çiçeğimmm
Bebeğim aşılama yapılmayabilir bazı doktorlar ikinci dozdan sonra korunmayı bırakın diyo şifa olsun inşallah
Ay inşallahcanlarımm inşallah 3 tane birden gelicek o güzel haber
Aynen canım benim olcak biseyler inşallah benim 4 gün galibaMinnoşum üçümüz de aynıyız şuan kaçıncı gündesin yumurtlamadan sonra bence gümbür gümbür geliyoruzzz
Üçümüz de aynı gidiyoruz var bişeyler varr kaç aydır aynı yoldayız bu ay değişik şeyler oluyo yumurtlamadan hemen sonra ağrı başlıyo geliyo kızçeler sabırrr
Ayy inşallah hamişim benim
Arkdaşımı sordugun için teşekkür ederim çiçeğimEvet canım su çok önemli gerçekten. Aa hayırlısı olsun canım olsun geç olsun güc olmasın
Evet bitanem e nabıza düşer dedi doktor o yüzden almadım bende inşallah geç düşmez bakıyorum ama yok daha. Olmazsa yarın sabah giderim zaten yakın sağlık ocağı 5 dklık yürüme
Canım benim tam emin değilim ama tahminen iğneden 1 hafta sonra falan çok uyumaya başladım. Normalde biri bana kalk uyuyalım demeden uyumak aklıma gelmez akşamları 10 10:30 tv karşısında gözlerim gidiyordu eşime diyordum ben biraz kestireyim uyandırırsın sonra 10. Gümden sonra bel karın ağrılarım başladı. Göğüs hassasiyetim başladı. Halsizlik çok var. Böyle şeyler var kuzum
Hayırlısı olsun canım şifa olsun inşallah
Aa ne zaman oldun en az 3 ay önermiyorlar gebeliği bilgi vermediler mi
Oyy sevoşum inşallah inşAllah Bunlar güzel şeylere işaret olsunnn nolurr Sabırla duayla bekleyeceğizzİnşallah çok güzel haberle geleceksn bebeğimm. benim tahminim 19 haziran yumurtlama ve dün geceden adet yakın gibi ağrılar başladı ilk defa oluyo bu hep de beklerdim niye ağrımıyo bu sefer başladı Allah'ım nolurrr
Doktoruma yazdım kuzum olabilirsin dediAa ne zaman oldun en az 3 ay önermiyorlar gebeliği bilgi vermediler mi
Kuzum doktoruma danıştım olabilirsin dedi bide sinovac oldum biontek biraz daha tehlikeli bu gebelik konularındaBebeğim aşılama yapılmayabilir bazı doktorlar ikinci dozdan sonra korunmayı bırakın diyo şifa olsun inşallah