Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede çok göğüs ağrısı var bugün

Aa ne güzel bir mesleğin var o barkodu alıyordum önce den de e nabıza eskisi gibi geç düşmüyor sanki o aklıma geldi dedim düşerdir diye almadım. İnşallah düşer. Ay inşallah bitanemm o değerlerde olursa cumartesi görünürmü kese nasip olursa Allah bir aksilik vermezse inşallah

Akşım arkadaşımdaydı biyanndan da canım sen yazmasanda sorucaktım sana. İnşallah güzel bir ameliyat olucak

Seninde ebenim çiçeğim Aynen kuzum nabız eskisi gibi değil daha hızlı düşüyor sen zaten Ara ara kontrol ediyorsundur görünebilir diye düşünüyorum bebeğim tatliş heyecanların vardır şimdii ne güzel

Kuşum aynısını görümcem yaşadı hamile kalman mucize dedi doktor miyomlardan dolayııı sonra miyomları doğumda alındı Bilmem anlatabildim mi
Aynen canım benim olcak biseyler inşallah benim 4 gün galiba
İnşallah bu ay bende müjdeyle gelicem biliyorum bişeyler var
Oyy sevoşum inşallah inşAllah Bunlar güzel şeylere işaret olsunnn nolurr Sabırla duayla bekleyeceğizz
İnşallah bitanemm haftaya kan vericem devam ederse kıpırdanma farkettim göğüsler de hassas bu sefer ayy geliyo olsun müjdeler nolur yaaa
Kuzum doktoruma danıştım olabilirsin dedi bide sinovac oldum biontek biraz daha tehlikeli bu gebelik konularında
Kızz sinovacı nerden buldun onu bulsam ben de olcam o güvenli tamam ben mteki sandım

Hem ebe hem çocuk gelişimciniz var bak gebeye nasip olmaz dimi canımm Tiniminimavihanim

Açıldı oda var yani ben buldum direk aldım

Açıldı oda var yani ben buldum direk aldım
Aa dur bakalım ben de bulursam alayım bizim aydında aşısız kimse kalmadı nasipse tatile gidicez ya Ağustosta diyom eşime yemekleri sen doldurursun insanla sen muhatap olursun aşılısın sonuçta bulaşsa bile vurr kır parçala virüsü bana gelmesin
Ahahhahahah çok tatlısın sevoş her türlü imkan mevcut
Bilin bakalım ne eksik

Hahahaja baya kişi oldu elimde bende sinovac olduk cumartesi günü

Hahahaja baya kişi oldu elimde bende sinovac olduk cumartesi günü
İyi yapmışsın bitanem o zaman sorun yok ben de denicem onu olmayı iki hafta bekliyim sonuçlansın ona göre
randevumu alırım nasipse

Ben umutlanmıyorum artık her ay aynı şey oluyor
umutsuz olunca oluyor birde neyse bişey demiyim yaşayıp görelim inşallah güzel şeyler görelim olmazsa da aşılamaya niyetlendin kuzum çok güzel tertemiz bir sayfa açıcaz

Bakıyorum bitanem şuan bütün sonuçlar 0 olarak gözüküyor
Tatlı ve korkulu heyecanlarım var canım ya korkusuz olanında rabbim sana da nasip etsin inşallah tez vakitte
Hem ebe hem çocuk gelişimciniz var bak gebeye nasip olmaz dimi canımm Tiniminimavihanim
Ohh çok şanslıyız yaa topik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…