Bendede çok göğüs ağrısı var bugünEvet canım su çok önemli gerçekten. Aa hayırlısı olsun canım olsun geç olsun güc olmasın
Evet bitanem e nabıza düşer dedi doktor o yüzden almadım bende inşallah geç düşmez bakıyorum ama yok daha. Olmazsa yarın sabah giderim zaten yakın sağlık ocağı 5 dklık yürüme
Canım benim tam emin değilim ama tahminen iğneden 1 hafta sonra falan çok uyumaya başladım. Normalde biri bana kalk uyuyalım demeden uyumak aklıma gelmez akşamları 10 10:30 tv karşısında gözlerim gidiyordu eşime diyordum ben biraz kestireyim uyandırırsınsonra 10. Gümden sonra bel karın ağrılarım başladı. Göğüs hassasiyetim başladı. Halsizlik çok var. Böyle şeyler var kuzum
Hayırlısı olsun canım şifa olsun inşallah
Aa iyiymiş o zaman tatlım adet ol bian evvelde çalışmalar başlasınDoktoruma yazdım kuzum olabilirsin dedi
Aa ne güzel bir mesleğin varArkdaşımı sordugun için teşekkür ederim çiçeğim
Hı tamam kuzummm o zaman sana mesaj
atacaktım yazamadım kapalıymış ben ebe
hemşireyim aile hekimliğinde çalıştım. Barkodla bağlı oldugun ilin laboratuvar sisteminden bakılıyor inşallah harikaa değerlerin olsun şöyle 400-500
Akşım arkadaşımdaydı biyanndan da canım sen yazmasanda sorucaktım sana. İnşallah güzel bir ameliyat olucakArkdaşımı sordugun için teşekkür ederim çiçeğim
Hı tamam kuzummm o zaman sana mesaj
atacaktım yazamadım kapalıymış ben ebe
hemşireyim aile hekimliğinde çalıştım. Barkodla bağlı oldugun ilin laboratuvar sisteminden bakılıyor inşallah harikaa değerlerin olsun şöyle 400-500
Aa hadi inşallah bitanem nasıl ağrı. Dokununca acıyor benim özellikle uçları dokunamıyorumBendede çok göğüs ağrısı var bugün
Benimde dokununca bi ağrı var ama adet olcam ondan galibaAa hadi inşallah bitanem nasıl ağrı. Dokununca acıyor benim özellikle uçları dokunamıyorum
Adet söktürücü içiyorum inşallah bakalımAa iyiymiş o zaman tatlım adet ol bian evvelde çalışmalar başlasın
UmutsuzlukBenimde dokununca bi ağrı var ama adet olcam ondan galiba
Ben umutlanmıyorum artık her ay aynı şey oluyorUmutsuzlukkız ben umutlandım senin için azcık sen adet diyorsun
Seninde ebenim çiçeğimAa ne güzel bir mesleğin varo barkodu alıyordum önce den de e nabıza eskisi gibi geç düşmüyor sanki o aklıma geldi dedim düşerdir diye almadım. İnşallah düşer. Ay inşallah bitanemm o değerlerde olursa cumartesi görünürmü kese nasip olursa Allah bir aksilik vermezse inşallah
Kuşum aynısını görümcem yaşadı hamile kalman mucize dedi doktor miyomlardan dolayııı sonra miyomları doğumda alındıHerkese merhaba
Arasıra yazılanları takip ediyorum .kısmetse ikinci çocuğumu düşünüyorum arkadaşlar tüm tahlillerim temiz ama rahim yanında ve arkasında miyom gördü Dr.
Benim gibi olan var mı acaba . Hamilelige engel değil ama zor olur dedi . Bilgisi olan var mı
İnşallah bu ay bende müjdeyle gelicem biliyorum bişeyler varAynen canım benim olcak biseyler inşallah benim 4 gün galiba
İnşallah bitanemm haftaya kan vericem devam ederse kıpırdanma farkettim göğüsler de hassas bu sefer ayy geliyo olsun müjdeler nolur yaaaOyy sevoşum inşallah inşAllah Bunlar güzel şeylere işaret olsunnn nolurrSabırla duayla bekleyeceğizz
Kızz sinovacı nerden buldun onu bulsam ben de olcam o güvenli tamam ben mteki sandımKuzum doktoruma danıştım olabilirsin dedi bide sinovac oldum biontek biraz daha tehlikeli bu gebelik konularında
Hem ebe hem çocuk gelişimciniz var bak gebeye nasip olmazAa ne güzel bir mesleğin varo barkodu alıyordum önce den de e nabıza eskisi gibi geç düşmüyor sanki o aklıma geldi dedim düşerdir diye almadım. İnşallah düşer. Ay inşallah bitanemm o değerlerde olursa cumartesi görünürmü kese nasip olursa Allah bir aksilik vermezse inşallah
Açıldı oda var yaniKuşum aynısını görümcem yaşadı hamile kalman mucize dedi doktor miyomlardan dolayııı sonra miyomları doğumda alındıBilmem anlatabildim mi
İnşallah bu ay bende müjdeyle gelicem biliyorum bişeyler var
İnşallah bitanemm haftaya kan vericem devam ederse kıpırdanma farkettim göğüsler de hassas bu sefer ayy geliyo olsun müjdeler nolur yaaa
Kızz sinovacı nerden buldun onu bulsam ben de olcam o güvenli tamam ben mteki sandım
Ahahhahahah çok tatlısın sevoş
Aa dur bakalım ben de bulursam alayım bizim aydında aşısız kimse kalmadı nasipse tatile gidicez ya Ağustosta diyom eşime yemekleri sen doldurursun insanla sen muhatap olursun aşılısın sonuçta bulaşsa bile vurr kır parçala virüsü bana gelmesinAçıldı oda var yaniben buldum direk aldım
Bilin bakalım ne eksikAhahhahahah çok tatlısın sevoşher türlü imkan mevcut
Hahahaja baya kişi oldu elimde bende sinovac olduk cumartesi günüAa dur bakalım ben de bulursam alayım bizim aydında aşısız kimse kalmadı nasipse tatile gidicez ya Ağustosta diyom eşime yemekleri sen doldurursun insanla sen muhatap olursun aşılısın sonuçta bulaşsa bile vurr kır parçala virüsü bana gelmesin
Bilin bakalım ne eksik
İyi yapmışsın bitanem o zaman sorun yok ben de denicem onu olmayı iki hafta bekliyim sonuçlansın ona göreHahahaja baya kişi oldu elimde bende sinovac olduk cumartesi günü
Hayırlısı olsun bebeğim hepimiz hakkındaİyi yapmışsın bitanem o zaman sorun yok ben de denicem onu olmayı iki hafta bekliyim sonuçlansın ona göre
randevumu alırım nasipse
umutsuz olunca oluyor birde neyse bişey demiyim yaşayıp görelim inşallah güzel şeyler görelimBen umutlanmıyorum artık her ay aynı şey oluyor
Bakıyorum bitanem şuan bütün sonuçlar 0 olarak gözüküyorSeninde ebenim çiçeğimAynen kuzum nabız eskisi gibi değil daha hızlı düşüyor sen zaten Ara ara kontrol ediyorsundur görünebilir diye düşünüyorum bebeğim tatliş heyecanların vardır şimdii ne güzel
Ohh çok şanslıyız yaa topik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?