Baş dönmesi yapıyor muydu canım?Ben kullandım Bi süre canım
Benim tansiyonumu düşürdü nasıl söylesem ilacı aldıktan 1 bucuk saat sonra falan elimde falan sanki his kalmıyo baş dönmesi gibi uzanıp tuzlu birseyler yiyordum canım beni çok çarptı kanamam olmuştu bunu kullanınca geçti 1 kutu kullandım şuan bitti rahatladım şükür ama devam etseydim fitil olarak kullanacaktım onun etkileri daha azmışBaş dönmesi yapıyor muydu canım?
Evet bende araştırdım şimdi. Fitili varmış. Ben günde 1 tane aldığım için gece alıp uyuyunca sorun olmuyor aslında. Ama ciddi bir yan etkiyse baş dönmesi ona göre doktora bildireyim dedim. Ama çoğu Kişi de aynı şeyler görülüyormuş. Zaten 10 gün kullan dedi. Yani bir kutuyu yarilamicam bile. InsaAllah tekrar kanama olmaz da devam etmek zorunda kalmam. Çok uzun süre kullanan varmış bu ilacı günde 3 kere. 3 kere içsem leylaa olurum heralde. Rabbim sabır versin kullananlara daBenim tansiyonumu düşürdü nasıl söylesem ilacı aldıktan 1 bucuk saat sonra falan elimde falan sanki his kalmıyo baş dönmesi gibi uzanıp tuzlu birseyler yiyordum canım beni çok çarptı kanamam olmuştu bunu kullanınca geçti 1 kutu kullandım şuan bitti rahatladım şükür ama devam etseydim fitil olarak kullanacaktım onun etkileri daha azmış
Bu Fitili ayrı Bi ilaç değil canım bizim içtiğimiz normal progestanEvet bende araştırdım şimdi. Fitili varmış. Ben günde 1 tane aldığım için gece alıp uyuyunca sorun olmuyor aslında. Ama ciddi bir yan etkiyse baş dönmesi ona göre doktora bildireyim dedim. Ama çoğu Kişi de aynı şeyler görülüyormuş. Zaten 10 gün kullan dedi. Yani bir kutuyu yarilamicam bile. InsaAllah tekrar kanama olmaz da devam etmek zorunda kalmam. Çok uzun süre kullanan varmış bu ilacı günde 3 kere. 3 kere içsem leylaa olurum heralde. Rabbim sabır versin kullananlara da
Aaa ciddi misinBu Fitili ayrı Bi ilaç değil canım bizim içtiğimiz normal progestannasıl bi ilaçsa hem ağızdan hem fitil kullanıyormuş. Yan etkileri bunlar genelde ben doktora söylediğim de hepsini onayladı yapabilir dedi ben sabah akşam kullanmıştım bide tam Leyla dolandım inşallah bidaha gerek kalmaz sana da
Kız neden kpstıyosunKızlar konuyla alakasız ama hesap kapatmaya çalışıyorum bi türlü nerden olduğunu bulamadım bilen söyleyebilir mi
Mesajıma cevap vermeyen arkadaşım neden kapattığı mı soruyoKız neden kpstıyosun
Mesaj attığını bişe görmemiştim ben o zaman evde değildim çünkü bildirimi bile gelmemiş. Neyse sen bilirsin canım. Nasıl mutlu olucaksanMesajıma cevap vermeyen arkadaşım neden kapattığı mı soruyo
Önemli değil kuzucum ben seni biliyorum gözünden kaçmıştırMesaj attığını bişe görmemiştim ben o zaman evde değildim çünkü bildirimi bile gelmemiş. Neyse sen bilirsin canım. Nasıl mutlu olucaksan
Bilseydin böyle konuşmazdın aslında ama neyse canım dicek bişey bulamıyorum. Dünde bana bir laf söylemiştin hiç alınmadım ama neden böyle yaptığını da anlamıyorum doğrusu. Kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama sanıyorsunuzki ben değişicem heraldeÖnemli değil kuzucum ben seni biliyorum gözünden kaçmıştır
Ben sana kırılıcağın bi şey söylemedim senin mutluluğunu senden çok yaşadığımı çok iyi biliyosun canım hala daha da öyle. Dün söylediğim şey de hamile olunca çok girilmiyomuş dimi kkye dedim bugünde yazdığım şey sadece mesajıma cevap vermediğini belirtmek lütfen canım sanki sana kötü davranıyomuşum gibi şeyler söyleme bana. Üyeliğimi kapatmayı düşündüm ve bunun seninle hiçbi ilgisi yok kuzucum böyle saçma bişeyden üyelik mi kapıycam mesaj attım yazmadı kapatayım mantıklı mı psikolojim iyi değil her şeyi kapatasım geldi sadece bunun da seninle değişceğini düşünmemle uzaktan yakından ilgisi yok sana kızdığım için gitsem senin açtığın topiğe mi sorarım nasıl hesap kapatıcağımı bebeğim yapma nolur yaBilseydin böyle konuşmazdın aslında ama neyse canım dicek bişey bulamıyorum. Dünde bana bir laf söylemiştin hiç alınmadım ama neden böyle yaptığını da anlamıyorum doğrusu. Kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama sanıyorsunuzki ben değişicem heraldeişte bilseydin beni değişmeyeceğimi vs anlardın
Abart aşkım abartKızlar eğer sizi kıracak üzecek birşey yaptıysam yönetimdem rica ederim topiği birinize geçirtirim. Ben gelmemsev9 kalsın hesabını kapatmasın
Kırılmadım alınmadım dedim evet sadece anlamadım. Evet sevincimi paylaşıyosun çok teşekkür ederim sonsuz teşekkür ederim. Mesajına bilerek neden cevap vermiyim. Mesajına cevap vermediğimin farkında olsam kapatmak için sorduğun soruya neden cevap veriyim direk. Ve sen direk mesajıma cevap vermeyen arkadaşmmı soruyor bunu dedin.Ben sana kırılıcağın bi şey söylemedim senin mutluluğunu senden çok yaşadığımı çok iyi biliyosun canım hala daha da öyle. Dün söylediğim şey de hamile olunca çok girilmiyomuş dimi kkye dedim bugünde yazdığım şey sadece mesajıma cevap vermediğini belirtmek lütfen canım sanki sana kötü davranıyomuşum gibi şeyler söyleme bana. Üyeliğimi kapatmayı düşündüm ve bunun seninle hiçbi ilgisi yok kuzucum böyle saçma bişeyden üyelik mi kapıycam mesaj attım yazmadı kapatayım mantıklı mı psikolojim iyi değil her şeyi kapatasım geldi sadece bunun da seninle değişceğini düşünmemle uzaktan yakından ilgisi yok sana kızdığım için gitsem senin açtığın topiğe mi sorarım nasıl hesap kapatıcağımı bebeğim yapma nolur ya
Kuzum bana kızgın olduğunu düşünmüyorum sadece bu birkaç gün test attım o yüzden çekiniyorum açık söylemek gerekirse inan bilmeden üzersem sizi kızlar nolur uyarın beniAbart aşkım abartya sana kızgın olsam niye burda olayımm neden buraya yazayım yok öyle bişeyy
Hiç sanmıyorum testlerden bir kişinin bile rahatsız olduğunu biz burda kader yoldaşlığı yaptık hatta kan sonucunu da merakla bekliyorum eminim kızlar da her ayrıntıyı merak ediyodur bebeğimKuzum bana kızgın olduğunu düşünmüyorum sadece bu birkaç gün test attım o yüzden çekiniyorum açık söylemek gerekirse inan bilmeden üzersem sizi kızlar nolur uyarın beni
Buralardayım joum sen nerelerdesin
Bende en çok sizlerden görmeyi de istiyorum canımHiç sanmıyorum testlerden bir kişinin bile rahatsız olduğunu biz burda kader yoldaşlığı yaptık hatta kan sonucunu da merakla bekliyorum eminim kızlar da her ayrıntıyı merak ediyodur bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?