- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Ümitsiz olma canım rabbime vereceği hiçbir şey güc gelmez. Sadece zamanını bekliyor vermek içinİnşallah kuzum ama benim pek ümidim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümitsiz olma canım rabbime vereceği hiçbir şey güc gelmez. Sadece zamanını bekliyor vermek içinİnşallah kuzum ama benim pek ümidim yok
Inşallah hayırlı sonuçlanır canımSanki farklı gibi canım ama yine de bilmiyorum ya inşallau iyi birşeydir
Akşam konusu geçti canım çalışanlara da çıkmış artık. Ama bir aşının bazı erkeklerde sıkıntı olduğuna dair bişeyler okudum yaa. En azından bebek olana kadar olmasa diye düşündüm. Ama hiç bilmiyorum bende kararsızım bu konuda
ben kendim için sorduğumda doktorumda sağlık ocağındaki ebe de yaptırma dedi canım çünkü net olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz daha dedi. ama erkekler için hiç bilmiyorumInşallah hayırlı sonuçlanır canım
Yaa benimde aklıma takıldı şimdi doktora yazdım bi bakalım ne diyecek eşim belki aşılama yaptırırız demişti adet olunca olmazsa aşılamadan sonra yaptır derim
Ben kendim de hamile kalmadan kesinlikle yaptimam hem bana daha çok var ama iste eşim çalıştığı için olması gerekiyormus benimde kafa karıştı doktora sordum bakalım ne diyecek yazarım sonucu sanada tatlımben kendim için sorduğumda doktorumda sağlık ocağındaki ebe de yaptırma dedi canım çünkü net olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz daha dedi. ama erkekler için hiç bilmiyorum
AYNEN CANIM YAZ BANA DA BAKALIM NE DİCEK YA ALMAN OLANMI SANKİ ERKEKLERDE KSIIRLIK YAPABİLİYORMUŞ DİYE OKUDUM AMA ALLAH KORUSUN YAA BU KADAR UĞRAŞIYORUZ BİDE O ÇIKMASIN BAŞIMIZABen kendim de hamile kalmadan kesinlikle yaptimam hem bana daha çok var ama iste eşim çalıştığı için olması gerekiyormus benimde kafa karıştı doktora sordum bakalım ne diyecek yazarım sonucu sanada tatlım
Gerçekten gram umudum yok herkes uğraş dedi diye uğraşıyorumÜmitsiz olma canım rabbime vereceği hiçbir şey güc gelmez. Sadece zamanını bekliyor vermek için
rabbim böyle çıkmaza girdiğimiz düştüğümüz anlarda göstersin bize mucizelerini canımGerçekten gram umudum yok herkes uğraş dedi diye uğraşıyorum
Aynen canım yaaAYNEN CANIM YAZ BANA DA BAKALIM NE DİCEK YA ALMAN OLANMI SANKİ ERKEKLERDE KSIIRLIK YAPABİLİYORMUŞ DİYE OKUDUM AMA ALLAH KORUSUN YAA BU KADAR UĞRAŞIYORUZ BİDE O ÇIKMASIN BAŞIMIZA
aralıklı oruca devam dimii. şu an canım nasıl tatlı istiyor markete de gidicem ama fındık ezmesi almaya karar verdim çikolata reyonundan kurtarsın beniAynen canım yaa
Evet devam ediyorum ama takildim kaldım 72.8 e dün bi 72.5 gördüm ama yine yemek yiyince çıktım canım tatlı çekince ben karpuz yiyorum marketde özellikle eşimi gönderiyorum o almiyo ben gitsem alırım bide sade dondurma iyi geliyoaralıklı oruca devam dimii. şu an canım nasıl tatlı istiyor markete de gidicem ama fındık ezmesi almaya karar verdim çikolata reyonundan kurtarsın beni
Ay ben aksine eşimi göndermek istemiyorum ne kadar cips mips varsa toplayop geliyor yaa. Tatlı isteyince bende meyve yiyoruö artık bu aralar iyice sarıcam bende artık gıdın gıdım ilerliyorumEvet devam ediyorum ama takildim kaldım 72.8 e dün bi 72.5 gördüm ama yine yemek yiyince çıktım canım tatlı çekince ben karpuz yiyorum marketde özellikle eşimi gönderiyorum o almiyo ben gitsem alırım bide sade dondurma iyi geliyo
Sonuç belli olsunda başla tatlımAy ben aksine eşimi göndermek istemiyorum ne kadar cips mips varsa toplayop geliyor yaa. Tatlı isteyince bende meyve yiyoruö artık bu aralar iyice sarıcam bende artık gıdın gıdım ilerliyorum
Amin canımrabbim böyle çıkmaza girdiğimiz düştüğümüz anlarda göstersin bize mucizelerini canım
Allah nasip ederse pozitig olsa bile ilk 3 ay dikkat edip vermek istiyorum canımSonuç belli olsunda başla tatlım
Yazamamışım bile pozitifi o kadar olmayacak şeyAllah nasip ederse pozitig olsa bile ilk 3 ay dikkat edip vermek istiyorum canım
Kuzu doktora sordun mu çok bizimde aşı olmamız lazım yani eşimin olması gerekiyo aldık randevuyu pazar gününe Bari çalışmaları sıklaştırayım o güne kadar tutturmam lazım sonrası riskAynen canım yaa
Nerde benim oklavamYazamamışım bile pozitifi o kadar olmayacak şey
Ahaha tamam tamam aşkımm bişey demedim sayyNerde benim oklavam
Inşallah canımAllah nasip ederse pozitig olsa bile ilk 3 ay dikkat edip vermek istiyorum canım
Kuzum sordum da daha cevep vermedi unutmusum bugün ameliyat günüydü biraz yoğun ama cevep verir vermez yazcamKuzu doktora sordun mu çok bizimde aşı olmamız lazım yani eşimin olması gerekiyo aldık randevuyu pazar gününe Bari çalışmaları sıklaştırayım o güne kadar tutturmam lazım sonrası risk