• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki farklı gibi canım ama yine de bilmiyorum ya inşallau iyi birşeydir 🤲🏼

Akşam konusu geçti canım çalışanlara da çıkmış artık. Ama bir aşının bazı erkeklerde sıkıntı olduğuna dair bişeyler okudum yaa. En azından bebek olana kadar olmasa diye düşündüm. Ama hiç bilmiyorum bende kararsızım bu konuda 🙄
Inşallah hayırlı sonuçlanır canım
Yaa benimde aklıma takıldı şimdi doktora yazdım bi bakalım ne diyecek eşim belki aşılama yaptırırız demişti adet olunca olmazsa aşılamadan sonra yaptır derim

Inşallah hayırlı sonuçlanır canım
Yaa benimde aklıma takıldı şimdi doktora yazdım bi bakalım ne diyecek eşim belki aşılama yaptırırız demişti adet olunca olmazsa aşılamadan sonra yaptır derim
ben kendim için sorduğumda doktorumda sağlık ocağındaki ebe de yaptırma dedi canım çünkü net olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz daha dedi. ama erkekler için hiç bilmiyorum

ben kendim için sorduğumda doktorumda sağlık ocağındaki ebe de yaptırma dedi canım çünkü net olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz daha dedi. ama erkekler için hiç bilmiyorum
Ben kendim de hamile kalmadan kesinlikle yaptimam hem bana daha çok var ama iste eşim çalıştığı için olması gerekiyormus benimde kafa karıştı doktora sordum bakalım ne diyecek yazarım sonucu sanada tatlım

Ben kendim de hamile kalmadan kesinlikle yaptimam hem bana daha çok var ama iste eşim çalıştığı için olması gerekiyormus benimde kafa karıştı doktora sordum bakalım ne diyecek yazarım sonucu sanada tatlım
AYNEN CANIM YAZ BANA DA BAKALIM NE DİCEK YA ALMAN OLANMI SANKİ ERKEKLERDE KSIIRLIK YAPABİLİYORMUŞ DİYE OKUDUM AMA ALLAH KORUSUN YAA BU KADAR UĞRAŞIYORUZ BİDE O ÇIKMASIN BAŞIMIZA :(

Aynen canım yaa
aralıklı oruca devam dimii. şu an canım nasıl tatlı istiyor markete de gidicem ama fındık ezmesi almaya karar verdim çikolata reyonundan kurtarsın beni :D

aralıklı oruca devam dimii. şu an canım nasıl tatlı istiyor markete de gidicem ama fındık ezmesi almaya karar verdim çikolata reyonundan kurtarsın beni :KK70:
Evet devam ediyorum ama takildim kaldım 72.8 e dün bi 72.5 gördüm ama yine yemek yiyince çıktım canım tatlı çekince ben karpuz yiyorum 🤩 marketde özellikle eşimi gönderiyorum o almiyo ben gitsem alırım bide sade dondurma iyi geliyo

Evet devam ediyorum ama takildim kaldım 72.8 e dün bi 72.5 gördüm ama yine yemek yiyince çıktım canım tatlı çekince ben karpuz yiyorum 🤩 marketde özellikle eşimi gönderiyorum o almiyo ben gitsem alırım bide sade dondurma iyi geliyo
Ay ben aksine eşimi göndermek istemiyorum ne kadar cips mips varsa toplayop geliyor yaa. Tatlı isteyince bende meyve yiyoruö artık bu aralar iyice sarıcam bende artık gıdın gıdım ilerliyorum 😂

Aynen canım yaa
Kuzu doktora sordun mu çok bizimde aşı olmamız lazım yani eşimin olması gerekiyo aldık randevuyu pazar gününe 🙄 Bari çalışmaları sıklaştırayım o güne kadar tutturmam lazım sonrası risk :KK70: :KK70: :KK70:

Kuzu doktora sordun mu çok bizimde aşı olmamız lazım yani eşimin olması gerekiyo aldık randevuyu pazar gününe 🙄 Bari çalışmaları sıklaştırayım o güne kadar tutturmam lazım sonrası risk :KK70: :KK70: :KK70:
Kuzum sordum da daha cevep vermedi unutmusum bugün ameliyat günüydü biraz yoğun ama cevep verir vermez yazcam

Back