• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 🌸

Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸

NOT:BİLGİLENDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.

İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
BAT
:anneadayı:@pnaarozeerKlomen, Ovitrelle
:anneadayı:@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
:anneadayı:@SlntcrFolik asitDış gebelik
:anneadayı: Ay tenli anne Ay tenli anne Klomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
:anneadayı:@Sinoplu17merional 150--
:anneadayı:@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
Baede Baede GliforSoğan kürüPko
@kbradlkGonal F450, Ovitrelle-Pko
:anneadayı:@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
Cookiie Cookiie yumurta takibi-ovitrelle-folidoce,corasprin-PKO27.06.2021
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Folikasit-devit--30.06.2021
sev9 sev9 erkek enfertilitesi06.07.2021
Jou Jou devit-3-Açıklanamayan infertilite08.07.2021
🤦🤦

Hee tamam anladım o zaman sorun yok kuzum😍 benim yengem kyllandı onun çayını zayıflamak için tabi çok spor yapmadığondan bağırsaktan çok sıkıntı yaşamıştı aşkımm ondan sorayım dedim 🤗
Kilo vermek için de kullanılıyo bebeğim zaten 6 aydan sonra kullanmak zararlıymış doktor da 6 ay içinde olur demişti ya bakalım 😂 Harika bi rüya gördüm size anlatıcaktım tam eşim anlatma bu rüyayı hiç kimseye dedi eğer çıkarsa inşallah o zaman anlatıcam 😂😂
Iyiyim tatlım seni sormalı çarşıya gitmistim şimdi geldim herşey ne kadar pahalanmış yaa ateş pahası herşey ❤
Ahh sorma ya bi de ev taşıma masrafları eklendi derken baya zorladı bu ara biziii

Kilo vermek için de kullanılıyo bebeğim zaten 6 aydan sonra kullanmak zararlıymış doktor da 6 ay içinde olur demişti ya bakalım 😂 Harika bi rüya gördüm size anlatıcaktım tam eşim anlatma bu rüyayı hiç kimseye dedi eğer çıkarsa inşallah o zaman anlatıcam 😂😂

Ahh sorma ya bi de ev taşıma masrafları eklendi derken baya zorladı bu ara biziii
Ay hadi çıksında o zaman anlat biz bekleriz kuzum :rolleyes:

Ben soğan suyunu içtiğim ay 2 ay geçti günüm sokturucuyle oldum ama bal tarçın çörek otunda 28 günde adet oldum bu ay da devem etmeyi düşünüyordum malzemeler eksikti edemedim
Aaa adeti bukadar duzelttimi corekotu banada tarif verirmisin bende basliyim nasik yapiyosun corek otu hangi ara iciyosun

Ahahh olsun canım Allah düşürmesin aöa başımızdan da eksik etmesin doktorlarımızı sağlık için napalım veriyoruz ne var ne yok 😂😂

iyi yapmışsın canım ☺️

Söktürücü masaj yap kuzum eğer yoksa bebek eminsen
Yok yaparım kuzum bende işe yaramıyor 😂

Bilmez miyim canım aylık para düzenini bozuyo iki üç ay anca duzeliyorsun

Aaa adeti bukadar duzelttimi corekotu banada tarif verirmisin bende basliyim nasik yapiyosun corek otu hangi ara iciyosun
Ben netten baktım direk ordakin uyguladım canım adetin ikinci günü başlayıp 12 gün yaptım

• Beğen
Reactions: Jou
Yapmıcam dedim ama dayanamadım iğne günü haricmi sayıyoruz o günüde sayıyoruzmy bilmiyorum ama iğne günüyle beraber bugün 10. Günüm. Etkisi baya bir geçmiş 🙄 30A3BB3B-3D54-459A-A4C1-95FB0B3A6078.jpeg

Bekledikce belirginleşti tabii

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    189,3 KB · Görüntüleme: 41
Back