- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
Ne kadar bekledi çiçeğimmmBekledikce belirginleşti tabii
Aşkım daha çok erken biliyosun zaten ama inşallah belirgin bi çizgi görücez
Erken daha kuzum ama başladıysan takip et bence her gün aynı saatte silikleşecek mi bakalım ne olacak
Tatlım iki gün sonra tekrarla bakalım inşallah git gide koyulaşır
Kızlarım canlarım iğne etkisi büyük olasılık ben öylesine yaptımNe kadar bekledi çiçeğimmm
Biliyoruz öylesine yaptığını bebeğim ama seni de biliyoruz, umutsuzluk modu aktif olmuştur şimdiden sendeKızlarım canlarım iğne etkisi büyük olasılık ben öylesine yaptım
Zaten başından beri öyle kızBiliyoruz öylesine yaptığını bebeğim ama seni de biliyoruz, umutsuzluk modu aktif olmuştur şimdiden sende
Tamam artık sakince bekleme zamanı kuşumZaten başından beri öyle kız
Kuzum ben direk tüp bebeğe mhrsden randevul aldım sen infili mi ne bi bölüm var ordan al adettinin 23 bey 3 günü git kan ver geçen hafta vardı bellidir şimdi yokGelcek gibi mi kuzum hissediyomusun ğeki biraz randevu işide nasıl oluyor bu zeyneğ kamilde
Ay şimdi baktımda bana baya uzak kuzum yaa orası. Eşim çalışıyor sürekli izin alamazkiKuzum ben direk tüp bebeğe mhrsden randevul aldım sen infili mi ne bi bölüm var ordan al adettinin 23 bey 3 günü git kan ver geçen hafta vardı bellidir şimdi yok
Doğrudur kuzum bana yarım saat 45 dk falanAy şimdi baktımda bana baya uzak kuzum yaa orası. Eşim çalışıyor sürekli izin alamazki
Şanslısın canım inşallah mucizenee vesile olurlarDoğrudur kuzum bana yarım saat 45 dk falan
Günaydın kızlarŞanslısın canım inşallah mucizenee vesile olurlar
Günaydın canımm nasılsınnGünaydın kızlar
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyoGünaydın canımm nasılsınn
İyiyim çok şükür canım kahvaltı yaptım çayımı yudumluyorumIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo
Ohh miss afiyet olsun canımİyiyim çok şükür canım kahvaltı yaptım çayımı yudumluyorum
Sağolasın canımmbugün aşırı belim ağrıyor sırtıma doğruOhh miss afiyet olsun canım❤
Ay inşallah hayırlı bisey içindir tatlım daha önceki belirtilerinden farklı mi bu sefer sanki bana öyle geliyoSağolasın canımmbugün aşırı belim ağrıyor sırtıma doğru
Yaa bide birşey sorcam eşim için asi çıkmış bu tedavi sürecinde her hangi bir sıkıntı olurmu olsa yoksa daha sonra mi olsaSağolasın canımmbugün aşırı belim ağrıyor sırtıma doğru
İnşallah kuzum ama benim pek ümidim yokŞanslısın canım inşallah mucizenee vesile olurlar
Sanki farklı gibi canım ama yine de bilmiyorum ya inşallau iyi birşeydirAy inşallah hayırlı bisey içindir tatlım daha önceki belirtilerinden farklı mi bu sefer sanki bana öyle geliyo
Akşam konusu geçti canım çalışanlara da çıkmış artık. Ama bir aşının bazı erkeklerde sıkıntı olduğuna dair bişeyler okudum yaa. En azından bebek olana kadar olmasa diye düşündüm. Ama hiç bilmiyorum bende kararsızım bu konudaYaa bide birşey sorcam eşim için asi çıkmış bu tedavi sürecinde her hangi bir sıkıntı olurmu olsa yoksa daha sonra mi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?