Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım daha çok erken biliyosun zaten ama inşallah belirgin bi çizgi görücez

Erken daha kuzum ama başladıysan takip et bence her gün aynı saatte silikleşecek mi bakalım ne olacak

Tatlım iki gün sonra tekrarla bakalım inşallah git gide koyulaşır
Ne kadar bekledi çiçeğimmm
Kızlarım canlarım iğne etkisi büyük olasılık ben öylesine yaptım

Gelcek gibi mi kuzum hissediyomusun ğeki biraz randevu işide nasıl oluyor bu zeyneğ kamilde
Kuzum ben direk tüp bebeğe mhrsden randevul aldım sen infili mi ne bi bölüm var ordan al adettinin 23 bey 3 günü git kan ver geçen hafta vardı bellidir şimdi yok

Kuzum ben direk tüp bebeğe mhrsden randevul aldım sen infili mi ne bi bölüm var ordan al adettinin 23 bey 3 günü git kan ver geçen hafta vardı bellidir şimdi yok
Ay şimdi baktımda bana baya uzak kuzum yaa orası. Eşim çalışıyor sürekli izin alamazki

Ay inşallah hayırlı bisey içindir tatlım daha önceki belirtilerinden farklı mi bu sefer sanki bana öyle geliyo
Sanki farklı gibi canım ama yine de bilmiyorum ya inşallau iyi birşeydir
Yaa bide birşey sorcam eşim için asi çıkmış bu tedavi sürecinde her hangi bir sıkıntı olurmu olsa yoksa daha sonra mi olsa
Akşam konusu geçti canım çalışanlara da çıkmış artık. Ama bir aşının bazı erkeklerde sıkıntı olduğuna dair bişeyler okudum yaa. En azından bebek olana kadar olmasa diye düşündüm. Ama hiç bilmiyorum bende kararsızım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…