Merhaba kızlar
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
NOT:BİLGİLENDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU BAT@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle @mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko @Slntcr Folik asit Dış gebelik Ay tenli anne Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik @Sinoplu17 merional 150 - - @imtisall Klomen - Adet düzensizliği Baede Glifor Soğan kürü Pko @kbradlk Gonal F450, Ovitrelle - Pko @papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi Cookiie yumurta takibi-ovitrelle-folidoce,corasprin - PKO 27.06.2021 Tiniminimavihanim Folikasit-devit - - 30.06.2021 sev9 erkek enfertilitesi 06.07.2021 Jou devit-3 - Açıklanamayan infertilite 08.07.2021
Kilo vermek için de kullanılıyo bebeğim zaten 6 aydan sonra kullanmak zararlıymış doktor da 6 ay içinde olur demişti ya bakalımHee tamam anladım o zaman sorun yok kuzumbenim yengem kyllandı onun çayını zayıflamak için tabi çok spor yapmadığondan bağırsaktan çok sıkıntı yaşamıştı aşkımm ondan sorayım dedim
Ahh sorma ya bi de ev taşıma masrafları eklendi derken baya zorladı bu ara biziiiIyiyim tatlım seni sormalı çarşıya gitmistim şimdi geldim herşey ne kadar pahalanmış yaa ateş pahası herşey ❤
Anlayamadım canım ama
Ay hadi çıksında o zaman anlat biz bekleriz kuzumKilo vermek için de kullanılıyo bebeğim zaten 6 aydan sonra kullanmak zararlıymış doktor da 6 ay içinde olur demişti ya bakalımHarika bi rüya gördüm size anlatıcaktım tam eşim anlatma bu rüyayı hiç kimseye dedi eğer çıkarsa inşallah o zaman anlatıcam
Ahh sorma ya bi de ev taşıma masrafları eklendi derken baya zorladı bu ara biziii
Ay inşallah bebeğimAy hadi çıksında o zaman anlat biz bekleriz kuzum
Aaa adeti bukadar duzelttimi corekotu banada tarif verirmisin bende basliyim nasik yapiyosun corek otu hangi ara iciyosunBen soğan suyunu içtiğim ay 2 ay geçti günüm sokturucuyle oldum ama bal tarçın çörek otunda 28 günde adet oldum bu ay da devem etmeyi düşünüyordum malzemeler eksikti edemedim
Amin inşallah canım yaMerhaba bölüyorum ama zeynep kamile benim yengemde gitmistii prolaktin düşük olmasina ragmen ilk tüp bebekte sonuclandi insallahh yaptirip guzel haberler alirsinizz
Yok yaparım kuzum bende işe yaramıyorAhahh olsun canım Allah düşürmesin aöa başımızdan da eksik etmesin doktorlarımızı sağlık için napalım veriyoruz ne var ne yok
iyi yapmışsın canım
Söktürücü masaj yap kuzum eğer yoksa bebek eminsen
Gelcek gibi mi kuzum hissediyomusun ğeki biraz randevu işide nasıl oluyor bu zeyneğ kamildeYok yaparım kuzum bende işe yaramıyor
Bilmez miyim canım aylık para düzenini bozuyo iki üç ay anca duzeliyorsunKilo vermek için de kullanılıyo bebeğim zaten 6 aydan sonra kullanmak zararlıymış doktor da 6 ay içinde olur demişti ya bakalımHarika bi rüya gördüm size anlatıcaktım tam eşim anlatma bu rüyayı hiç kimseye dedi eğer çıkarsa inşallah o zaman anlatıcam
Ahh sorma ya bi de ev taşıma masrafları eklendi derken baya zorladı bu ara biziii
Ben netten baktım direk ordakin uyguladım canım adetin ikinci günü başlayıp 12 gün yaptımAaa adeti bukadar duzelttimi corekotu banada tarif verirmisin bende basliyim nasik yapiyosun corek otu hangi ara iciyosun
Anladimm benim coktan gecti bilseydim yapardimBen netten baktım direk ordakin uyguladım canım adetin ikinci günü başlayıp 12 gün yaptım
Yaa kuzucummm
Öf sorma ya ömrüm beklemekle geçiyor bir bebeği bir nick değiltirme zamanıYaa kuzucummmbekliyor olacağım aman daha 26na çokmuş
Aşkım daha çok erken biliyosun zaten ama inşallah belirgin bi çizgi görücezBekledikce belirginleşti tabii
Erken daha kuzum ama başladıysan takip et bence her gün aynı saatte silikleşecek mi bakalım ne olacakBekledikce belirginleşti tabii
Tatlım iki gün sonra tekrarla bakalım inşallah git gide koyulaşırBekledikce belirginleşti tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?