• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın tatlım aynen bende de öyle oluyo iyi şeylerin arkasından hep kötü şeyler inşallah bundan sonra tam tersi olur
Düşünme kuzum kötü olur diye düşünme bak bu anın tadını çıkar 🤗

Günayydddıııinnnnnnnn🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Herkesiinnnn gününüzz bombaaaa :rolleyes: gibi geçecekk inşaaalllahhhhh❤❤

Cookiie Cookiie mmm d3 vitamin iciyomya kuzusu o verdi zaten ben doktor oneri olmadan nasıl ıçıyimm kizz 🤣

Son düzenleme:
Günayydddıııinnnnnnnn🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Herkesiinnnn gününüzz bombaaaa :rolleyes: gibi geçecekk inşaaalllahhhhh❤❤

Cookiie Cookiie mmm d3 vitamin iciyomya kuzusu o verdi zaten ben doktor oneri olmadan nasıl ıçıyimm kizz 🤣
Anladım kız ben gebelikle ilgili farklı bir vitaminmi acaba diye düşündüm😂

• Komik
Reactions: Jou
Anladım kız ben gebelikle ilgili farklı bir vitaminmi acaba diye düşündüm😂
Yokyokk nerdeeee keske olsada hamile kalabilsek diyorum bazenn 🤣🤣 hepimize ayrı ozell bise olsa ne guzelolurdu ya vucudumuza gore ilac yaptirsalar doktor ama boyle kanun olsada ugraşamaazlarr doktokrlar bukadar🤣

Yokyokk nerdeeee keske olsada hamile kalabilsek diyorum bazenn 🤣🤣 hepimize ayrı ozell bise olsa ne guzelolurdu ya vucudumuza gore ilac yaptirsalar doktor ama boyle kanun olsada ugraşamaazlarr doktokrlar bukadar🤣
Ah keşke kız ama nerdee 😂 daha hastalık bile tespitte zorlanabiliyoruz o nasıl olsun😂😂

Cookiie Cookiie bat 12 siydi geçti kuzum ben zaten düzensizim benekte yok testte yaptım adeti bekliyorum 2.3 günü Zeynep kamile gidicem aşılamaya başlıcam

Cookiie Cookiie bat 12 siydi geçti kuzum ben zaten düzensizim benekte yok testte yaptım adeti bekliyorum 2.3 günü Zeynep kamile gidicem aşılamaya başlıcam
Merhaba bölüyorum ama zeynep kamile benim yengemde gitmistii prolaktin düşük olmasina ragmen ilk tüp bebekte sonuclandi insallahh yaptirip guzel haberler alirsinizz🙏🙏😊

Hic sormaaa terbiyesizlerrr 🤣🤣 bizi de dusunselerr para veriyoruz okadar😄😄
Ahahh olsun canım Allah düşürmesin aöa başımızdan da eksik etmesin doktorlarımızı sağlık için napalım veriyoruz ne var ne yok 😂😂
Ayy tamam dışarı çıktım bugün kafamı dağıtmak için inşallah iyi gelir
iyi yapmışsın canım ☺️

Söktürücü masaj yap kuzum eğer yoksa bebek eminsen

Karnitin spor yapılırken kullanılması gereken şey değilmi canımm

Sakın öyle düşünme canım. Bende ne zaman kendime aa bayadır iyi gidiyor ya bir problem çıkmadı desem hep birşey çıktı hemen arkasından. O yüzden anın tadını çıkar canım. İnsanın kendine nazarı en çok değer. Hiç düşünme bişeymi olucak oldumu diye. Olma kuzum ailenle ilgilen tabiki 😍🤗🤗

Tabiki öyle daha iyi annenin yanında o yardımcı olur canım çok haklısın. Çok iyi düşünmüşdün. Ne vitamini kullanıyorsun 😍

Ayy hadi inşallahh canımm vesile olsun inşallahh 😍😍 tamam bitenem ☺️
Enerji verdiği için sporcular kullanıyo evet canım ama hız sorunu olanların kullanması gereken bi takviye bütün destek takviyelerinin içinde var. Eşim teknisyen baya haraket ediyo sahada. Genelde işe gitmeden içiyo enerjisi de artıyo 😂

Yok canım ben onu mart ayında denemiştim mayistada bal tarçın çörek otu kürünu denedim ana bi ise yaramadi ikiside
soğan suyu bende içmiştim maaleseff banada yaramadııı soğan suyu içip hamile kalan olmuşş amaaa neolur neolmaz düşüğe bile sebep oluyomuş içsekmi içmesekmii insan bilemiyo artık o çörekotuda duydumm ama hiç denemedim:)

Enerji verdiği için sporcular kullanıyo evet canım ama hız sorunu olanların kullanması gereken bi takviye bütün destek takviyelerinin içinde var. Eşim teknisyen baya haraket ediyo sahada. Genelde işe gitmeden içiyo enerjisi de artıyo 😂
Hee tamam anladım o zaman sorun yok kuzum😍 benim yengem kyllandı onun çayını zayıflamak için tabi çok spor yapmadığondan bağırsaktan çok sıkıntı yaşamıştı aşkımm ondan sorayım dedim 🤗

soğan suyu bende içmiştim maaleseff banada yaramadııı soğan suyu içip hamile kalan olmuşş amaaa neolur neolmaz düşüğe bile sebep oluyomuş içsekmi içmesekmii insan bilemiyo artık o çörekotuda duydumm ama hiç denemedim:)
Ben soğan suyunu içtiğim ay 2 ay geçti günüm sokturucuyle oldum ama bal tarçın çörek otunda 28 günde adet oldum bu ay da devem etmeyi düşünüyordum malzemeler eksikti edemedim

• Beğen
Reactions: Jou
Back