• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kızzz adammıdır acaba herşeyi herkese begdnmedim atıyomuş buralara karı arıyo heraldee😜😜😜😜😜
Ay bilemedim yaa anlamlandıramadım valla birisi yaZmış adamı tanıyorum diye. Siyasetle ilgilenem birisi olduğu belli. Yani nebileyim o tarz insanların işleri yoğun olur bunlamı uğraşcak 😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
ayyyy kızzzz hiç keyfim yoktuu iyikide konuyu gördüm yaaa :KK70: :KK70:
kalktım evi toparladım hemenn şuan bittüüüü akşama bi köfte patates missss :kk77::kk77::kk77:
Bende topladım 😂😂 kahvaltı yapcam hazırlamak o kadar zor geliyorki ☹️

• Beğen
Bende topladım 😂😂 kahvaltı yapcam hazırlamak o kadar zor geliyorki ☹️
oyyyy balımm benimm bende öyle ya kahvaltı çok zaman istiyo yemek öyle değil yap koy tabaklara ortaya salata bitti :KK70: eşin için sınav için inşallah iyi geçer kuzusu ne sınavı bu

ayyy kız adamı ben hiç tanımıyodum biri söyledi eşi çocuğu varmış bile bide eşi görürse varya buralara elinden kurtaramayız vallahiii:110:

oyyyy balımm benimm bende öyle ya kahvaltı çok zaman istiyo yemek öyle değil yap koy tabaklara ortaya saalta bitti :KK70: eşin için sınav için inşallah iyi geçer kuzusu ne sınavı bu
Aynen öyle ya çok severim kahvaltıyı ama bazen bıkkınlık geliyor😂😂
İlk yardım sınavı kuzum iş yeriyle alakalı belge alması gerekiyormuş. Bakalım inşallah çok sağolasın canım😍🤗

• Komik
Aynen öyle ya çok severim kahvaltıyı ama bazen bıkkınlık geliyor😂😂
İlk yardım sınavı kuzum iş yeriyle alakalı belge alması gerekiyormuş. Bakalım inşallah çok sağolasın canım😍🤗
hadi inşallahh düzeltme yaparken devamını yazıyim dedimde yetişemedim :D

ayyy kız adamı ben hiç tanımıyodum biri söyledi eşi çocuğu varmış bile bide eşi görürse varya buralara elinden kurtaramayız vallahiii :110:

hadi inşallahh düzeltme yaparken devamını yazıyim dedimde yetişemedim :KK70:

ayyy kız adamı ben hiç tanımıyodum biri söyledi eşi çocuğu varmış bile bide eşi görürse varya buralara elinden kurtaramayız vallahiii :110:
Olsun ben anladım canım😂😂
Yaa ne saçma sapAn işler yapıyorlar gerçekten anket başlığını yAlnışmı anlamış napmış😂 o değil sabahın 6sında ne haZmetmiş neler yapmış :KK70: :KK70:
Ben kaçar canım eşim geliyormuş haZırlanayım termosa kahveyi koyayımda biraz mefes almaya çıkalım 😂

• Komik
Olsun ben anladım canım😂😂
Yaa ne saçma sapAn işler yapıyorlar gerçekten anket başlığını yAlnışmı anlamış napmış😂 o değil sabahın 6sında ne haZmetmiş neler yapmış :KK70: :KK70:
Ben kaçar canım eşim geliyormuş haZırlanayım termosa kahveyi koyayımda biraz mefes almaya çıkalım 😂
ooooooooo süperrrr hadiii senn bak keyfine kocişinlee öptüüümmmmmmmmmm
344d869f69683f93d4c3c05e544e2885--funny-smiles-smileys.jpg

Kızlar nerelerdesiniz yaa artık uğramıyorsunuz buralara 🙄

Back