• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erikli var bide keşana bağlı orası aynii antalya gibi denizi efsane yaaa keşan eskiden cok iyidi şimdi buaralar cok bakımsız denizler sürekli yosunlar var bi otele bağlı yer temiz 😀😀

Yalnız aksama türkiye maçı var evde kıyamet var benimki kendini çok fena kaptırıyoo🙄🙄🙄🙄
Erikliyi biliyorum evet deniz bu sene kötü ya girilmez sanki 🙄
Biz hiç ilgilenmiyoruz maçlarla😂 tabi milli takımı destekleriz sonsuz ama pek haşır neşir değiliz😂
Öncekinden değişik biseyler varsa söyle tabiki tatlım ay inşallah tutar çok dua ediyorum
3 gündür ağız kuruluğu var. Bugün aşırı uyku hali. Annem geldi valla gözüne baktım gitsinde yatayım diye canım 🙄 hayırlısı neyse o olsun bakalım 🤷🏼‍♀️
Kendini yorma kuzuşumm🥺🥺
Yok kuzum yormuyorum biraz halsizlik var sadece normal ev işi yaptığım ekstra bişey yapmıyprum 😬

Biz hiç ilgilenmiyoruz maçlarla😂 tabi milli takımı destekleriz sonsuz ama pek haşır neşir değiliz😂
Ooo süperr benimki buaralar kendini kaptırdı akşama ne yapacemmm bilmem😱🤦‍♀️🤣🤣
3 gündür ağız kuruluğu var. Bugün aşırı uyku hali. Annem geldi valla gözüne baktım gitsinde yatayım diye canım 🙄 hayırlısı neyse o olsun bakalım 🤷🏼‍♀️

Yok kuzum yormuyorum biraz halsizlik var sadece normal ev işi yaptığım ekstra bişey yapmıyprum 😬

Aaaa agiz kuruluk fln allahimmm insallah olduuuuu amin amin amin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Farklı şeyler hissediyorum sana bu ay hayırlı olcak sonu ramazan bayramında alamadın müjdeni ama kurbanda kesin vereceksin herkese gibi geliyo

Ooo süperr benimki buaralar kendini kaptırdı akşama ne yapacemmm bilmem😱🤦‍♀️🤣🤣

Aaaa agiz kuruluk fln allahimmm insallah olduuuuu amin amin amin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Yaa dur heyecanlandırmaa 😍😍 hiç heveslenmek istemiyorum canım çok kez yalnış yere heveslendim 😞😞
Farklı şeyler hissediyorum sana bu ay hayırlı olcak sonu ramazan bayramında alamadın müjdeni ama kurbanda kesin vereceksin herkese gibi geliyo
Ah baedem yaaa hiç kaptırmıyım kendimi her an adette olabilirim iğnenin etkileri de olabilir dimi. Hislerine kurban olayım😍😍

Sen niye erkencisi aşkımm😴😴

Kiz cok var yaa daha yeni 5gun oldu adet olalı çok düşünmekten heralds kafamı rahat bırakmam lazim😪
Akşam 10da uyumuşum canım eşimde şimdi gitti sınava dedim daha da uyumuyum yerer 😂 he o zaman yumurtalar gelişiyor büyük olasılık 😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Akşam 10da uyumuşum canım eşimde şimdi gitti sınava dedim daha da uyumuyum yerer 😂 he o zaman yumurtalar gelişiyor büyük olasılık 😍😍
Oyyyyy kocişinnn kurban olaaa yumurtalarunaaaa 😍😍😍😍😍 kızzzzz gülmekten yarıldımm burda atanda adammı acabaa hahahaha aynı kendime gelemedimm komşu dicek sabah sabah ne bu gülüş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Oyyyyy kocişinnn kurban olaaa yumurtalarunaaaa 😍😍😍😍😍 kızzzzz gülmekten yarıldımm burda atanda adammı acabaa hahahaha aynı kendime gelemedimm komşu dicek sabah sabah ne bu gülüş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahaha Ay çok güldüm cidden ama hani 18 20 yaşlarında olsa anlarım kesin kedisini atıyor derimde adamda büyük duruyor aklı küçükse tabi bilemem :KK70: :KK70:

• Beğen
Reactions: Jou
Back