Öncekinden değişik biseyler varsa söyle tabiki tatlım ay inşallah tutar çok dua ediyorumSağolasın canımm. Belirti söylemiyoruz dimi bugün zor duruyorum da ayakta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncekinden değişik biseyler varsa söyle tabiki tatlım ay inşallah tutar çok dua ediyorumSağolasın canımm. Belirti söylemiyoruz dimi bugün zor duruyorum da ayakta
Kendini yorma kuzuşummSağolasın canımm. Belirti söylemiyoruz dimi bugün zor duruyorum da ayakta
Erikliyi biliyorum evet deniz bu sene kötü ya girilmez sankiErikli var bide keşana bağlı orası aynii antalya gibi denizi efsane yaaa keşan eskiden cok iyidi şimdi buaralar cok bakımsız denizler sürekli yosunlar var bi otele bağlı yer temiz
Yalnız aksama türkiye maçı var evde kıyamet var benimki kendini çok fena kaptırıyoo
3 gündür ağız kuruluğu var. Bugün aşırı uyku hali. Annem geldi valla gözüne baktım gitsinde yatayım diye canım hayırlısı neyse o olsun bakalımÖncekinden değişik biseyler varsa söyle tabiki tatlım ay inşallah tutar çok dua ediyorum
Yok kuzum yormuyorum biraz halsizlik var sadece normal ev işi yaptığım ekstra bişey yapmıyprumKendini yorma kuzuşumm
Ooo süperr benimki buaralar kendini kaptırdı akşama ne yapacemmm bilmemErikliyi biliyorum evet deniz bu sene kötü ya girilmez sanki
Biz hiç ilgilenmiyoruz maçlarla tabi milli takımı destekleriz sonsuz ama pek haşır neşir değiliz
3 gündür ağız kuruluğu var. Bugün aşırı uyku hali. Annem geldi valla gözüne baktım gitsinde yatayım diye canım hayırlısı neyse o olsun bakalım
Yok kuzum yormuyorum biraz halsizlik var sadece normal ev işi yaptığım ekstra bişey yapmıyprum
Farklı şeyler hissediyorum sana bu ay hayırlı olcak sonu ramazan bayramında alamadın müjdeni ama kurbanda kesin vereceksin herkese gibi geliyoErikliyi biliyorum evet deniz bu sene kötü ya girilmez sanki
Biz hiç ilgilenmiyoruz maçlarla tabi milli takımı destekleriz sonsuz ama pek haşır neşir değiliz
3 gündür ağız kuruluğu var. Bugün aşırı uyku hali. Annem geldi valla gözüne baktım gitsinde yatayım diye canım hayırlısı neyse o olsun bakalım
Yok kuzum yormuyorum biraz halsizlik var sadece normal ev işi yaptığım ekstra bişey yapmıyprum
Yaa dur heyecanlandırmaa hiç heveslenmek istemiyorum canım çok kez yalnış yere heveslendimOoo süperr benimki buaralar kendini kaptırdı akşama ne yapacemmm bilmem
Aaaa agiz kuruluk fln allahimmm insallah olduuuuu amin amin amin
Ah baedem yaaa hiç kaptırmıyım kendimi her an adette olabilirim iğnenin etkileri de olabilir dimi. Hislerine kurban olayımFarklı şeyler hissediyorum sana bu ay hayırlı olcak sonu ramazan bayramında alamadın müjdeni ama kurbanda kesin vereceksin herkese gibi geliyo
Evet olabilirYaa dur heyecanlandırmaa hiç heveslenmek istemiyorum canım çok kez yalnış yere heveslendim
Ah baedem yaaa hiç kaptırmıyım kendimi her an adette olabilirim iğnenin etkileri de olabilir dimi. Hislerine kurban olayım
Hic heyecanlanma bosverr bende heyecanlandım bian kuzum yaaaYaa dur heyecanlandırmaa hiç heveslenmek istemiyorum canım çok kez yalnış yere heveslendim
Evet olabilir
Hic heyecanlanma bosverr bende heyecanlandım bian kuzum yaaa
RöraydıııınnnnnnnnnnGünaydınnnn
Erkencisin bugünde joumRöraydıııınnnnnnnnnn
Gözümü açtımmmm bidaha geriye uyuyamadım yaaa kaçgündür bi tuğafımm hiç uyuyamıyorumErkencisin bugünde joum
Gözümü açtımmmm bidaha geriye uyuyamadım yaaa kaçgündür bi tuğafımm hiç uyuyamıyorum
Galibaa ara ara kasıklarıma batmalar yaşıyorum aklıma sokmuyorda değill yaniAllah allah neden acaba canım bişeymi takıyprsun kafana
Ayy hadi inşallahh ne zaman adet tarihinGalibaa ara ara kasıklarıma batmalar yaşıyorum aklıma sokmuyorda değill yani
Kiz cok var yaa daha yeni 5gun oldu adet olalı çok düşünmekten heralds kafamı rahat bırakmam lazimAyy hadi inşallahh ne zaman adet tarihin
Akşam 10da uyumuşum canım eşimde şimdi gitti sınava dedim daha da uyumuyum yerer he o zaman yumurtalar gelişiyor büyük olasılıkSen niye erkencisi aşkımm
Kiz cok var yaa daha yeni 5gun oldu adet olalı çok düşünmekten heralds kafamı rahat bırakmam lazim
Oyyyyy kocişinnn kurban olaaa yumurtalarunaaaa kızzzzz gülmekten yarıldımm burda atanda adammı acabaa hahahaha aynı kendime gelemedimm komşu dicek sabah sabah ne bu gülüşAkşam 10da uyumuşum canım eşimde şimdi gitti sınava dedim daha da uyumuyum yerer he o zaman yumurtalar gelişiyor büyük olasılık
Ahaha Ay çok güldüm cidden ama hani 18 20 yaşlarında olsa anlarım kesin kedisini atıyor derimde adamda büyük duruyor aklı küçükse tabi bilememOyyyyy kocişinnn kurban olaaa yumurtalarunaaaa kızzzzz gülmekten yarıldımm burda atanda adammı acabaa hahahaha aynı kendime gelemedimm komşu dicek sabah sabah ne bu gülüş