Ayyy kızzz adammıdır acaba herşeyi herkese begdnmedim atıyomuş buralara karı arıyo heraldeeAhaha Ay çok güldüm cidden ama hani 18 20 yaşlarında olsa anlarım kesin kedisini atıyor derimde adamda büyük duruyor aklı küçükse tabi bilemem
Ay bilemedim yaa anlamlandıramadım valla birisi yaZmış adamı tanıyorum diye. Siyasetle ilgilenem birisi olduğu belli. Yani nebileyim o tarz insanların işleri yoğun olur bunlamı uğraşcakAyyy kızzz adammıdır acaba herşeyi herkese begdnmedim atıyomuş buralara karı arıyo heraldee
hoşuna gittii zoştuu yazan yazanaAy bilemedim yaa anlamlandıramadım valla birisi yaZmış adamı tanıyorum diye. Siyasetle ilgilenem birisi olduğu belli. Yani nebileyim o tarz insanların işleri yoğun olur bunlamı uğraşcak
ayyyy kızzzz hiç keyfim yoktuu iyikide konuyu gördüm yaaaEğlendik iyi oldu
Bende topladımayyyy kızzzz hiç keyfim yoktuu iyikide konuyu gördüm yaaa
kalktım evi toparladım hemenn şuan bittüüüü akşama bi köfte patates missss
oyyyy balımm benimm bende öyle ya kahvaltı çok zaman istiyo yemek öyle değil yap koy tabaklara ortaya salata bittiBende topladımkahvaltı yapcam hazırlamak o kadar zor geliyorki
Aynen öyle ya çok severim kahvaltıyı ama bazen bıkkınlık geliyoroyyyy balımm benimm bende öyle ya kahvaltı çok zaman istiyo yemek öyle değil yap koy tabaklara ortaya saalta bittieşin için sınav için inşallah iyi geçer kuzusu ne sınavı bu
hadi inşallahh düzeltme yaparken devamını yazıyim dedimde yetişemedimAynen öyle ya çok severim kahvaltıyı ama bazen bıkkınlık geliyor
İlk yardım sınavı kuzum iş yeriyle alakalı belge alması gerekiyormuş. Bakalım inşallah çok sağolasın canım
Olsun ben anladım canımhadi inşallahh düzeltme yaparken devamını yazıyim dedimde yetişemedim
ayyy kız adamı ben hiç tanımıyodum biri söyledi eşi çocuğu varmış bile bide eşi görürse varya buralara elinden kurtaramayız vallahiii
ooooooooo süperrrr hadiii senn bak keyfine kocişinlee öptüüümmmmmmmmmmOlsun ben anladım canım
Yaa ne saçma sapAn işler yapıyorlar gerçekten anket başlığını yAlnışmı anlamış napmışo değil sabahın 6sında ne haZmetmiş neler yapmış
Ben kaçar canım eşim geliyormuş haZırlanayım termosa kahveyi koyayımda biraz mefes almaya çıkalım
Sağol bitanemmooooooooo süperrrr hadiii senn bak keyfine kocişinlee öptüüümmmmmmmmmmEki Görüntüle 2869069
Kimse yok pek buralardaKızlar nerelerdesiniz yaa artık uğramıyorsunuz buralara
Kızlar bizi tert etti galibaKimse yok pek buralarda
Bi beni bulabilirsin anca
Birdee beniiii bulur sevgili JoumKimse yok pek buralarda
Bi beni bulabilirsin anca
Slm canım yaylaya gitmistim y3ni döndüm malum net olmuyo pek oralardaKızlar nerelerdesiniz yaa artık uğramıyorsunuz buralara
napemm kuşum iş ettim bugün tam balkonu yıkadım yağmur havası geldii 1 hafta yağmur varmış başıma gelen yaaaKızlar bizi tert etti galiba
Nabıyosun canım
Kahvaltı kuzucumm geç uyandıkKızlar bizi tert etti galiba
Nabıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?