Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kızzz adammıdır acaba herşeyi herkese begdnmedim atıyomuş buralara karı arıyo heraldee
Ay bilemedim yaa anlamlandıramadım valla birisi yaZmış adamı tanıyorum diye. Siyasetle ilgilenem birisi olduğu belli. Yani nebileyim o tarz insanların işleri yoğun olur bunlamı uğraşcak

Reactions: Jou
ayyyy kızzzz hiç keyfim yoktuu iyikide konuyu gördüm yaaa
kalktım evi toparladım hemenn şuan bittüüüü akşama bi köfte patates missss
Bende topladım kahvaltı yapcam hazırlamak o kadar zor geliyorki

Bende topladım kahvaltı yapcam hazırlamak o kadar zor geliyorki
oyyyy balımm benimm bende öyle ya kahvaltı çok zaman istiyo yemek öyle değil yap koy tabaklara ortaya salata bitti eşin için sınav için inşallah iyi geçer kuzusu ne sınavı bu

ayyy kız adamı ben hiç tanımıyodum biri söyledi eşi çocuğu varmış bile bide eşi görürse varya buralara elinden kurtaramayız vallahiii

oyyyy balımm benimm bende öyle ya kahvaltı çok zaman istiyo yemek öyle değil yap koy tabaklara ortaya saalta bitti eşin için sınav için inşallah iyi geçer kuzusu ne sınavı bu
Aynen öyle ya çok severim kahvaltıyı ama bazen bıkkınlık geliyor
İlk yardım sınavı kuzum iş yeriyle alakalı belge alması gerekiyormuş. Bakalım inşallah çok sağolasın canım

Aynen öyle ya çok severim kahvaltıyı ama bazen bıkkınlık geliyor
İlk yardım sınavı kuzum iş yeriyle alakalı belge alması gerekiyormuş. Bakalım inşallah çok sağolasın canım
hadi inşallahh düzeltme yaparken devamını yazıyim dedimde yetişemedim

ayyy kız adamı ben hiç tanımıyodum biri söyledi eşi çocuğu varmış bile bide eşi görürse varya buralara elinden kurtaramayız vallahiii

Olsun ben anladım canım
Yaa ne saçma sapAn işler yapıyorlar gerçekten anket başlığını yAlnışmı anlamış napmış o değil sabahın 6sında ne haZmetmiş neler yapmış
Ben kaçar canım eşim geliyormuş haZırlanayım termosa kahveyi koyayımda biraz mefes almaya çıkalım

ooooooooo süperrrr hadiii senn bak keyfine kocişinlee öptüüümmmmmmmmmm

Kızlar nerelerdesiniz yaa artık uğramıyorsunuz buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…