Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erikliyi biliyorum evet deniz bu sene kötü ya girilmez sanki
Biz hiç ilgilenmiyoruz maçlarla tabi milli takımı destekleriz sonsuz ama pek haşır neşir değiliz
Öncekinden değişik biseyler varsa söyle tabiki tatlım ay inşallah tutar çok dua ediyorum
3 gündür ağız kuruluğu var. Bugün aşırı uyku hali. Annem geldi valla gözüne baktım gitsinde yatayım diye canım hayırlısı neyse o olsun bakalım
Kendini yorma kuzuşumm
Yok kuzum yormuyorum biraz halsizlik var sadece normal ev işi yaptığım ekstra bişey yapmıyprum

Erikliyi biliyorum evet deniz bu sene kötü ya girilmez sanki
Biz hiç ilgilenmiyoruz maçlarla tabi milli takımı destekleriz sonsuz ama pek haşır neşir değiliz
Ooo süperr benimki buaralar kendini kaptırdı akşama ne yapacemmm bilmem

Aaaa agiz kuruluk fln allahimmm insallah olduuuuu amin amin amin

Farklı şeyler hissediyorum sana bu ay hayırlı olcak sonu ramazan bayramında alamadın müjdeni ama kurbanda kesin vereceksin herkese gibi geliyo

Ooo süperr benimki buaralar kendini kaptırdı akşama ne yapacemmm bilmem

Aaaa agiz kuruluk fln allahimmm insallah olduuuuu amin amin amin
Yaa dur heyecanlandırmaa hiç heveslenmek istemiyorum canım çok kez yalnış yere heveslendim
Farklı şeyler hissediyorum sana bu ay hayırlı olcak sonu ramazan bayramında alamadın müjdeni ama kurbanda kesin vereceksin herkese gibi geliyo
Ah baedem yaaa hiç kaptırmıyım kendimi her an adette olabilirim iğnenin etkileri de olabilir dimi. Hislerine kurban olayım

Sen niye erkencisi aşkımm

Kiz cok var yaa daha yeni 5gun oldu adet olalı çok düşünmekten heralds kafamı rahat bırakmam lazim
Akşam 10da uyumuşum canım eşimde şimdi gitti sınava dedim daha da uyumuyum yerer he o zaman yumurtalar gelişiyor büyük olasılık

Reactions: Jou
Akşam 10da uyumuşum canım eşimde şimdi gitti sınava dedim daha da uyumuyum yerer he o zaman yumurtalar gelişiyor büyük olasılık
Oyyyyy kocişinnn kurban olaaa yumurtalarunaaaa kızzzzz gülmekten yarıldımm burda atanda adammı acabaa hahahaha aynı kendime gelemedimm komşu dicek sabah sabah ne bu gülüş

Oyyyyy kocişinnn kurban olaaa yumurtalarunaaaa kızzzzz gülmekten yarıldımm burda atanda adammı acabaa hahahaha aynı kendime gelemedimm komşu dicek sabah sabah ne bu gülüş
Ahaha Ay çok güldüm cidden ama hani 18 20 yaşlarında olsa anlarım kesin kedisini atıyor derimde adamda büyük duruyor aklı küçükse tabi bilemem

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…