Ayy kekik diyecektim kemik çorbası da iyi gelir hangisin istersenKemik çorbasımı canım. Birazdan limonlu yeşilçay yapayımda içeyim olmazsa bal limon içerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kekik diyecektim kemik çorbası da iyi gelir hangisin istersenKemik çorbasımı canım. Birazdan limonlu yeşilçay yapayımda içeyim olmazsa bal limon içerim
Evett kuzum ayni sen gibi yasadim vallahii abartma diyodu ayyy ne gunlerdii yaaa simdi eskisi kadar karismiyo evlendik ya zaten ben acikta giyemiyorum daha biraktim karismasina gerek kalmiyoTabi canım açıkken çok karışırdı hergün ne gitdiğimi sorardı şimdi karışcak bişey bulamıyor tabi bende aynı senin gibi kendim istemiyorum zaten
Yeşil çAy içtim içine limon bal koydum canım. Birazdan kekikte demlerim. Misafirin gelceği mechul gelmeyebilirmişAyy kekik diyecektim kemik çorbası da iyi gelir hangisin istersen
Evlenince oturuyor biraz daha canım herşey sevgililik gibi olmuyor valla. Şimdi abim bekar benim sevgilisi var tartışıyorlar bana diyor evlenince napcam ben bununla diyorum evlenince o kadar tartışılmıyorkiEvett kuzum ayni sen gibi yasadim vallahii abartma diyodu ayyy ne gunlerdii yaaa simdi eskisi kadar karismiyo evlendik ya zaten ben acikta giyemiyorum daha biraktim karismasina gerek kalmiyo
Evett evlenince inan geçiyoo bende korktum böylemi olcak evlendim ama hersey daha düzene girdi şaşırdimm ee yanında degill cünkü görmüyo etmiyo sevgilisini hergün beraber degiller ondan böyle kafalar karışıyo vallahaYeşil çAy içtim içine limon bal koydum canım. Birazdan kekikte demlerim. Misafirin gelceği mechul gelmeyebilirmiş
Evlenince oturuyor biraz daha canım herşey sevgililik gibi olmuyor valla. Şimdi abim bekar benim sevgilisi var tartışıyorlar bana diyor evlenince napcam ben bununla diyorum evlenince o kadar tartışılmıyorki
Aynen öyle canım valla bizde tartışırdık böyle günlerce sürerdi. Ama bir evin içine girdimmi sürmüyor. Kızsanda 5 dk sonra geçiyor mecbur muhattap oluyorsun evin içinde. E ben birde duramıyorum yüzüne bakınca hemen gülüyorum o zamanda bütün ciddiyet gidiyor şimdi mesajla veya telefonda olduğunda ne demek istediğinide bazen anlayamıyosun ondan da oluyor çoğunluklaEvett evlenince inan geçiyoo bende korktum böylemi olcak evlendim ama hersey daha düzene girdi şaşırdimm ee yanında degill cünkü görmüyo etmiyo sevgilisini hergün beraber degiller ondan böyle kafalar karışıyo vallaha
Hehhh aynenn kızz işte ondann telefonda msjda hersey berbat gibi gidiyo bütün akşama kadar susmazdim ne ben ne o evlene kadar cok kötüydük gene birakmadik birbirimizi evlendik ayy dedim çok şükürr eve gene tartıssak aynenn 5 dk sonra konusuyoruzz ben gülüyorum yapamıyorum gülmeden yok ben inatlaşırım o inatlaşır bosanmaya kadar gider hersey iki taraftanda anlayışlı olmasi gerekAynen öyle canım valla bizde tartışırdık böyle günlerce sürerdi. Ama bir evin içine girdimmi sürmüyor. Kızsanda 5 dk sonra geçiyor mecbur muhattap oluyorsun evin içinde. E ben birde duramıyorum yüzüne bakınca hemen gülüyorum o zamanda bütün ciddiyet gidiyor şimdi mesajla veya telefonda olduğunda ne demek istediğinide bazen anlayamıyosun ondan da oluyor çoğunlukla
Aynen öyle canım. Bide bizde tartışınca ağzıma geleni sayarım sayarım. Sonra konuşmaya başlayınca bana diyor o dediklerinde ciddimiydin. Yooo sinirle söyledim diyorum. Hee tamm o zaman aslında o an gayet ciddiydimHehhh aynenn kızz işte ondann telefonda msjda hersey berbat gibi gidiyo bütün akşama kadar susmazdim ne ben ne o evlene kadar cok kötüydük gene birakmadik birbirimizi evlendik ayy dedim çok şükürr eve gene tartıssak aynenn 5 dk sonra konusuyoruzz ben gülüyorum yapamıyorum gülmeden yok ben inatlaşırım o inatlaşır bosanmaya kadar gider hersey iki taraftanda anlayışlı olmasi gerek
Hahahahaha kiz aynı aynı bensinn vallahii bukadar olur yaaa ruh ikizimi buldummmmAynen öyle canım. Bide bizde tartışınca ağzıma geleni sayarım sayarım. Sonra konuşmaya başlayınca bana diyor o dediklerinde ciddimiydin. Yooo sinirle söyledim diyorum. Hee tamm o zaman aslında o an gayet ciddiydim
AhahahahHahahahaha kiz aynı aynı bensinn vallahii bukadar olur yaaa ruh ikizimi buldummmm
Seniii Ballı çörekkk gibi yerummmAhahahah
Bende bende buldum
oyy canım benim yaaSeniii Ballı çörekkk gibi yerummm
Evet paçiii nereli olacagidummm ama evlendik adapazarılı oldum hicte benzememmoyy canım benim yaa
kız aslen nereliydin karadenizmi
Geçmiş olsun canımYeşil çAy içtim içine limon bal koydum canım. Birazdan kekikte demlerim. Misafirin gelceği mechul gelmeyebilirmiş
Evlenince oturuyor biraz daha canım herşey sevgililik gibi olmuyor valla. Şimdi abim bekar benim sevgilisi var tartışıyorlar bana diyor evlenince napcam ben bununla diyorum evlenince o kadar tartışılmıyorki
Sağolasın canımm. Belirti söylemiyoruz dimi bugün zor duruyorum da ayaktaGeçmiş olsun canım
Jou mesajını alımtılamadan yazmışımPaçi ne demek kız iyi birşeymidir adapazarıda çok güzeldir ama karadeniz çok çok daha güzel
Selam canımcımm günaydınnSelammm güzelllerr
Günaydın Mimariyem artık biliyorsun işlermi erken bitrdimm bugun gezmeye çıkıcam gitmeden selam vereyim dedimSelam canımcımm günaydınn
Ohh gez benim yerime de gezz bende bugün kararsız bir misafir yüzünden evde kaldım oda gelmedi. Ama çok bunaldım yarın artık eşime dicem biraz yeşillikli biyer istiyorum alalım termosumuzu ormanlık biyere gidelimGünaydın Mimariyem artık biliyorsun işlermi erken bitrdimm bugun gezmeye çıkıcam gitmeden selam vereyim dedim