"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar eşimde giiti bugün değerler iyimşşi dedi
bilmiyom daha peki niye ilaç vermiş 6 ay boyunca
prenseim allaha emanet ol kendine iyi bak

evet derinim haklisin öyleymis icmekte yarar var yani....

caniiimmm sevalim inss olacak dualarim hepinizle dilerim rabbime kucaginiz bos eviniz sessiz kalmasin inss rabbim yol acikligi versin sirasi gelince olucak inss allahim yardimciniz olsun caniimm

kızlar hemen çıkıyorum diye kızmayın.kardeşimi yanlız bıraktım bi gideyim.görüşürüz öptüm hepinizi.
prensesin görüşürüz sende çıkıyosun galiba.bye bye cnm.

sağol ağlamacım canım iyi ki varsınız
sizden aldığım o desteği varaya hiç kimseden almıyom

cok gecmis olsun derinim bende ugrasiyorum valla ölecem sanki icim kayniyo resmen ama cikartamiyorum valla bagzen yorulup uykuya daliyorum ne kadar kötü birsey yaaa

derinmi loçkam tamam görüşürüz kızzzzzz ölüyoz seni ne zaman gelecen
bu arada makber yokkkkkkk kızalr
haberiniz varmı

ne demek birtanem bak görecen hersey yoluna girecek inss birgün benim gibi bu dertlerle ugrasacan kiss ama tatli dertler bunlar baciimmm....
dr esinemi vermis canim hapi

inşaaalh ağlamacım ağzından bal damlıyo valllahi bitanem benim inşa

evet ağlamacım eşime vermiş olur demiş amma yine bunalrı kullan demş

evet sevalim hic girmedi bugün umarim iyidir dr gitcekti galiba kizlarin birini götürecekti aksama gelir umarim canimm yaa

sevalim belki sperim daha cogalsin diye verdi canim iyi olmus verdigi benimkine vermemislerdi cok üzülmüstüm böylesi daha iyi canim ne bana ne esime hap vermediler elin kolun bagli beklemek daha kötü olmustu ama senin elinde biseyler var en azindan icin haplarinizi yatin assagiya kissss kaydirigubbakcemile3 inss üc kisi kalkarsiniz geri yataktan canoooommmm

iyi prensesim inss devam güzel haberler gelir allahim tamamina erdirsin inss canim herseyin bi zamani var sadece biz sabirsiz oluyoruz

inşalah öğledir ağlamacım kı vallahi ne kadar güzel şeylwer diyon canım benim inşaaalh
allah gönlüne göre ne muradın varsa versin canım tatlı diliim bacım
inşlah öğledir
evet her bir tedavi yeni bir umut işte biz kular çok sabırsısı demi bacı

slm kızlar nbr çoktandır giremiyorum buralara özledim valla hepinizi.çünkü siz bana moral veriyorsunuz ama bugün canım çok sıkkın içmde tuhaf bi sıkıntı var:kedi:

canim benim sende öylesin biraz rahatladim seninle konusunca ne zaman girsem bu topige ya kimse olmuyo yada yazdiklarim cevapsiz kaliyo aceba biseymi yaptim diyorun kizlara isimlerini vermeyim ama sasiriyorum yani önce böyle degildik sonradan bi garip olduk üzülüyorum ben hepinizide bi ailem görüyorum dertlerimi sevinclerimi szinle paylasmak bana huzur veriyo amaaaannn neyseee

inss az sabirda cokk keramet var derler tatlim birgün inss sende ereceksin muradina canooo

hg esram canim ne oldu sende benim gibi herseye canini sikip agliyonmu bacii neyin var anlat bakemm

evet ağlamacım benimde cevapsız kalıyo biz her kelimesini her kelimisin e en ince ayrıntısına akdar irdelerdik ne oldu bende bazen öğle düşnüyom
çok koptuk baksana sen de olmazsan kendi kendime yazacam duracam yine yanıt alamıyacam vallahi
canım hiç kimsecikler yok
inşalaalh ttatlım benim cümlemiz canıommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…