"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yelovhot canım ne kızzıyon görmedim selamını kız
ne yapıyon hoşgeldinnnnn

ayy çok şükür yaaww hb cnm sağol sen nasılsın gözün aydın bu araada şekercim

ayy çok şükür yaaww hb cnm sağol sen nasılsın gözün aydın bu araada şekercim

kız görmedik seni ağlamacımda görmedi yoksa yazardık canım
ne olduki canım gözüm aydın kusura bakma canım anlamadım

cnm bu yuzden demiştim
kaydirigubbakcemile3

iste beni anlayan biri cikti sükür rabbime canim sevalim yaaa demekki sende aynisin canim ne yapalim tatlim böyleyiz suan iste canim sikma canini hayirlisi olsun bakalim ben burdayim daha bacim korkma takiliriz biz inss en yakin zamanda evladina sende kavusacaksin inss

ve aleyküm selaammm yellowcum yok be tatlim amcam gelmistide onunla sohbet ettik biraz canooo nasilsin bakiimm inss iyisin bacim

hhhhhhhhı ay allah sağol canım ama tam her şey yolun a girmedi bilmiyom öğle hiisediyom
ağlamacım burdaır ya ya da neti giitise vedalaşmadan çıkma z
sağol yelevotcum sen nele yapıyon

evet a ğlamacım ben de hiiisetttim
dsha önceleri hepimiz açardık ağzımızı konuşudıuk
ne derdimiz varsa dökerdik ağlardık

iyyim yellowcum nasil olam be tatlim bulantilarla mücadele ediyorum birde kaynana belasiyla allahim islah etsin bu kadini üzüyo beni eline ne geciyorsa tabiki anlamadim gitti yaaa

sevaliiimmm canooommm kisss günüm nasilmis bugün oda gitcekti galiba dr ayy inss onunda güzel haberlerini aliriz allahim hepinizinde inss canlariim

ağlamacım kaynana ne istiyo sende alah allha bilmiyo ne istiyolar bu gelinlerinden
canım günüm geldi gitiii uzak duracam dei biraz arda uğrarım dei canım
evet oda gelmi artıkÇok üzgünüm çoook

canlarim bana müsade yaaa aksam yine girmeye calisirim inss canlarim hepinizide cok seviyorum sevalim allahima emanet olun tatlim hapini ihmal etme yeter oldumu canoomm opuyorumnanaktan

sevalim ne der halime bakmadan is bekliyo benden ben yemek bile yemiyorumki dogru düzgün her isi ben yapacam yapmasam bu defa yüzünü asiyoo offf offff neyse aksam gel bacim oldumu hadi ben kacar

aglamacım ve sevalcim ben kendi adıma bişeyler söylemem gerekirse biliyosunuz çoktandır rahat rahat giremiyorum..siz bunları yazmadanki ilk yazımda diyecektim hatta,eskisi gibi inceden inceye yazamıyorum kusura bakmayın diye vallaha içimi okumuşsunuz:))

bacı takma sen kendine bak off sen zaten rahtasızsın bari yardım etse canım sende hiç kafana takma
beişne bak sende allha emanet ol tez zamanda beişni alırsın kucağına o da yapmak zorunda klaır bütün işleri canım benim evde nwetim yok sadece ükkanda olduğ um içni giremmmiyom akşamları
sohbetlerinize katılamıyom ço isterdim inşallah bir gün oda oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet loçkam kalp0 kalbe karşımış evet canım sen helle çok irdelerdin demi
bacım her şey yolundır inşalalh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…