"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar azönce nehirle görüştüm doğum yapmış asrın bebek dünyaya gelmiş normal doğum diye gitmiş ama 3gün sonra sezeryan olmuş ve asrın sarılık geçirmiş hastanede yatıyorlar bugün çıkacaklarmış sağlıkları iyiymiş sizlere slmı var

selammmŞenizkızlarr bi bakayım dedim geçmişi okudum şimdi biraz yazıp çıkıyorum canlarım kusura bakmayın.
aglamacım sorma cnm dünki olaya çok sinirlerim bozuldu.herkesin hayatı kendine tabiki,Rabbim yapar onun yargılamasını ama insan üzülüyor..o kadar rahat söylemesine çok sinirlendim zaten...amann neyse...sende iyi degilmişsin yaa üzüldüm ama takma canım geçer yaa..belki hamilelikten degildir mevsimseldir belki.geçmiş olsun tatlım.
makbuşum bitanem hayırdır aramadın da bugün canom iyisindir inş.gerçi şimdi senin dizi oynuyo gelmezsin:)
ebrarım sagol canım benim temiz çıktı şükür.bide şu dondurma işlemini atlatsam iyi olacakta hayırlısı in.
gökçedoşum öpüyom cnm benim.Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürecek inş ben umutluyum canım .
günüm sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.evet sevil hiç gelmiyor merak ediyom bende valla.

veeeeee ylnzcımmm çok çok tebrik ederim geç de olsa bende bi halay çekeyim barim:))):teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

prensescim canım nasılsın
drinim loçkam nerelerdesin canım sen asılsın canım evet bu dünta öğle adaletsiz işte
biz ne savaşlar ne engelerler beişlrimize kavuşacağız belkihiçte kavuşamayacağız

ayy canım nehirim yaaa..Allahım çok sevindim darısı hepinize inş.
iyiyim prensesim sagol sen nasılsın cnm.evet bende eskisi gibi giremiyorum net olmadıgı için.zaten net geldiginde de geceleri çok takılamıcam çünkü uykum yeni girdi düzene valla.aynı tempo devam ediccem.
sen naptın evi naptınız canım yerleştin mi?

prensescim canım nasılsın
drinim loçkam nerelerdesin canım sen asılsın canım evet bu dünta öğle adaletsiz işte
biz ne savaşlar ne engelerler beişlrimize kavuşacağız belkihiçte kavuşamayacağız

burdayım cnm..ay sabah kalktım kahvaltı bulaşıklarını bile zor yıkadım.evi topladım sildim süpürdüm,sonra 1 saat kadar kestirdim agrı kesici alıp.iyi diyelim iyi olsun yani cnm yaa.başım agrıdı hep.şimdi iyi sayılırım.sen naptın cnm?

ylnızcım tebrik ederim tatlım allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza işallah

iyiyim sevalim sağol evet derinim bende geceleri giremiyorum evet taşıdım az bişey kaldı dikkat et kendine bizim meleklerde gelecek işallah

ağlamacım canom bacım benim neyin var kuzu
canım bunlar talı güzel hastalıkalr canım
inşalllah git gide daha çok keyfini çıkarırsın canım aaalha emanet ol
rabbim sanagüç kuvvet versin canım benim
bu kızlara ne oldu deiğin gibi
bende sonuçlarımı ldım canım
düşmüş prolayin 0.34 canım
doktor tedaviye devam bebk istiyosan hamile kalana kadar kulanacaksın dei
hamile kaldığında bırakacağız
folik verdi

canim sagol ilgilendigin icin gercekten kötüyüm sevalim bulanti hic birakmiyo bacim yakami üc gündür gece gündüz devamli var cikarta bilsem rahatlayacam belkide ama olmuyo cikartamiyorumda kötüyüm anlayacan.....
banada verdi dr folik asit hamisken bebegin gelismesi icinmis bebek istiyosan cabukca olmasi icinmis folik asit yani canim dr dedigi gibi ic birtanem birakma opuyorumnanaktan

canım bende d oktora giitim ay çok yoruldum
eşimi gittt
16 miyon sper sayısı varmış sizce hamile kalmaya yetermi

aa ben sarılık kısmını okumamışım yaa oluyo çogu bebekte ya bizim dayımın kızınında öyle oldu geçmiş olsun inş.nehirde iyidir.a.selam bu arada.
prensesim hadi hayırlısı cnm benim bak ne güzel evine çıkıyorsun sabrın sonu selametmiş derler çok dogru.bende çok sabrettim çıktım ...sende öyle cnm.inş yeni yuvanızda çok mutlu olursunuz.

derinim gecmis olsun tatlim iyimisin canim dikkat et kendine canim yaaa

nehirime üzüldüm yaaa benim bi yakinimda olmustu bayagi zordu onun icin inss en yakin zamanda iyi olurlar bebegide kendiside allahim yardimcimiz olsun yaaaa

ahhhhhhh ağlamcım canım bazen usanıyom hiç inanasım olmuyo
hastaneye gidince hamile kadınları görüyom çok etkileniyom
canın inşşalah attlatırsı sapa salim canım beişinide sede inşlalh kucağına alırsın
ağlamacım

sevalim folik hiç bırakma canım benimde içmem gerek ve bebek düşünen herkesin içmesi gerekli.hamileykende devam ediliyor.omurilik gelişimi için çok yararlı şart yani içmek.

sevalim benim esiminkide 16 millyon canim yeterli korkma birtanem banada az gelmisti ama yetiyormus baksana tatlim sen ovulasyonu tuttur birde hapini ic ihmal etme yeter canooo

sagol aglamacım.midem bulanıyor şuanda o da üşütmekten olabilir yanma yapıyor.e bide tekirdaga gittik dügün var diye.arabada hep sigara içtiler.ben rahatsız olmayım diye cam açsalarda işe yaramadı malesef:KK43:((çok dokunuyo bana böyle günlerce midem ekşiyo işte.

X