"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

buarada günaydın kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım
kacırdıgım olduysa affola
makbusum cnm benım gecmıs olsun cnm sana ablana ve feyzaya
dıkkat et kendıne cok yoruluyosun herseyi sana yüklemesınler yahu:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan
derınım bı problem cıkmadıgına cok sevındım cnm umarım testlerınde güzel cıkar ve kavusursun melegıne:Saruboceq:buarada bende özledım senıŞeniz
ebrarım mısafırın varmıs bgn bacım hadı kolay gelsın sanada senlede karıslasamıyoruz bacım dıkkatet kendınea.s.
ylnzcıgım cok sevındım cnm alah analı babalı büyütsün :1hug::Saruboceq::nazar:
sevalcıgım bgn doktora gıtcekmıssın yalnıs okumadıysam umarım güzel cıkar sonuclar cnm
ıyı haberlerle gelırsın fıstıgım benım:Saruboceq:a.s.
aglamacıgım yalnızmı kaldın sen yıne kendı kendınemı konustun olur cnm bende yaparım arada onu ıyı gelıyo bazen:sm_cool:sen nasılsın cnm benım agrıların varmıs normaldır bebiş yapıyo deger onun ıcın naz yapma bakım:1hug:
ıtuanacıgım sende regl görmüşsün hayırlısı olsun cnm bı sorun olmadıgına sevındım cnm benımopuyorumnanaktan
eylullcugum bızde özledık cnm senı umarım dedıgın gıbı topık ugurlu gelır hepımıze ınsallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ya cıvcvım ceylanım nerdesınız kızlar küstünüzmü bızlere cok özledık sızı:gitme:
nehırımde doğum yapmıs oh masallah asrın yıgenımız gelmıs hayırlı olsun bıtanem allah analaı babalı büyütsün:nazar::nazar:a.s.
uhdecıgım sen nerelerdesın görünmüyosun umarım hersey yolundadır cnm benım
arzucugum sende hoşgeldın aramıza cnm:1hug:
ve dıger kızlar sızde kendınıze ıyı bakın ŞenizŞeniz

riçhim bitanen sen nasılsın canım geçmiş olsun canım iinşaalh eşin bir an önce iyleşir
canım doktordan geldim kan verdim 2 de sonuçları almaya gideemopuyorumnanaktan

hadı hayırlısı sevalım umarım sonuclar güzel cıkar cnm benım:Saruboceq:
bende gıdımde temızlık yapım uyandıgımdan berı yanı saat 8den berı netteyım
ıyıce tembellestım bacım gün içinde ugrarım sonucunu öğrenmek ıcın kib öptüm fıstıka.s.

hadı hayırlısı sevalım umarım sonuclar güzel cıkar cnm benım:Saruboceq:
bende gıdımde temızlık yapım uyandıgımdan berı yanı saat 8den berı netteyım
ıyıce tembellestım bacım gün içinde ugrarım sonucunu öğrenmek ıcın kib öptüm fıstıka.s.

riçhim inşalah bacım sen nasılsın kız ge l konuşak bacım
senin yerinde olsam varya kafayı vurup yatarım vallahi
uğra canım bende gelir gelmez sonucu yazarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar eşimde doktora giiti sonuçları 4 çıkıyomuş
biliyosnuz eşim varikosel ameliyatı oldu bu 4. ayımız

ynlz hamileymis :nazar: a.s. ne guzel bir haber Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin guzelim.
sevil hala gelmemis galiba Insallah oglusu da kendisi de cok cok iyilerdir :nazar:
kizlar ben de feci grip oldum cok oksuruyorum, dun gece hic uyuyamadim cigerlerim yandi hep.
birazdan doktorda randevum var suruptan nefret ederim ama su an verseler bir siseyi dikerim kafaya cigerlerim yaniyor resmen:KK43:(
herkesi cok opuyorum. arada ugrarim, her gelisimde bir hamilelik haberi almam dilegiyle.
ebrarcim regle oldun mu?

günüm hoşgeldin neelerdesin sen canım iyisin demi bitanem
yelov cum ynlz com sizde hoşgeldiniz

sevalcim yazdigim gb hastayim kkya da psikolojimi yuksek tutmak icin cok girmemeye calisiyorum sizlere bakmadan da olmuyor tabii o yuzden arada gelecegim:)) simdi evden cikmam lazim doktora ancak yetisirim optum hepinizi.

günüm oy kıyamama canım bacım hastaolmuş
kız diikat et kendine doktora gitmeyi ihmal etme kendini çok özletiyon günüm
inşalah seninde hamile haberini alırız

günüm kendine çok dikkat et canım aalaha emane ol
aarada gelç ok yerin belli oluyo
kcamna öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

makberim nedsein kız sen her sabah uğrardın
her şey yolundaır inşalah canım benim

buarada günaydın kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım
kacırdıgım olduysa affola
makbusum cnm benım gecmıs olsun cnm sana ablana ve feyzaya
dıkkat et kendıne cok yoruluyosun herseyi sana yüklemesınler yahu:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan
derınım bı problem cıkmadıgına cok sevındım cnm umarım testlerınde güzel cıkar ve kavusursun melegıne:Saruboceq:buarada bende özledım senıŞeniz
ebrarım mısafırın varmıs bgn bacım hadı kolay gelsın sanada senlede karıslasamıyoruz bacım dıkkatet kendınea.s.
ylnzcıgım cok sevındım cnm alah analı babalı büyütsün :1hug::Saruboceq::nazar:
sevalcıgım bgn doktora gıtcekmıssın yalnıs okumadıysam umarım güzel cıkar sonuclar cnm
ıyı haberlerle gelırsın fıstıgım benım:Saruboceq:a.s.
aglamacıgım yalnızmı kaldın sen yıne kendı kendınemı konustun olur cnm bende yaparım arada onu ıyı gelıyo bazen:sm_cool:sen nasılsın cnm benım agrıların varmıs normaldır bebiş yapıyo deger onun ıcın naz yapma bakım:1hug:
ıtuanacıgım sende regl görmüşsün hayırlısı olsun cnm bı sorun olmadıgına sevındım cnm benımopuyorumnanaktan
eylullcugum bızde özledık cnm senı umarım dedıgın gıbı topık ugurlu gelır hepımıze ınsallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ya cıvcvım ceylanım nerdesınız kızlar küstünüzmü bızlere cok özledık sızı:gitme:
nehırımde doğum yapmıs oh masallah asrın yıgenımız gelmıs hayırlı olsun bıtanem allah analaı babalı büyütsün:nazar::nazar:a.s.
uhdecıgım sen nerelerdesın görünmüyosun umarım hersey yolundadır cnm benım
arzucugum sende hoşgeldın aramıza cnm:1hug:
ve dıger kızlar sızde kendınıze ıyı bakın ŞenizŞeniz

birtanem cok tesekkür ederim bacim iyisin umarim karsilasamadik bacim kötü geciyo hamislik naz degil valla bi halsizlik bi bulanti yeme icme yok zaten ne yapalim katlanacaz bebegim icin opuyorumnanaktan

sevaliimm nasilsin baci umarim yolundadir hersey ne oldu bu kizlara ne geliyolar nede hal hatir soruyolar uzaklik olunca birbirimizdenmi kopuyoz nedir yada ben herseye alinir üzülür oldum mafoldumben

ynlz hamileymis :nazar: a.s. ne guzel bir haber Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin guzelim.
sevil hala gelmemis galiba Insallah oglusu da kendisi de cok cok iyilerdir :nazar:
kizlar ben de feci grip oldum cok oksuruyorum, dun gece hic uyuyamadim cigerlerim yandi hep.
birazdan doktorda randevum var suruptan nefret ederim ama su an verseler bir siseyi dikerim kafaya cigerlerim yaniyor resmen:KK43:(
herkesi cok opuyorum. arada ugrarim, her gelisimde bir hamilelik haberi almam dilegiyle.
ebrarcim regle oldun mu?

oy oy benim arkadasim hastami olmuss kiyamam sana canooomm cok gecmis olsun inss gecer bacim aman kib inss en kisa zamanda iyilesir aramiza dönersin tatlim :1hug:

selamlar kizlar mutluluk dolu bir gün diliyorum
gul1919ra4jb.jpg

saol canim artik beraber büyütürüz bebislerimizikaydirigubbakcemile5 ben yanliz olmicam ama bebisimde yanliz olmicak simdiden arkadisi oldu bile:emir_bebek:

inss birtanem yalniz büyümesin bebeklerimiz inss iyi bi arkadas olurlar umarim simdi ve gelecekte umarim....
inss güzel bi hamilelik gecirirsin tatlim benimki yavas yavas kötü olmaya basladi cok fena bulantim var bu günümede sükür rabbim kendi bilir kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok,sanırım ynlz hamileymiş cnm çokkk tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş

ağlamacım canom bacım benim neyin var kuzu
canım bunlar talı güzel hastalıkalr canım
inşalllah git gide daha çok keyfini çıkarırsın canım aaalha emanet ol
rabbim sanagüç kuvvet versin canım benim
bu kızlara ne oldu deiğin gibi
bende sonuçlarımı ldım canım
düşmüş prolayin 0.34 canım
doktor tedaviye devam bebk istiyosan hamile kalana kadar kulanacaksın dei
hamile kaldığında bırakacağız
folik verdi

X