"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben kaçıyom bile canooo hadi ebrar kaçar :eek:
yarında giremiyebilirim merak etmeyin hem gündüz hemde akşam misafirim var...

güle güle ebroşum kib öpüyorum kolay gelsin benimde yarın öglen misafirim var kızlar belki sabah üstü girerim girmezsemde haberiniz olsun hadi kaçtım ben aa sabah dr gitcem saglık ocagına guatr hapım bitti onu yazdırıcam hadi gökcedoşşş da kaçarrr:gitme::eek:

lotislandcım sen nasılsın canım yaa evet insan bazen dizileri unutuyo o kdar yeni dizi varki
ayy ebroşum kız inş sıra gelir yakında bize rabbim hayırlısı ile bizleride sevindirir canım inşşbende birazdan çıkcam ütü yapmam gerek canım kociş için erken kaçıcam yani..

teşekkürler iyiyim,
sizleri sormalı :)
ütü için kolay gelsin, o işi hallettim az önce, benim de uykum geldi, yatayım,
iyi geceler herkese!!!

2ntb3md.gif

vay beeeee buda olurmus artik yalniz degilsin caniiiimmm ohhhhh bebegime arkadas geliyooooo zemuszemus :sm_cool: :dance: :teytey: zemuszemus sırnaşık şey

saol canim artik beraber büyütürüz bebislerimizikaydirigubbakcemile5 ben yanliz olmicam ama bebisimde yanliz olmicak simdiden arkadisi oldu bile:emir_bebek:

canımm çok tebrik ediyorum seni Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim yaa gecikmiş halayımı çekiyim
:teytey::dance::sm_cool::teytey::dance::sm_cool::teytey::dance::sm_cool:

cooook tesekkür canim...rabbim banada sizlerin güzel haberlerine halay cekmeyi nasiiiiip eder innnnsaaallllaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:

selam hanımlar iyi geceler dilemek için geldim iyi değilim o nedenle gelemedim artı çokta yorgunum..yarın sabahtan evden çıkıcam feyzayı hastaneye götürücem ayrıca ablamında kontrolü var..hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın iyi geceler:gitme:

ayy ylnzcım çok sevindim canım inşş cuma günü daha net belli olur hadi gözün aydın saglıkla kucakla inşşşş canım darısı bizlerin başına inşş :dance::hooray::teytey::teytey::teytey::nazar::teytey::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey::teytey: oyuna bende katıla m yaa halay güzel olsun ohhh yandan:dance::teytey:

canim benim insaallah en yakin zamanda sende kavusursun bebisine..tedaviyede basladin rabbim gönlüne göre verir innnnnsssaaaallllaaaahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
cuma günü ultrasonda görcez insallah..doktor hamilesiniz diyince esimin yüzündeki ifadeyi hic unutamam herhaldesırnaşık şey rabbim herkese yasatsin insallah:Saruboceq:

selam hanımlar iyi geceler dilemek için geldim iyi değilim o nedenle gelemedim artı çokta yorgunum..yarın sabahtan evden çıkıcam feyzayı hastaneye götürücem ayrıca ablamında kontrolü var..hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın iyi geceler:gitme:

sanada iyi geceler makbus..hep cok yogunsun canim ya sohbet etmek hic kismet olmadi..rabbim güc kuvvet versin :Saruboceq: ufakliga gecmis olsun..

slm kizlar ben geldim..güzel haberler getirdim size..topic banada ugur getirdi hamileyim:emir_bebek: rabbim insallah herkese nasip eder..banada saglicakla kucagima almayi nasip eder:)))

canım çok sevindim ne güzel Allah tamamına erdirsinzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar hepinize merhaba nasılsınız siteye fazla giremedim ama özledim sizleri ne güzel yeni topic uğurl geldi inşallah daha da güzel haberler alırız

canım hayır olsun inşş yaa kasım ayında hayırlı haber verirsin inş bize hem dr a gitmişsin herşey normalmiş ohh sonrada gelir bebegin inşş
kışlıkda yapıyomuşsun inş bebeginle birlikte yersin kız oda göbüşünde olur ..:ecrin_bebek: inşş

cok sagol gökcem bacım msjımı görüp cvp yazmıssın
umarım sende kavusursun bıranönce bebişine
buarada nasılsın cnm benım
ben fazla gıremıyorum hem nette sorun var
bıde benım kocıs futbol oynarken ayagını ıncıtmıs
koca bebek gıbı ona bakıyom banada tecrübe oluyo bacımkaydirigubbakcemile3
ınan bebekten daha nazlı zemuszemus
evet doktroa gıttım test yaptırdım normal cıktı yıne hersey
hayırlısı bakalım zamanı gelmemıs benım sıpanın
uamrım cok bekletmezlermafoldumben
kib öptüm fıstıgımŞeniz

buarada günaydın kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım
kacırdıgım olduysa affola
makbusum cnm benım gecmıs olsun cnm sana ablana ve feyzaya
dıkkat et kendıne cok yoruluyosun herseyi sana yüklemesınler yahu:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan
derınım bı problem cıkmadıgına cok sevındım cnm umarım testlerınde güzel cıkar ve kavusursun melegıne:Saruboceq:buarada bende özledım senıŞeniz
ebrarım mısafırın varmıs bgn bacım hadı kolay gelsın sanada senlede karıslasamıyoruz bacım dıkkatet kendınea.s.
ylnzcıgım cok sevındım cnm alah analı babalı büyütsün :1hug::Saruboceq::nazar:
sevalcıgım bgn doktora gıtcekmıssın yalnıs okumadıysam umarım güzel cıkar sonuclar cnm
ıyı haberlerle gelırsın fıstıgım benım:Saruboceq:a.s.
aglamacıgım yalnızmı kaldın sen yıne kendı kendınemı konustun olur cnm bende yaparım arada onu ıyı gelıyo bazen:sm_cool:sen nasılsın cnm benım agrıların varmıs normaldır bebiş yapıyo deger onun ıcın naz yapma bakım:1hug:
ıtuanacıgım sende regl görmüşsün hayırlısı olsun cnm bı sorun olmadıgına sevındım cnm benımopuyorumnanaktan
eylullcugum bızde özledık cnm senı umarım dedıgın gıbı topık ugurlu gelır hepımıze ınsallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ya cıvcvım ceylanım nerdesınız kızlar küstünüzmü bızlere cok özledık sızı:gitme:
nehırımde doğum yapmıs oh masallah asrın yıgenımız gelmıs hayırlı olsun bıtanem allah analaı babalı büyütsün:nazar::nazar:a.s.
uhdecıgım sen nerelerdesın görünmüyosun umarım hersey yolundadır cnm benım
arzucugum sende hoşgeldın aramıza cnm:1hug:
ve dıger kızlar sızde kendınıze ıyı bakın ŞenizŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar ben işlere başlamadan bi selam veriyim dedim.hepinizi öpüyorum ..

buarada günaydın kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım
kacırdıgım olduysa affola
makbusum cnm benım gecmıs olsun cnm sana ablana ve feyzaya
dıkkat et kendıne cok yoruluyosun herseyi sana yüklemesınler yahu:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan
derınım bı problem cıkmadıgına cok sevındım cnm umarım testlerınde güzel cıkar ve kavusursun melegıne:Saruboceq:buarada bende özledım senıŞeniz
ebrarım mısafırın varmıs bgn bacım hadı kolay gelsın sanada senlede karıslasamıyoruz bacım dıkkatet kendınea.s.
ylnzcıgım cok sevındım cnm alah analı babalı büyütsün :1hug::Saruboceq::nazar:
sevalcıgım bgn doktora gıtcekmıssın yalnıs okumadıysam umarım güzel cıkar sonuclar cnm
ıyı haberlerle gelırsın fıstıgım benım:Saruboceq:a.s.
aglamacıgım yalnızmı kaldın sen yıne kendı kendınemı konustun olur cnm bende yaparım arada onu ıyı gelıyo bazen:sm_cool:sen nasılsın cnm benım agrıların varmıs normaldır bebiş yapıyo deger onun ıcın naz yapma bakım:1hug:
ıtuanacıgım sende regl görmüşsün hayırlısı olsun cnm bı sorun olmadıgına sevındım cnm benımopuyorumnanaktan
eylullcugum bızde özledık cnm senı umarım dedıgın gıbı topık ugurlu gelır hepımıze ınsallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ya cıvcvım ceylanım nerdesınız kızlar küstünüzmü bızlere cok özledık sızı:gitme:
nehırımde doğum yapmıs oh masallah asrın yıgenımız gelmıs hayırlı olsun bıtanem allah analaı babalı büyütsün:nazar::nazar:a.s.
uhdecıgım sen nerelerdesın görünmüyosun umarım hersey yolundadır cnm benım
arzucugum sende hoşgeldın aramıza cnm:1hug:
ve dıger kızlar sızde kendınıze ıyı bakın ŞenizŞeniz

canım arkadaşım çok saol evet misafir gelicek hazırlık yapıyorum.
buarada eşinede geçmiş olsun canım sanada allah kolaylık versin onlar hasta oldumu bizim işimiz daha zor oluyor .hadi öptüm seni bitanem ...

sağol ebrarım benım kolay gelsın cnm görüşürüzopuyorumnanaktankızlar bırazönce ınternetten ovülasyon testı aldım buay denıcem bakalım hangı günler ovülasyon gerceklesıcek hoş ozamanlarda benımkı yanımda olcakmı:asigim::roflol:
aman hayırlısı olsun artık neyapalım

Son düzenleyen: Moderatör:
richberry canım benim uğraşıp duruyoruz iş güç işte sen nasılsın bakalım

geçmiş olsun canım o koca bebeklere bakmak herşeyden daha zor iyi bilirim

Son düzenleme:
X