"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım Allah senden de razı olsun tabiki beraber olucaz bırakırmıyız hiç birbirimizi :)) eminim derinde tam destek vericek canımopuyorumnanaktan
ıyıym makbusum cok şükür sagolasın
Allah iyilik versin bitanemŞeniz

günaaydın..
zeyn hadi güzel haberlerle gel gökçecim ebrarcım richim derin makber ve diğer tüm gzel kısslar herkese güzel günler..
canim sagol cok sükür hersey yolunda allaha sükür:Saruboceq:

canim cok sükür hersey yolundaymis bebegimi gördüm büyümüs elleri kollari durmuyordu oynuyordu yavrum gelisimi herseyi güzelmis rabbim en kisa zamanda sizlerede taddirsin bu duyguyu inanin herzaman dua ediyorum hepiniz icin insallah yakinda tek tek hepinizden müjdeyi alicam:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

zeynim çok sevindim maşallah bebişine..inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz

yaa ne kadar kaldı canım sende bebişte iyisiniz inşallah..bende bildiğin gibi devam ediyorum işte daha çok var :))

zeynim çok sevindim canım gözünaydın rabbim 9 ayı böyle sağlıkla geçirmeyi nasip etsin.duaların içinde çok saol inşallah olucak bigün inanıyorum..

yaa ne kadar kaldı canım sende bebişte iyisiniz inşallah..bende bildiğin gibi devam ediyorum işte daha çok var :))

cnm 38. haftamdayım artık doğsun istiyorum son haftalar çok sıkıldım uyku muyku kalmadı bende bünye kendini alıştırıyomuş uykusuzluğa napalım sabrediyorum işte...

senin kızın nasıl 7. aya geldin galiba sende değilmi.? bu arada senayı merak ettim bebişi kaç tane takip edemedim...

zeynim çok sevindim maşallah bebişine..inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz
insallah canim hep beraber o günleri görürüz
zeynim çok sevindim canım gözünaydın rabbim 9 ayı böyle sağlıkla geçirmeyi nasip etsin.duaların içinde çok saol inşallah olucak bigün inanıyorum..

canim benim cok sagol insallah hep böyle güzel haberler aliriz sizlerde inaniyorumki en kisa zamanda hamile olucaksiniz sizin bebislerden bahsedicez topiginde hayirli olsun bende gelicem sizi yanliz birakmamolumunekankayizsmile

zeynim tabiki beklerim tatlım .güzel dileklerin için çok teşekkürler...
richim görüşürüz fıstığım..

senamm ay Allah korusun cnm benim yaa korkma..bak akıntıymışhiçbirşey olmaz Allahın iziniyle datlummmŞeniz
ebrarıma bak yaaaa delüş bize niçin sorarsın:))hoş bende olsam sorarım gerçi:)
cano iyi yapmışsın açmakla ..hayırlı olsun canım benimŞeniz
bak ilk betimiz açtı şimdi hamile:))
sonra makbuşum açtı o da hamile kaldı:))
şimdi sıra sendeeeeee:teytey::Saruboceq:
ben orayada burayada yetişirim merak etme cano.burayı boşlamayak ama kısss:))))
betycimmmŞenizson haftalar hee hayırlısıyla güzel bir dogum diliyorum canım Allahım kurtarsın:Saruboceq:
zynimm herşey yolundaymış datlum çok sevindim darısı bizeeee:Saruboceq:Şeniz

gelelim banaaaaaboshayallersmilekıslarr dün izinliydim biliyosunuz..kocişle çıktık o çıkışş.
kayınvalideme gittik kahvaltımızı ettik çıktık çarşıya.istanbullular bilir eminönüne gittik.
dedim belki uygun tül bulurum..dolaş Allah dolaşş ayaklarımıza kara sular indi...
kafama göre bulamadım uygunlarda dikili olanlarda yani..iki cam oldugu için çift bulunmuyo...herneyse ordan çıktık kuşçulara girdik..muhabbet kuşu istiyodum ne zamandır:))kociş aldı beni sevindirmek için..tül olayına moralimiz bozuldu çünküboshayallersmile
sonracıgımaaa,beni yol bi tuttu kızlar aman Allahım..otobüslerde bayılıcaktım ellerim ayaklarım kesildi...baş agrım tuttu...yolda zor yürüdüm otobüsten inince..eve dogru yol üstündeki geçen baktıgım tülcüden sipariş ettik tülleri zar zor o halimle model secmek ölüm geldimafoldumbeneve yaklaştıkça agrılarım arttı...eve zor attım kendimi.
tam anlamıyla baş agrısından komalık oldum sanki.4 kere istifra ettim arka arkaya:çok üzgünüm:
yok geçmiyo başşş çıldırıcam..eşim ovdu ilaçladı falan.kaynanam nane limon yaptı midem az rahatladı dedim yine başladı o esnada uyumaya çalıştım başardım..uyukladım ..uyandıgımda hafiflemişti çok şükür...yani iki gündür baş agrısıyla ugraşıyom kızlar.lafı çok uzattım biliyorum ama dertleşmek istedim..şimdide afedersiniz wc den çıkamıyorum..sürekli girme ihtiyacı duyuyorum..sanırım ishal oldummmafoldumbenşuanda da bşaım zonk zonk gidiyo kalkıcam şimdi size yazmadan edemedim....

makbuşum,ebrarım,gökçem,riçim,bersum,nunişim diger tüm kızlar hepinizi çokk öpüyorum canlar.Allaha emanet olun...
ebrarım benim tekrardan topicin hayırlı olsun cano...inşallah çok ugurlu gelir orada olan herkese..kız sen bi kal bende açıcam:)hadi inşallahh:Saruboceq:

ii geccelerrrr kuşlarım benim fıstıklarım datluşlarımmmm
derinim canım yaa çok geçmiş olsun Şeniz bitanem hayır olsun inş neden böyle oldun ki sen kib dikkat et olurmu canım

derincim sagol canim allah razi olsun darisi insallah en kisa zamanda sizlerin basina

derinim canım kuş almışsın güle güle büyüt hayırlı olsun canım inşallah konuşur bitanem..
buarada geçmiş olsun niye böyle oldun sen yaa doktora bi sorsan keşke ilaçmı yapıyo?belkide hamilesin tatlım ay inşallah öyledir..
canım topic olayını söylemem gerekiyodu çünkü biz burda çok güzel paylaşımlarda bulunduk dostluk kurduk öyle gidip direk açamazdım sizde saolun destek verdiniz inşallah ben kalırım sonrada sen açarsın kuşum...
muhabbete iki taraftada devm canım...
gökcem iyi geceler kuzum burdanda kutlayım seni
NıCE MUTLU YILLARA SEVDıKLERıNLE VE BEBıŞıNLE ıNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…