mrb kızlar....
biliyo musunuz dün korkudan öldüm...bir an suyum geliyo sandım...az bişey hissettim devamı gelmedi ama ölüp ölüp dirildim hemen doktora koştuk çok şükür ki sularında bir azalma yoktu...doktor akıntıdır o dedi...ama hala korkuyorum ya...kabus gibi bir gündü...bana dua edin nolur bişey olmasın bu kez....
senamm ay Allah korusun cnm benim yaa korkma..bak akıntıymışhiçbirşey olmaz Allahın iziniyle datlummmŞeniz
arkadaşlar size açıklamak istediğim bişey var benim uzun zamandır içimden gelen bir his var .hepiniz biliyosunuz ben ilk sizlerle tanıştım kkda ve iyi günde ve kötü günde hep yanımda oldunuz allah razı olsun .çoğu şeyi makbuşdan ve diğer arkadaşlarımdan öğrendim .neyse çok uzatmak istemiyorum bunu çok düşündüm ama hislerim içimi kemirdi durdu .ben yeni bir topic açmaya karar verdim nedenide benim için uğurlu geleceğine inanmam.beni yanlış anlamıycağınızı umut ediyorum .biliyosunuz aranızda en uzun zamandır evlat hasretiyle yanan benim ve birkezde bunu denemek istedim .özellikle makbuşum beni anlıycaksındır canım .aramızda kırgınlık dargınlık olmasını kesinlikle istemem ve ben yine burayda gelicem.diğer arkadaşlarım aynı şeyler sizin iinde geçerli umarım beni yanlış anlamazsınız .çünkü hayatta enkorktuğum şey sizleri üzmek ve kaybetmek.yeni bir başlangıcın iyi olacağını düşündüm ve böyle bir işe kalkıştım ve öncede size açıklama yapmak istedim .çünkü 1 yılı aşkındır hep beraber omuzomuza yürüdük buyolda .yine beraber olucaz ben inanıyorum .beni bu konuda anlayışla karşılar ve desteklerseniz anlıycamki gerçekten biz bir bütünüz.hepinizi çok seviyorum .....
ebrarıma bak yaaaa delüş bize niçin sorarsın:))hoş bende olsam sorarım gerçi:)
cano iyi yapmışsın açmakla ..hayırlı olsun canım benimŞeniz
bak ilk betimiz açtı şimdi hamile:))
sonra makbuşum açtı o da hamile kaldı:))
şimdi sıra sendeeeeee:teytey::Saruboceq:
ben orayada burayada yetişirim merak etme cano.burayı boşlamayak ama kısss:))))
cnm 38. haftamdayım artık doğsun istiyorum son haftalar çok sıkıldım uyku muyku kalmadı bende bünye kendini alıştırıyomuş uykusuzluğa napalım sabrediyorum işte...
senin kızın nasıl 7. aya geldin galiba sende değilmi.? bu arada senayı merak ettim bebişi kaç tane takip edemedim...
betycimmmŞenizson haftalar hee hayırlısıyla güzel bir dogum diliyorum canım Allahım kurtarsın:Saruboceq:
insallah canim hep beraber o günleri görürüz
canim benim cok sagol insallah hep böyle güzel haberler aliriz sizlerde inaniyorumki en kisa zamanda hamile olucaksiniz sizin bebislerden bahsedicez topiginde hayirli olsun bende gelicem sizi yanliz birakmamolumunekankayizsmile
zynimm herşey yolundaymış datlum çok sevindim darısı bizeeee:Saruboceq:Şeniz
gelelim banaaaaaboshayallersmilekıslarr dün izinliydim biliyosunuz..kocişle çıktık o çıkışş.
kayınvalideme gittik kahvaltımızı ettik çıktık çarşıya.istanbullular bilir eminönüne gittik.
dedim belki uygun tül bulurum..dolaş Allah dolaşş ayaklarımıza kara sular indi...
kafama göre bulamadım uygunlarda dikili olanlarda yani..iki cam oldugu için çift bulunmuyo...herneyse ordan çıktık kuşçulara girdik..muhabbet kuşu istiyodum ne zamandır:))kociş aldı beni sevindirmek için..tül olayına moralimiz bozuldu çünküboshayallersmile
sonracıgımaaa,beni yol bi tuttu kızlar aman Allahım..otobüslerde bayılıcaktım ellerim ayaklarım kesildi...baş agrım tuttu...yolda zor yürüdüm otobüsten inince..eve dogru yol üstündeki geçen baktıgım tülcüden sipariş ettik tülleri zar zor o halimle model secmek ölüm geldimafoldumbeneve yaklaştıkça agrılarım arttı...eve zor attım kendimi.
tam anlamıyla baş agrısından komalık oldum sanki.4 kere istifra ettim arka arkaya:çok üzgünüm:
yok geçmiyo başşş çıldırıcam..eşim ovdu ilaçladı falan.kaynanam nane limon yaptı midem az rahatladı dedim yine başladı o esnada uyumaya çalıştım başardım..uyukladım ..uyandıgımda hafiflemişti çok şükür...yani iki gündür baş agrısıyla ugraşıyom kızlar.lafı çok uzattım biliyorum ama dertleşmek istedim..şimdide afedersiniz wc den çıkamıyorum..sürekli girme ihtiyacı duyuyorum..sanırım ishal oldummmafoldumbenşuanda da bşaım zonk zonk gidiyo kalkıcam şimdi size yazmadan edemedim....
makbuşum,ebrarım,gökçem,riçim,bersum,nunişim diger tüm kızlar hepinizi çokk öpüyorum canlar.Allaha emanet olun...
ebrarım benim tekrardan topicin hayırlı olsun cano...inşallah çok ugurlu gelir orada olan herkese..kız sen bi kal bende açıcam:)hadi inşallahh:Saruboceq: