- 13 Ekim 2009
- 3.572
- 2
sadece sen gör dıye yazdım cnm :kedi:
aa niye öyle bişey yaptınki??? sen belki görmezlikten geliyom sanıyon hala ama öle değil :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece sen gör dıye yazdım cnm :kedi:
mızmızcım herşey olacagına varır kendini sıkıpda üzme canım bekle bakalım adetin olsun sonrada gelir minigin inş rabbim ol desin inşş olsun
:) kız nedense cok daraldıgımda nefesı burda alıyorum
bırden dalıom slm sabahı unuttup
bırakmadım son 4 kaldı bıtsın adetımı oluyoyum doktora gıtcem cok streslıyım ya ne yapcagımı bılmıyorum
gecen akrabalardan bırıne anlattım o arkadasım olmasaydı hıc yapmazdım
ya ne guzeldı ama ılk hıc bılgısız aklında bırsey yok stres yokdu test nasıl bırsey onu bıle bılmıyordum sımdı test gormek ıstemıyorum tek cızgını bu kadar can yakacagını hıc dusunmemıstım
:çok üzgünüm:
tabıkı herseyın hayırlısı hakkımda buymus hayırlı olan
nuruncum hergün ben yapıyorum göbekten ignemi 9 ay boyunca hergün yapıcam rabbim saglıkla kucaklamamı nasip etsin inş zor oluyo ama olsun:)
he yaa kimseler ugramıyooo((
ivettt yaaaaaaaaa mikemmelll yaaaaakaydirigubbakcemile3
gülşünüde yapacam da nasıl yazılır bilemiyomm:roflol:
bu arada kociş kaptı da ben çay dökmeye gidincealsanaalsanasmile
nurum yalnıs anlıyosun tatlımöyle seymı olur tatlım takılıyorum sadece sana sevdıgımden:kedi:
mızmızım ınsallah dogum günü hedıyesı gıbı gelır mınısın cnm
bu neyy yaaaaa ne yaaa hergunn pizzaaa yaa nie sen çay a giderken alıyyy yaaa :roflol:kaydirigubbakcemile3
yok cnm calısmalara dıger ay baslıyacam
ay ısın garıbı gecen senede mayıs ayında calısmalar olmustu
kız gene tutmasın mayıs ayı benım dogum ayım yanı mayısta dogdum ugurlu gelır ınsallah
canım hiç belli olmaz zaten dgum kontrol kullanırken birliktede olsan olmaz zatende gelecek ay rahim temiz olur inş o zaman gelir minikesım pek ıstemıyor
ya benım koca cok garıp duusn 21 tane dogum kontrol hapı var dımı son 4deyım kullandıgımdan berı tık olmadı bosu bosuna kullanıom :uhm:
anladım allah kolaylık versin geçer bu günler inşallah siz iyi olunda ay çok acır be güzelimmafoldumben
ınsallah kızlar ınsallah cok sıkıldım artık tek olmakdan
esımde ısıyle pc hergun bebegım olsun onu sveıyım onu gezdırıyım anne kız anne ogul ohhhhhhhhhhhh
kızz delüşş türk malını canlandırıyoz iki saattir heral:)))))bu saatte kim pizza yiyor diyete başladım aklım sıra canımı çektirmeyin sempatiksalakcinnicokacimcoook
sositosositone kadan mıkemmellllllllll bır topıkımız var dımı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol: :roflol: :roflol:
anamm biz bu diziyi senle izlesek yerlere yatarız heral delümmmŞeniz
ebroş gelmedi cano yaa napıyo acep?
aman be yaaaaaaaaa neyse senle izlesek çatlardık haa kaydirigubbakcemile3yaaa yiterr yaaa yiterr yaaaaaaaa:roflol:
bu saatte kim pizza yiyor diyete başladım aklım sıra canımı çektirmeyin sempatiksalakcinnicokacimcoook
ben kaçtım herkese iyi geceler eşim geldi