"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben kaçıyorum anca hazırlanırım saçlarımı düzlicem giyiniyim artık akşam gelirim öpüyorum sizi

bu arada makberim rütbendeki yazıda çok güzel ve duygusal
çok duygulandım canım iyiii gezmeler doya doya gez canım benim öpüyommmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar mrb ben geldim naber bakalım bende birazdan çıkarım kociş yemege geliyo bakayım dedim
kız ebroşş aşk olsun ben hergün buraya geliyom zaten yoklama vermeye:) ne diyon sen looo
kızlar ablamı gttiim gördüm geldim çok şükür iyi geçti he gezdik hem oturduk elişi de başladım şal yapıyom hem kafam dağılır diee..

gökçeem ıtunam hoşgeldiniz
gökçem nasılsın tatlım kız nerelerdesin
ıtunacım bitanem sen nasılsın

aa herkes kaçıyomu neyse hadi bende kaçtım gelirim daha sonra belki birazda eşim gidince dışarı giderim kapının önü daha sıcak içerde üşüdüm kattakiler oturuyolar bende katılırım onlara haydi görüşmeküzre öptmmm
sempatigim gelmişsin canım inşş tedaviye başlarsan hayırlı sonuçlar alırsın canım kib öptm

gökçem gözün aydın ablan gelmiş ohne güzel hastere giderdiniz canım

bencede çok güzel bir
fikr keşke bende bilsem bende işlerim

bene iyiim tatlım bende çok öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar ben henüz regl olmadım ama oluyorum galiba ağrılarım başladı:gitme:mafoldumbenmafoldumben

sevalim caniiimm nasilsin iyimisin datluummmm bi garip gibisin bugün hayirdir

iyiym tuanacım işte idare ediyoz
ağlamacım bena arada geliyolar idare et işte bazençok sevinçli oluyom bazende çok mutsuz oluyon ne olacak bu halim bacuı

selam kızlar benim kırmızılar her zamanki gibi tam günündee geldi bi gün geçiksede test yapsam birazcık da olsa umutlansam diyorum ama olmuyor herhalde bunda da bir hayır vardır umutlar kasım ayına devretti kasımda aşk başkadır derler belkide sonbaharın son ayı uğurlu gelir ebroşumun dediği gibi her yeni gün yeni bir umut ....
makbuşcum yeni tarihim 7 kasım ....

slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
benı sorucak olursanız ıyı olmaya calısıyorum
kış için hazırlık yapıyorum
bersucugum hayırlısı olsun cnm benımkıde kasıma kaldı umarım daha fazla beklemeyız

riçhim güzel bacımnasılsın
oh iy i ki geldin kmiseciklre yok canom
neyin var canım

riçhimbenimde sol kasığıma bir ağrı girdi hem belime vuruyo hmde vajinaöa çok tuaf bir ağrı
adetim daha 10 gündür biteli bacım 5 6 gün dür kasıklarım çok ağırıyo

sevalım bende cuma günü test yaptrıdım bı hormonlara baktırım dedım yıne bı sorun gözükmedı
neden hamıs kalmadım buay anlamadım gıttı:1shok:

X