Aynen bi ah bi beddua bi Allah ından bulsun beklentisi . Benım en anlamadığım nokta o bırakıp gidiyor eyvallah da o gidince Senın sevgin hemen nasıl bitiyor da adam belasını bulsun die beklentıye giriyorsun . Kimseyı beni sevıyor die sevmemek lazım .Bu ara da bu moda herhalde. Ne diyelim Allah belasını verir desek rahat eder misin?
Olmayınca ayrılır insanlar neden bu ısrar ?
Yarı yolda bırakmak ile ayrılmayı kastediyorsanız , hayırlısı buymuş. Yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş diye düşünmek lazım. Bir de size basit gelen , belki onun için önemlidir. Ya da sevgisi birmiş olabilir, Bir kez yükselip, hayal kurmanıza yol açtı diye sonsuza kadar sizinle birlikte olmak zorunda değil. Bence bitirmesi , sizin yolunuzdan çekilmesi sizin için çok daha iyi. Bitti diye 3 gün üzülür sonra önünüze bakarsınız. Ve bir gün iyiki de bitmiş, zaten yürümezmiş diye düşündüğünüzde tüm kızgınlığınız ve öfkeniz biter, şükür ayrılmışız dersiniz.Merhaba hanımlar
Sizce umut verip güven duymamızı sağlandıktan sonra herhangi basit bahane ile yarı yolda bırakan kişi cezasını bulur mu. Var mı çevrenizde şahit olduğunuz böyle bir durum
Hayır bi de belki şimdi olmasa evlenince hayat burnundan gelecek ne biliyorsun? Bitmiş gitmiş işte sal yani demiAynen bi ah bi beddua bi Allah ından bulsun beklentisi . Benım en anlamadığım nokta o bırakıp gidiyor eyvallah da o gidince Senın sevgin hemen nasıl bitiyor da adam belasını bulsun die beklentıye giriyorsun . Kimseyı beni sevıyor die sevmemek lazım .
Hiçbir şey olmaz. Çünkü birlikte olmak kadar ayrılmak da doğal ve normal. Bir insandan sevmediği, istemediği halde yanınızda tutmak istemek asıl ah alacak şey bence. Kabullenip önünüze bakın.Merhaba hanımlar
Sizce umut verip güven duymamızı sağlandıktan sonra herhangi basit bahane ile yarı yolda bırakan kişi cezasını bulur mu. Var mı çevrenizde şahit olduğunuz böyle bir durum
Öyle Allah yönünü çeviriyorsa adamın , Allah ın hikmetinden şüphe etmemek lazım elbet Rabbımın zamanlaması herşeyde mükemmeldir . Kimse sebebsiz girip çıkmaz hayatlarımızaHayır bi de belki şimdi olmasa evlenince hayat burnundan gelecek ne biliyorsun? Bitmiş gitmiş işte sal yani demi
Yani sevgililik evlilik ömür boyu sürecek değil ya ? Duyguları oturmamistir,bitmiştir ya da oldurmaya çalışmıştır ama artık olmuyordur her sevgiliden ayrılan kahriperisan mi olsun ?Merhaba hanımlar
İnsanın gururu kırılıyor. Değersiz hissediyor kendini.Yarı yolda bırakmak ile ayrılmayı kastediyorsanız , hayırlısı buymuş. Yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş diye düşünmek lazım. Bir de size basit gelen , belki onun için önemlidir. Ya da sevgisi birmiş olabilir, Bir kez yükselip, hayal kurmanıza yol açtı diye sonsuza kadar sizinle birlikte olmak zorunda değil. Bence bitirmesi , sizin yolunuzdan çekilmesi sizin için çok daha iyi. Bitti diye 3 gün üzülür sonra önünüze bakarsınız. Ve bir gün iyiki de bitmiş, zaten yürümezmiş diye düşündüğünüzde tüm kızgınlığınız ve öfkeniz biter, şükür ayrılmışız dersiniz.
Bir de başka birinin sözlerine , aniden gelişen hormonlara bağlı vaadlerine fazla takılmamayı öğrenirsiniz.
Kişi kendi umut edip güven duymayı tercih eder. Dışarıdan kimse müdahele edemez. O nedenle hayatınızdaki kişiye kendinizi tamamen teslim etmeyin sadece yoldaşlık yapın böylelikle çok acı çekmezsiniz. Eğer başkalarının davranışlarına göre kendinizi değersiz hissediyorsanız siz kendinize değer vermiyorsunuz demektir.Merhaba hanımlar
Başkasının size olan hormonlara dayalı davranışı ile yıkılacak kadar bu duyguların bağımlısı olmamanız gerekir. Sizin değerinizi , herhangi bir erkeğin size vaadlerde bulunup tutmaması belirlemez, bir erkeğin sevgisi sizin değerinizi artırmaz. Duramacağı sözler, seni çok seviyorum mu, çok aşığım mı, evlenecez mi ? . Bunlar o kadar havada kalan sözlerki , bunlara güvenip boşuna hayaller kuran sizsiniz aslında. Evet duygularınız kimsenin oyuncağı değil, ama oyuncak olarak kullanmalarına izin verebilecek tek kişi sizsiniz ve verdiniz, size bazı vaadlerde bulunup tutulmaması sizin suçunuz değil. Ama sizi bu bu kadar etkileyip, üzmesine karalamasına izin vermeniz sizin suçunuz. Bu kadar özellikle erkeklerin boş laflarına aldanmanız sizin suçunuz.İnsanın gururu kırılıyor. Değersiz hissediyor kendini.
Bence insan arkasında duramayacağı sözleri söylememeli kimsenin duyguları kimsenin oyuncağı değil.
Karşıdaki doğru insan olduğunu düşüneceğim söz ve tavırlar sergiledi. Ben anlamlar yüklemedim yani kendisi ona inandıracak somut davranışlar sergiledi.Kişi kendi umut edip güven duymayı tercih eder. Dışarıdan kimse müdahele edemez. O nedenle hayatınızdaki kişiye kendinizi tamamen teslim etmeyin sadece yoldaşlık yapın böylelikle çok acı çekmezsiniz. Eğer başkalarının davranışlarına göre kendinizi değersiz hissediyorsanız siz kendinize değer vermiyorsunuz demektir.
İşte onun davranışlarına siz doğru insan olduğu düşüncesini kendinizde hissettiniz ve o duygu yüklediniz. Onun davranışlarına siz anlam yüklüyorsunuz. Hepimiz bunu yapıyoruz. Kendi hayatınız için merkez nokta sizsiniz.Karşıdaki doğru insan olduğunu düşüneceğim söz ve tavırlar sergiledi. Ben anlamlar yüklemedim yani kendisi ona inandıracak somut davranışlar sergiledi.
Tecrübesiz değilim bu konularda sadece lafla olsaydı ciddiye almazdım zaten. Bu ailesinigetirdi aileler anlaştı herşey tamamlandıktan sonra nişan öncesi vazgeçiyorum dediBaşkasının size olan hormonlara dayalı davranışı ile yıkılacak kadar bu duyguların bağımlısı olmamanız gerekir. Sizin değerinizi , herhangi bir erkeğin size vaadlerde bulunup tutmaması belirlemez, bir erkeğin sevgisi sizin değerinizi artırmaz. Duramacağı sözler, seni çok seviyorum mu, çok aşığım mı, evlenecez mi ? . Bunlar o kadar havada kalan sözlerki , bunlara güvenip boşuna hayaller kuran sizsiniz aslında. Evet duygularınız kimsenin oyuncağı değil, ama oyuncak olarak kullanmalarına izin verebilecek tek kişi sizsiniz ve verdiniz, size bazı vaadlerde bulunup tutulmaması sizin suçunuz değil. Ama sizi bu bu kadar etkileyip, üzmesine karalamasına izin vermeniz sizin suçunuz. Bu kadar özellikle erkeklerin boş laflarına aldanmanız sizin suçunuz.
bu benim yaşadığımmmmm şeyyyyy neredeyse 10 senelik ayrıl barışlı bir ilişkim vardı sorsan ben kör kütük aşıktım adam askere gitti gelince evlilik olacaktı herşey çok güzel ilerliyordu askerden geldiği hafta ailemle anlaşamazsın diye bıraktı beni 1 sene pskolojik tedavi gördüm annesi benç için ben onu kapıdan kuymazdım demiş o zaman rabbim kapı kapı gezdirsin demiştim çok ah beddua etmiştim adam 35 yaşına geldi evlenemiyor yani aşko kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etmeeeeMerhaba hanımlar
Buda öyle olacak gibibu benim yaşadığımmmmm şeyyyyy neredeyse 10 senelik ayrıl barışlı bir ilişkim vardı sorsan ben kör kütük aşıktım adam askere gitti gelince evlilik olacaktı herşey çok güzel ilerliyordu askerden geldiği hafta ailemle anlaşamazsın diye bıraktı beni 1 sene pskolojik tedavi gördüm annesi benç için ben onu kapıdan kuymazdım demiş o zaman rabbim kapı kapı gezdirsin demiştim çok ah beddua etmiştim adam 35 yaşına geldi evlenemiyor yani aşko kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?