Umut verip yarı yolda bırakan

Bu düşünceler sizi daha da dibe çekmekten başka bir işe yaramaz. Yıllarca adamın kapınıza geleceği günün hayaliyle yaşarsınız. Gelmezse yine depresyon. Yapmayın bunu kendinize. Salın. Anı yaşayın.

Adamın sizin kapınıza gelip , egosunu patlatacağiniz günü beklemek bir senedir hayatı durdurmak,onun bıraktığı yerde durmak hâlâ geçmişe takılı kalmak,siz ah almış gibi yaşıyorsunuz, biri size beddua etmiş gibi bir girdabın içinde dönüp duruyorsunuz.Bu hayatın tekrarı yok,ne zaman bitecek belirsiz silkelenme baktı.......

Merhaba hanımlar
Sizce umut verip güven duymamızı sağlandıktan sonra herhangi basit bahane ile yarı yolda bırakan kişi cezasını bulur mu. Var mı çevrenizde şahit olduğunuz böyle bir durum
Bu tarz şeylere bel bağlamayın.kendinize yoğunlaşmaya çalışın.

Bizim kadınlar çok yapıyor bunu.istediği gibi cinsel hayatı olmayan kişiler de başlıyor hemen yok yetersiz hissediyorum, yok değersiz hissediyorum, yok kadın gibi hissetmiyorum, yok çirkin hissediyorum.cinsel hayatla kadın gibi hissetmemenin ne alakası var zaten? Bekar olan kadınlar kadın gibi hissetmiyor mu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…