• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut verip yarı yolda bırakan

Buda öyle olacak gibi😊1 yıl oldu hala bekar ve üstelik 38 ine gelmiş. Sanırım kendini çok bir halt sandığından zor yakıştırıyor yanına birilerini. Bulamamış ama hala dünya güzellini. Umarım da bulmaz tekrar kapımıza gelir de benim üzerimden şişirdiği egosunu yerle bir edeyim
Bu düşünceler sizi daha da dibe çekmekten başka bir işe yaramaz. Yıllarca adamın kapınıza geleceği günün hayaliyle yaşarsınız. Gelmezse yine depresyon. Yapmayın bunu kendinize. Salın. Anı yaşayın.

Buda öyle olacak gibi😊1 yıl oldu hala bekar ve üstelik 38 ine gelmiş. Sanırım kendini çok bir halt sandığından zor yakıştırıyor yanına birilerini. Bulamamış ama hala dünya güzellini. Umarım da bulmaz tekrar kapımıza gelir de benim üzerimden şişirdiği egosunu yerle bir edeyim
Adamın sizin kapınıza gelip , egosunu patlatacağiniz günü beklemek bir senedir hayatı durdurmak,onun bıraktığı yerde durmak hâlâ geçmişe takılı kalmak,siz ah almış gibi yaşıyorsunuz, biri size beddua etmiş gibi bir girdabın içinde dönüp duruyorsunuz.Bu hayatın tekrarı yok,ne zaman bitecek belirsiz silkelenme baktı.......

Merhaba hanımlar
Sizce umut verip güven duymamızı sağlandıktan sonra herhangi basit bahane ile yarı yolda bırakan kişi cezasını bulur mu. Var mı çevrenizde şahit olduğunuz böyle bir durum
Bu tarz şeylere bel bağlamayın.kendinize yoğunlaşmaya çalışın.

Başkasının size olan hormonlara dayalı davranışı ile yıkılacak kadar bu duyguların bağımlısı olmamanız gerekir. Sizin değerinizi , herhangi bir erkeğin size vaadlerde bulunup tutmaması belirlemez, bir erkeğin sevgisi sizin değerinizi artırmaz. Duramacağı sözler, seni çok seviyorum mu, çok aşığım mı, evlenecez mi ? . Bunlar o kadar havada kalan sözlerki , bunlara güvenip boşuna hayaller kuran sizsiniz aslında. Evet duygularınız kimsenin oyuncağı değil, ama oyuncak olarak kullanmalarına izin verebilecek tek kişi sizsiniz ve verdiniz, size bazı vaadlerde bulunup tutulmaması sizin suçunuz değil. Ama sizi bu bu kadar etkileyip, üzmesine karalamasına izin vermeniz sizin suçunuz. Bu kadar özellikle erkeklerin boş laflarına aldanmanız sizin suçunuz.
Bizim kadınlar çok yapıyor bunu.istediği gibi cinsel hayatı olmayan kişiler de başlıyor hemen yok yetersiz hissediyorum, yok değersiz hissediyorum, yok kadın gibi hissetmiyorum, yok çirkin hissediyorum.cinsel hayatla kadın gibi hissetmemenin ne alakası var zaten? Bekar olan kadınlar kadın gibi hissetmiyor mu şimdi?

Back