Hayırlı olsun benimde sanırıM salı günü yumurta toplama işlemim yapılacak
ndevil cim ben c.tesi günü tekrar gidicem hastaneye o gün belli olucak ama.zannedersem benimde salı günü toplanıcak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun benimde sanırıM salı günü yumurta toplama işlemim yapılacak
ndevil cim ben c.tesi günü tekrar gidicem hastaneye o gün belli olucak ama.zannedersem benimde salı günü toplanıcak :)
amin cnm ama dkr adını bilmiyorum yeni gidicem o zaman seçerim ama burdan fikir edindimpili cim hayırlı olsun,inşallah hersey istediğin gibi olur.c.tesi bende ordayım,doktorun kim?belki karsılarız he,ne dersin?
ben haftaya gidicem süleyman beyamin cnm ama dkr adını bilmiyorum yeni gidicem o zaman seçerim ama burdan fikir edindim
slm kızlar bir şey sorucam raporu alırken kilo ile ilgili bir sorun oluyormu hiç karşilaçdınızmı birde haydar paşa numunedenmi alıyorsunuz raporu tşk ben yeni başliçan umutttan randevu aldım bakalım
teşerkkür canım bnde alırımCanım ben çapadan aldım 108 kiloyum bir sorun olmadı
deryacım cok üzüldüm tatlım,denemelerinde cok yıpranmıssın anlayabiliyorum seni.umarım bu sonuncusu olumlu olur canım..
başladınmı hayırlı olsun inşHerkese iyi geceler...
Bende sanırım umutta tedavi olacağımmm... Süleyman bey ile görüştük olumlu düşünüyorum yinede fikrinizi almak istiyorummm..1. sinde ağzım yandı ikinci denemede aynı hataya düşmek istemiyorummm :97:
umutta tedavı goren yol arkadaslarım suan ne durumdasınız??hamış haberlerımızı ne zaman paylasıyoruz?benım blastosist transferımın bugun 5.gunu.Gerıye sayım basladı artık son 8 gun
umutta tedavı goren yol arkadaslarım suan ne durumdasınız??hamış haberlerımızı ne zaman paylasıyoruz?benım blastosist transferımın bugun 5.gunu.gerıye sayım basladı artık son 8 gun
aslıcım senle birlikte sayıcaz ... Haydi bakalım son 8e girdik ha?? 29 aralıkda ögrencez inşallah..haydi bakalım allah yüzünüzü güldürsün...
Canım sana özelden de yazdım ya işte ...bugun hormon tahlillerim için kan vermeye gittim.. Hsg için özelde bir yerden randevu aldım ... şimdi numuneden randevu almaya didiniyorum ama tlf nu açan kapatıyor sinir oldum nasıl ulaşcam bunlara bilemedim...
şimcikk canımmmm elimizde bütün testlerimiz olmuş olcak ; birde eşime hormon testlerini yenilettir diyorum o da baktırsın herşeyine onu da koyalım dosyamıza...dediğin gibi bütün raporları fotokopisini çektim şimdi...güzelcene eşime de kendime de dosyalarımızı ayrı ayrı tuttum...düzenli olayım da :)
bütün testlerimizle direk randevu günü gidecez ; infertiteye göstertcez ; onlar hocaya tlfda falansorcak tamam uygun derse hoca ( biz 3 yıl evli değiliz... Ama eşimde oligospermi var ondan bizde 3 yıllık evlilik şartı araıcaklar sanıyorum ) tamam tüp bunların çaresi derse diğer doktorları mı gezcez....şimdik canummm heyet başlangıc randevumu pazartesi gününe alabilir isem ; o gün tümişlemleri yaptırtırsak ; sence herşeyin bitip raporu elmize alışımız ve umut'un yoluna koşmamız hangi tarihe tekabil eder...yeni adet tarihim eğer gün şaşmaz ise 18-20 ocak gibi olacak görünüyor :) eşimde 20 ocakta izmirde olcak tek başıma mı gidicem ilk gün
evet aramızda en deneyimli sensin aslıcımmmmm bilgilerini bekliyorum şeker...
Sen evdemisin ; çalışıyormusun ? Ben transfer aşamasına kadar gelebilirsek inşallah patronuma söyleyip evde istirahat etmeyi planlıyorum :) zaten 3 aydır evdeyim o haftayı da evde geçirivereyim.. :)
öpücükkkkkkkkkkk
seninle canım bizde geri saymaya başladık
güzel haberlerini okuyacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz