Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman sakın üzülme hayırlısı olsun canım
iyi akşamlar kızlar
merhabalar arkadaslar,bende artık aranızdayım :) pazartesi günü umut ta randevum var ulun beyle,umarım rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz.....
merhabalar arkadaslar,bende artık aranızdayım :) pazartesi günü umut ta randevum var ulun beyle,umarım rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz.....
iyi pazarlar benim bir sorum olucak rapor çıkartmak için 2 aşılama olması şartmı doktorum bize direk tüp bebek diğer yöntemler vakit kaybı dedi bizde umut tüpe gitmeye karar verdik
ürolog eğer tüp derse aşıma ortadan kalkıyor, tabi eğer kadında tüpler kapalı yada aşilama imkansız olan durumlarda direk tüp raporu çıkıyoriyi pazarlar benim bir sorum olucak rapor çıkartmak için 2 aşılama olması şartmı doktorum bize direk tüp bebek diğer yöntemler vakit kaybı dedi bizde umut tüpe gitmeye karar verdik
cnm rapor ıcın asılama sart degıl.Bıze de aynı sekılde dırek tup bebek denmıstı,dıger tedavıler hep vakıt kaybı hem de yıpratıcı olur demıstıler.Bızde umut tup bebege gıttık ulun beyle gorustuk o da bıze bu sonuclarla cok rahat tup bebek raporu asılama sartı olmaksızın cıkartırsın dedı bızde onun sozu uzerıne haydarpasa egıtım arastırma hastanesınden rapor ıslemlerıne basladık.<bızım tum tahlıllerımız hazır oldugu ıcın raporu bız toplam 2 haftada cıkarmıs oldu.senden hsg,hormon tahlıllerın,transvajınal usg,smear testı;esınden spermıyogram,hormon tahllılerı,testıs usg bu tahlıllerı hazır bır sekılde sunarsan rapor cıkartman kolay olur.bız oyle yaptık valla.Ilk olarak Haydarpasa ınfertılıte klınıgıne basvurman gerekecek sonra sızı ordan yonlendırecekler cnm.
ürolog eğer tüp derse aşıma ortadan kalkıyor, tabi eğer kadında tüpler kapalı yada aşilama imkansız olan durumlarda direk tüp raporu çıkıyor
cnm rapor ıcın asılama sart degıl.Bıze de aynı sekılde dırek tup bebek denmıstı,dıger tedavıler hep vakıt kaybı hem de yıpratıcı olur demıstıler.Bızde umut tup bebege gıttık ulun beyle gorustuk o da bıze bu sonuclarla cok rahat tup bebek raporu asılama sartı olmaksızın cıkartırsın dedı bızde onun sozu uzerıne haydarpasa egıtım arastırma hastanesınden rapor ıslemlerıne basladık.<bızım tum tahlıllerımız hazır oldugu ıcın raporu bız toplam 2 haftada cıkarmıs oldu.senden hsg,hormon tahlıllerın,transvajınal usg,smear testı;esınden spermıyogram,hormon tahllılerı,testıs usg bu tahlıllerı hazır bır sekılde sunarsan rapor cıkartman kolay olur.bız oyle yaptık valla.Ilk olarak Haydarpasa ınfertılıte klınıgıne basvurman gerekecek sonra sızı ordan yonlendırecekler cnm.
Tedavim yarın başlıyorrrrrrrrrr
tedavim yarın başlıyorrrrrrrrrr
cnm benim sorum olacak haydarpaşa numune hastanesine randevu alarak mı gittin.randevu bölümünde ınfertılıte klınığı yok kadın doğumdan mı alıcan randevu orayamı gidip randevu almamaız gerekiyor birde senin sölediğin tahlillerin hepsi var tarihleri geçmiş yakın tarih değil kabul ediyorlarmı? cnm bu konuda bizi aydınlatdığın teşekkürler cevap verirsen çok sevinirim