aslıcım ...dualarım sen ve senin gibi tedaviye başlayıp umut yolunu yarılayan arkadaşlarımda...canım ben smear testimi kartalda semiha şakirde yaptırdım . . hsg ve hormonlarımı da orda yaptırcam . . benim annem ebe - hemşire ... orda okul arkadaşı var ebe.saolsun onun sayesinde çok yardımcı oluyorlar daha titiz ve özel davranıyorlar. sonucları hemen alırız heralde yaa:))
bakalım ... bitsin hepsi de hemen gidelim ..
eşimin hormon testleri eski tarihli..sanırım mart falan...
birde şey sorcam , biz daha 3 yıllık evli degiliz. ama kime gittikse siz kesin mkro enj. yaptırın ..aşılama falan yapılmaz size sperm sayı ve hareket sorunu degerlerin çok çok altında dediler..
şimdi rapor alırken sorun çıkartmazlar demi ..? 3 yıllık evlilik yada aşılama vs gibi ...??ordaki ürolog da kesin tüp dedi ama....
bir de ben kendim için heyet rapor girişi yapcam ... tek kişi olcak eşim için ürolog zaten okeydir dedi . . infertitedeki bayan doktor da sen giriş yap tahlillerini yaptır dışarda gel hazırlayınca demişti :=) 100 tl vercez rapor için ?? başlıcaz demi ? o doktorları gezme 1 gündemi oluyor ...heyete çıkma işi yani ????
çok sordum ama şu an en yakın süreçte sensin...
gelişmeleri yaz ne olur???
doktorun kim bu arada..? benim süleyman bey???
görüşürüzzzzzzz kendine iyi bak
özelden msj atmak için kişi listemde olmayanlara da msj gönder diye seçenek var onu tıklarsan gelir canım ... ok :)