amin canım amin...inşallah hepimiz umut sayesinde anne oluruz... Toplaşırız sonra hep birliktee :)))
inşallah hayra alamettir güzelim bu sıvılar kasık agrıları....
şeker kimse igneden bahsetmemişti bana... Tedavi başlangıcında şu göbekten vurulan iğneden olmuyormuyduk ??minicik bişey hani ??? Ben annemi çağırmak istiyorum zaten izmirden..annem hemşire benim :) o vurur o bakar artık bana ...
Bu banyo işi nedir kızlar.. Banyo yapmamak mı gerek ? Hareketten ötürümü sıcak sudan mı ? Neyden çekiniyoruzz???? Walla yıkamyıveririm yaaa ...saçımı yıkatırım sadece... Aman kalsın ...silinirim :) riske atamam walla :)))
walla bende heralde örgü ile uğraşırım... Tv internet :))) bakalım sıra bana geldiğ,inde neler yapcam...artık ben beklerken siz kalp atışı dinlemeye gidiyor olursunuz inşallahh....
Anlamadım ben şu banyo işini ?????
Allah yardımcımız olsun şeker..bak ben pzt günü heyet raporu işine başlıyorum nasipse...eğer aslıcığımın dediği gibi giderse işler . 2 haftada alırsak raporu da , ocak adetime denk gelmiş olur başlamak... Senle karşılaşırız inşallah umutta... Bak aslı ve nihan birlikte takip ediyorlar...biz de senle bir gideriz:) arkalarından...onlar bebiş büyütürlerken biz de bebişe doğru gideriz inşallah...
Ayy aman kızlar walla umrum değil evin hali falan... Bu beklemek herşeyden önemli... Kalıversin ev :) kadın gelir temizler..yatcam ben walla.süleyman bey hayat devam etcek dedi ama yok yok ben sakarlığım tutar kayarım düşerim bişey olur falan...kendimi sonra üzcek şeyler yapmak istemiyommm....
Aslıcım sen hemşiremisin ??? Ya idare edemiyorlar mı 2-3 gün daha..29unda belli olcak demi test ?????
Nerde çalışıyonnn????
Sizde dikkat edin şekerler...
Aslıcımmm inşallah hayırlısı ile güzel haberlerinizi paylaşırsın burada..nihancım ve judithc mc. Seninde ...
Haydi bakalım inşallah sizler kese görmeye gittiğinizde kalp atışı dinlerken biz de bebiş haberlerini vermiş oluruz buradan...
Kızlar bakın inşallah hepimiz anne oluruz :) ve eğer hepimizin sonucları inşallah istediğimiz gibi olursa toplaşalım our mu ???
:))))
allah yüzümüzü güldürsün...dualarımız kabul etsin...
ınşallah biz de şu dizilerde bebegini seven anneleri , hamile haberi alan kadınları görünce burnumuzun direğinin sızlamasından , gözlerimizin yaşarmasından kurtuluruz...
Allah'ım inşallah bizler gibi anne olmak için deliren her kadının yüzünü güldürür....
Amin....