Rapor ne kDr sürer bilmiyorum..ben ilk görüşmeye gittiğimde bir bayan vardı . oda umutta başlayacakmış tedaviye 6 aydır ugraşıyormuş rapor için ama yok ramazan yok adet tarihi yok haastalandım vs deyip randvularla ugraşıp o biraz sallamış. 15yıldır çocugu olmuyormuş rapor için epy oyalanmış ....
doktorun bana yazdıgı tüm tahlilleri bn başka yerd yaptırmaya başladım. sordum illa burdamı istiyorsunuz sonucları kafimi dedim yterli dediler. götürücem . doktor hoca varmış o görüyormuş tamam derse 1 haftada çıkıyormuş rapor. bakalım biz şansımızı deneyecğiz. bir de bizde eşimdeki sperm sayısı giderek azalıyor ve hareket sorunu var aşılama kesinlikle imkansız o nedenle aşılama vs diyemez direk tüp bebk derlr. . . .
zeynep kamilde 6 ay falan sürüyormuş numuneyi tavsiye ettiler bize de ..bakalım kısmet...
bn TC- USG çektirdim..meger her zaman yapılan vajinal muayeneymiş:) simir testide oldum. bayram dönüşünd adet görünce hormon testi yaptırıcam ve hcg filmi çekilcek...
sonuçlarını da alıp numunaye götürücez. ve heyt raporu için başlıcak işlemlerimiz........
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR. DUALARIMIZ KABUL OLSUNNNN ... BUNDAN SONRAKİ BAYRAMLARA GÖBÜŞLERİMİZ TOMBİŞŞŞ BEBİŞ DOLU YADA KUCAKLARIMIZ BEBİŞ DOLU GİRELİM İNŞALLAH....