Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım inşallah iyi haberlerle dönücem.
biz aslında eylülde gitmiştik ilk ön görüşme ve muayene ozaman enver kurt vardı benim doktorum.o istediğiniz zaman gelin demişti.(biraz soğuk gelmişti bana.)sonra tabi hazır olmayı bekledik maddi ve manevi ben irtibatı hiç kesmedim neslihan hn.devamlı konustuk sonra 2 ay önce tel açtılar bana ulun bey de tedaviniz olacak diye ve sizlere eşinizle ikinize şu vitaminleri veriyoruz 2 ay kullanın dediler.sonra bi ara tel açtılar bana hemşire ulun beyi bağladı nasılsınız vitaminleri kullanıyormuusnuz dedi.ve çokkk hoşuma gitmişti bu ilgi.
bakalım yarın gidiyorum.detayları yazıcam sizlere
hepinizi öpüyorum
herşeyin hayırlııs olsun

ve geldim arkadşalar istanbuldayım
az önce aradım umut tüp...yarın sabah başlıyorum.
açmı tokmu geliyim dedim bayana farketmez dedi.önce muayene edecek sizi doktor kan testi yapacak.ona göre belirlenecek tedavi dedi.
iğnelere başlamıyormuyum dedim.muayeneye bağlı dedi.
anlamadım
umuta ulun beye tedaviye giden arkadaşlar ilk gün ne yaşadınız?????
sonuçta ben aylar önce muayene oldum istediğiniz zaman gelein adetin 2.günü demişlerdi.
2 aydır vitaminde kullanıyorum.
Hayırlı olsun canım inş. sorun çıkmadan ilerlersiniz :)
ben hala reglimi bekliorum 5 gün gecikti :KK43: sanırım çok stres yaptığımdan olmuyorum :KK43: buarada benim doktorumda süleyman bey...

allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım inşallah iyi haberlerle dönücem.
biz aslında eylülde gitmiştik ilk ön görüşme ve muayene ozaman enver kurt vardı benim doktorum.o istediğiniz zaman gelin demişti.(biraz soğuk gelmişti bana.)sonra tabi hazır olmayı bekledik maddi ve manevi ben irtibatı hiç kesmedim neslihan hn.devamlı konustuk sonra 2 ay önce tel açtılar bana ulun bey de tedaviniz olacak diye ve sizlere eşinizle ikinize şu vitaminleri veriyoruz 2 ay kullanın dediler.sonra bi ara tel açtılar bana hemşire ulun beyi bağladı nasılsınız vitaminleri kullanıyormuusnuz dedi.ve çokkk hoşuma gitmişti bu ilgi.
bakalım yarın gidiyorum.detayları yazıcam sizlere
hepinizi öpüyorum
herşeyin hayırlııs olsun
hım demek vitaminleri dr önerdi peki canım bizim şuan gitme imkanımız yok tedaviye yakın gideceğiz şimdi telefonla görüşmek istesek bize yardımcı olurlar mı acaba yaaa çok karıştı bu iş canım sıkıldı yaa ne yapcaz şimdi...
Hayırlı olsun canım inş. sorun çıkmadan ilerlersiniz :)
ben hala reglimi bekliorum 5 gün gecikti :KK43: sanırım çok stres yaptığımdan olmuyorum :KK43: buarada benim doktorumda süleyman bey...

canım siz vitamin kullanıyomusunuz..

canım tel aç sizede verirler bence vitamin
bugün gittim ulun bey muayene etti.herşey normal başlıyoruz dedi.
iğnemi vurdular gonal f ile başladık.225 doz.bide gluphage verdi bana doktor.
4 gün kullanıcam salı günü tekrar gidicem kontrole.

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar umut tüp bebek merkezini çok dumuştum hatta umut tüp bebek merkezi enver bey ile çok anılıyordu arkadaşlarımda umut tüp bebek merkezi ve enver bey diye söyleyince randevu için mekezi aradığımda enver beyin ayrıldığını farklı bir merkezle başladığını söylediler bunun üzerine eşimle konuşup enver beye gitmeye karar verdik
enver beye gittim ama pişman oldum bence doktorun önemli olduğu kadar merkezinde çok önemli olduğunu düşünmeye başladım
son şansımı artık umut tüp bebek merkezinde denemek istiyorum merkezi randevu için aradığımda hangi doktoru istersiniz diye sordular ben direk hiç farketmez dedim gelişmeleri size anlatmaya devam edeceğim

canım siz vitamin kullanıyomusunuz..
evet canım bana 3 tane ilaç verdi süleyman bey.2 si vitamin 1ide folik asit..
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar umut tüp bebek merkezini çok dumuştum hatta umut tüp bebek merkezi enver bey ile çok anılıyordu arkadaşlarımda umut tüp bebek merkezi ve enver bey diye söyleyince randevu için mekezi aradığımda enver beyin ayrıldığını farklı bir merkezle başladığını söylediler bunun üzerine eşimle konuşup enver beye gitmeye karar verdik
enver beye gittim ama pişman oldum bence doktorun önemli olduğu kadar merkezinde çok önemli olduğunu düşünmeye başladım
son şansımı artık umut tüp bebek merkezinde denemek istiyorum merkezi randevu için aradığımda hangi doktoru istersiniz diye sordular ben direk hiç farketmez dedim gelişmeleri size anlatmaya devam edeceğim
seçiminden dolayı kutluyorum canım seni..kesinlikle bu iş ekip işi ve bitek doktorla bitmiyo..
İnşallah mutlu haberlerini alırız ve sorunsuz ilerler tedaviniz..

canım tel aç sizede verirler bence vitamin
bugün gittim ulun bey muayene etti.herşey normal başlıyoruz dedi.
iğnemi vurdular gonal f ile başladık.225 doz.bide gluphage verdi bana doktor.
4 gün kullanıcam salı günü tekrar gidicem kontrole.
sagol canım yolun açık olsun peki merkezi aramam yeterlimi yoksa ulun beyin numarası var mı..

seçiminden dolayı kutluyorum canım seni..kesinlikle bu iş ekip işi ve bitek doktorla bitmiyo..

sabol canım..

belgin canım bizede vitamin vermişdi ulun bey tedaviye başlamadan....
merkezi ararsanda ulun beye ulaşırsın...

inşallah :Saruboceq:

kızlar acillllllll
adetimin 2. günü pazara denk geldi umut çalışıyomu pazar tedavim başlicaktı:KK43:((((

HİLAL 85 sen galiba raporlusun raporu nasıl aldın detaylı bilgi verirmisin ben cuma çapadan randevu aldım rapor alabilmek için inşallah alabiliriz.

HİLAL 85 sen galiba raporlusun raporu nasıl aldın detaylı bilgi verirmisin ben cuma çapadan randevu aldım rapor alabilmek için inşallah alabiliriz.

bende çapadan almıştım raporumu..benim ki çok uzun sürmüştü..eşimde varikosel vardı çok test yapılmıştı ona..ve onun testleri bittikten sonra ben testlerime başlamıştım...o sıra yasa değişti 3 yıllık evlilik şartı ve yaş faktörü vardı ve bize vurdu..1 yıl felan ondan bekledik..heee birde eşimin genetik tetsini eksik bırakmışdı asistanlar onun içinde beklemiştik...çok bekleme süreci olduğu içinn ne kadar zamanda raporu aldığımızı bilmiyorum..siz eşinle birlikte testlerinizi yaptırısınız heralde ondan daha çabuk alırsınız..benim eşim testlere başladığında daha 1 yıllık evli bile değildik.eşiminde kesin sonuçlarını öğrenmeden ben testlere başlamamıştım..
rahim testi,hormon testi ve smir testi senden istiycekler...eşinden ne testleri istiyorlar onu bilmiyorum işte..o kadar test yaptırdıki isimlerini bile hatırlamıyorum:)))
görüşmende haberdar et bizide canım.. allahda yardımcınız olsunnn...tez zamanda evladını kucağına alırsın inşş sende tüm isteyenlerde tabiki bendeee....AMİNNNNNN

meraba canım bacılarımbende umut tüp bebek merkezinede tedaviye başlıycam işallah ama tabi parayı bir araya getirebilisem şuan onun cabasındayım ben 6 yılık evliyim eşim variküselden amaliyat oldu 5 yıl kadar oluyor ama olmadı ikikezaşılama yaptırdık oda olmadı tüp bebege karar verdik bende antepde oturuyorum buda sorun olacak tabi merkezlede görüştüm buay yani eylül 5 de orda olmam lazımmış oda bayram haftasına denk geliyor kafamçokkarıştı misafir haneleri nasıl toplam nekadar para gidiyor ve kaçgün sürüyor cevaplarsanız sevinirim ne çileymiş bu çile işallah rabbim ramazan hürmetine hepimizi sevindiri oralardan kucagımız boş ğirip dolu çıkarız :emir_bebek::emir_bebek:
İsyan değil ama,yükü çok ağır
Bayram günlerinde,yanıyor bağır
Geçmişten bu güne,elde aaaah kalır
Yalnızlık,zoruma gider be bacılarım!

Akşam olur,ruhum karalar bağlar
Yüzüm güler ama,içim kan ağlar
Yakar bu hasretim,derinden yakar
Bu evlat acısı,zordur be bacılarım!

Bakarsın ellere,kucaklar dolu
Ararsın kendine,bir çıkış yolu
El uzatmaz sana,bir Adem oğlu
Çaresiz yaşamak,zordur be bacılarım!

Toplumlar içinde,yalnız kalırsın
Gizli köşelerde,sessiz ağlarsın
Uçan kuştan bile,medet umarsın
Boynu bükük kalmak,zordur be bacılarım!

Eklentiler

• $aglayan_bebek.jpg
    $aglayan_bebek.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 21
hilal testler derken sadece benim hormon testlerim var bide eşimin sperm testleri okadar.eşimin sayıları 5 milyonun altında benim testlerde bi problem çıkmadı.daha önce mikro denedik tutmadı ....yani bizim testlerde uzun sürücek sanırım.sen alalı nekadar oldu raporunu....ay şu cuma gelsin..hemen yazarım neler olduğunu.inşallah hepimşz kavuşuruz bebeklerimize..

hilal testler derken sadece benim hormon testlerim var bide eşimin sperm testleri okadar.eşimin sayıları 5 milyonun altında benim testlerde bi problem çıkmadı.daha önce mikro denedik tutmadı ....yani bizim testlerde uzun sürücek sanırım.sen alalı nekadar oldu raporunu....ay şu cuma gelsin..hemen yazarım neler olduğunu.inşallah hepimşz kavuşuruz bebeklerimize..

aminnnn..benim kızım dünyaya erken doğumla geldi ve şuanda küvezde 2 haftadır...
mutlaka rahim ve smir testi yaparlar sana...eşindende test isterler heralde..benim eşiminde 1 milyon spermi vardı ondan direk tüp bebeğe geçmiştik..heralde sizede öle olur...yoksa 2 kez aşılama da yapman gerekir..geçen yıl eylül ayında 3 yıllık evli oluyordum yani o zmaan raporumu alabilirdim...fakat ben raporu beklemeden başka hastanede deneme yapmıtşım...fakat tutmamıştı...2.denemede raporumu kullandım aralıkda almıştım...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
inş sen benim gibi çok beklemeden raporunu alırsın.zaten ben kimi duyduysam erken almış raporunu..şansa ben o kadar bekledim...

meraba canım bacılarımbende umut tüp bebek merkezinede tedaviye başlıycam işallah ama tabi parayı bir araya getirebilisem şuan onun cabasındayım ben 6 yılık evliyim eşim variküselden amaliyat oldu 5 yıl kadar oluyor ama olmadı ikikezaşılama yaptırdık oda olmadı tüp bebege karar verdik bende antepde oturuyorum buda sorun olacak tabi merkezlede görüştüm buay yani eylül 5 de orda olmam lazımmış oda bayram haftasına denk geliyor kafamçokkarıştı misafir haneleri nasıl toplam nekadar para gidiyor ve kaçgün sürüyor cevaplarsanız sevinirim ne çileymiş bu çile işallah rabbim ramazan hürmetine hepimizi sevindiri oralardan kucagımız boş ğirip dolu çıkarız :emir_bebek::emir_bebek:

ya lütfen cevabınızı bekliyorumm lütfen ya:nazar:

aminnnnnnnnnnn..
rabbim bu uğurda uğraşan tüm herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşş...misafir hanelerinden haberim yok canım...sen adet olduğundamı geliceksin..eğer adetliyken tedaviye başlarsan kısa protokol uygulanır sana 12 yada 13 gün iğneleri yersin yumurtaların gelişimine göre daha azda sürebilir daha fazlada...ve ardından yumurtaların toplanır..sonrada ya 3 gün yada 5 gün embryoların gelişmesi beklenir ve transferin olur...

X