Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

pınarcım evet canım bugun 7,gunum
transfer olalı
beklıyoruz canım
dun bıraz kanamam oldu bugn hamdolsun gectı
umutu aradım hemsırem sıkılacak bırsey yok dedı
sagolsun kapattım sonra hamdolsun bu cuma cumartesı test yapıcam ınsallah sabırla beklıyorum
sen hangı asamadasın canım

Evet canım muayene oldum doktorumda süleyman bey..şükür bi problem çıkmadı bende..İnşallah ameliyatlarda başarılı geçer :Saruboceq:
inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun.
pınarcım evet canım bugun 7,gunum
transfer olalı
beklıyoruz canım
dun bıraz kanamam oldu bugn hamdolsun gectı
umutu aradım hemsırem sıkılacak bırsey yok dedı
sagolsun kapattım sonra hamdolsun bu cuma cumartesı test yapıcam ınsallah sabırla beklıyorum
sen hangı asamadasın canım

allah yardımcın olsun inşallah yüzün güler...

belgıncım amın canım amiiiin
sen hangı asamadasın
rabbım hepımızıın yuzunu guldursun canım

arkadaşım benim eşim 2007 yılında ankara gürgan clinicte tese oldu sonuçta gelişmemiş elonge hücreler bulundu ve onunla iki emriyo oluşup transver edildi fakat spermin gelişmemiş hücresiyle elde edildiği için emriyolar gebelik olmadı şimdi ise ekim ayında tekrardan emre beyle tedaviye başlıyacağız inşallah spermin gelişmiş hali bulunur ve bizde bu dertten kurtuluruz sanırım başka şansımız yok..benden bu siz canım...

arkadaşım benim eşim 2007 yılında ankara gürgan clinicte tese oldu sonuçta gelişmemiş elonge hücreler bulundu ve onunla iki emriyo oluşup transver edildi fakat spermin gelişmemiş hücresiyle elde edildiği için emriyolar gebelik olmadı şimdi ise ekim ayında tekrardan emre beyle tedaviye başlıyacağız inşallah spermin gelişmiş hali bulunur ve bizde bu dertten kurtuluruz sanırım başka şansımız yok..benden bu siz canım...

Belginciğim inşallah hepimiz için işler yolunda gider ve burdan mutlu ayrılırız

bende bir haftaya kadar umutta başlıyorum tedaviye çok heyecenlıyım.eşim mikro tese olacak.allahım inşallah sper çıkar allahım sana dua ediyoruz
neolur isteyen herkeze nasip eyle.

sedasem sorunumuz aynı bende eylül gibi tedaviye başlayacağım sen benden önce başlıyorsun güzel haberlerini bekliyoruz

amin

Son düzenleme:
turkalcıgım,ben cok arastırdım...aslında yüzde olayı bile biraz şans,tıkanıklık dısında (ki biizmki de tıkanıklık yok) tumunde şans yuzde elli, sabır ve yaştan dolayı ilaç vb tedavi hiç düsünmedik.. ben kaan aydosa e- mail yoluyla ulastıgımda direk iliçla tedavisi önerdi en son tese dedi. ama dedim ya nolucaksa olsun.birde emre bey bu konuda gercekten iyi oldugu soyleniyor.sadece cok yoğun bence hastalarına zor kanalize oluyor...birde emre bey genelde hep olumsuzu soyluyor hastalarına diger urologlar bizde basarı oranını cok daha fazla verdiler o yuzden hiç canını sıkma,herseyin hayırlısı olsun.sevgiler....

bende bu konuda çok iyi olduğunu duyduğum için emre beyi seçtim çok yoğun olması demek gerçekten işini çok iyi yapıyor anlamına geldiği için sorun olamayacaktır gerci bize her konuda aynı anda dönüşler yapılıyor emre bey tarafından
angel desteğin çok teşekür ediyorum ben kendimi her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum ........................

Son düzenleme:
brcburcu canım bende ulun beyde başlıyorum.yarın istanbuldayım bakalım allahın izniyle başlıcamm

kızlar bizde ekim gibi düşünüyoruz tedaviyi eşim tese olcak acaba tedaviye başlamadan bende orda kadındoğumcuya muayene olsammı kararsız kaldım

kızlar bizde ekim gibi düşünüyoruz tedaviyi eşim tese olcak acaba tedaviye başlamadan bende orda kadındoğumcuya muayene olsammı kararsız kaldım

Muayene olmanda fayda var tabii... Senin durumunu da daha net öğrenir, daha bilinçli başlarsınız tedaviye ... Hem muayene ücretini de daha sonra tedavi ücretinden düşüyorlar Umut'ta... Kolay gelsin canım :1rolleyes:

Muayene olmanda fayda var tabii... Senin durumunu da daha net öğrenir, daha bilinçli başlarsınız tedaviye ... Hem muayene ücretini de daha sonra tedavi ücretinden düşüyorlar Umut'ta... Kolay gelsin canım :1rolleyes:

sagol canım tamam bende öyle yapıyım bari peki sence süleyman bey mi ulun beymi...

Canım ben bir arkadaşım Ulun Bey'in hastası olduğundan ona gittim, ama ikisini de iyi diyorlar, pek fark etmiyor anladığım kadarıyla.. Hem gerekli gördükleri durumlarda birbirlerine de danışıyorlar sanırım... İkisini de seçebilirsin yani...

ve geldim arkadşalar istanbuldayım
az önce aradım umut tüp...yarın sabah başlıyorum.
açmı tokmu geliyim dedim bayana farketmez dedi.önce muayene edecek sizi doktor kan testi yapacak.ona göre belirlenecek tedavi dedi.
iğnelere başlamıyormuyum dedim.muayeneye bağlı dedi.
anlamadım
umuta ulun beye tedaviye giden arkadaşlar ilk gün ne yaşadınız?????
sonuçta ben aylar önce muayene oldum istediğiniz zaman gelein adetin 2.günü demişlerdi.
2 aydır vitaminde kullanıyorum.

açmı tokmu geliyim dedim bayana farketmez dedi.önce muayene edecek sizi doktor kan testi yapacak.ona göre belirlenecek tedavi dedi.
anlamadım
sonuçta ben aylar önce muayene oldum istediğiniz zaman gelein adetin 2.günü demişlerdi.

canım allahım yolunu açık etsin inşallah tedavin sonunda bebeğine kavuşursun.bizde ekimde umutta başlıyacagız eşim tese olcak ben hiç muayene olmadım orda 2 ay önce emre beyle görüşmüştük adetin 2. günü başlarız demişti tedaviye ama ben başlamadan gidip orda muayene olmayı düşünüyorum peki canım sana vitamin kullanmanı kim söylemişti bende kullanmalımıyım yardım edersen sevinirim allah yardımcın olsun...

anlamadım

Haydi hayırlısı Sedasem, ben de reglimi bekliyorum başlamak için... Güzel haberler ve mutlu son diliyorum canım a.s

X