Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

şimdi benim adetim ayın 5 de ben oraya nezamen gitmem gerekiyor bide kafa takılan ardında bayram geliyor acaba herhangi bir mahsuru olabilirmi geri kalırmıyız bide sen nekadar ödedin toplam bacım ya,,

valla canım bayramda çalışıyorlarmı bilmiyorum..hastaneyi arayıp görüşmen daha iyi olur bu konuda..para konusunda ise ben raporlu yaptırdım..raporsuzda bildiğim kadarıyla 5 000 liraydı değişmediyse tabi...

valla canım bayramda çalışıyorlarmı bilmiyorum..hastaneyi arayıp görüşmen daha iyi olur bu konuda..para konusunda ise ben raporlu yaptırdım..raporsuzda bildiğim kadarıyla 5 000 liraydı değişmediyse tabi...
rapor alıcam evet banada 5 milyar dediler ama raporlu fiyatı söylemediler nekadar ödedin sen

hastane parası 804 lira
ilaç parası 1.310 ödedim fakat şimdi değişmiş olabilir fiyatlar..ben tedavi olalı 8 ay oldu...
birde sperm ayıklama vardı 500 lira bizde gerek duyulmadı..

sağol bacım sana çok soru sormuş gibi oldumda bitanem peki raporu nediye alacagız yoksa sorun kimdeyse onun üzerinemi alınıyor herhangi birhastaneden alabiliyormuyuz bunu

bildiğim herşeyin cevabını yazarım..sorularındanda asla sıkılmam istediğini sorabilirsin...
sizde sorun ne eşden kaynaklıysa rapor alabilirsiniz...kadınlarda hangi sorun olursa rapor alınıyor onu bilmiyorum....
aşılama şansınız varsa 2 kez denemelisiz ki tüpe geçesizniz...araştırma hastanelerinden alınıyor rapor..şahsen ben çapadan aldım..süleymaniyedende alınıyor diye biliyorum fakat başka hangi hastanede oluyor bilmiyorum...

şimdi ben antepde oturuyorum ben raporu buradan mı alıcam ordan yönlediriyorlarmı yoksa sorunda eşimde sperm hareketlili hiç yok 0 dı sperm sayısı %59 5 yıl kadar oluyor variküselden amaliyat olalı ve aynızamanda ikikez aşılama olduk tutmadı bacım evliliğimizede 6 yıl oluyor kız işllah raporu çıkrırsam fiyatlarda bu ise kız yine fena deyilmiş maddi durumda yok yani kalmadı 6 yıldır doktorlara harçamaktan yine 5 göze aldım ama yukarısını bulamaya çalışıyordum canım benim

valla canım ben raporumu alıp umut tüp ebbek merkezine gitmiştim..ondan yönlendiriyorlarmı bilmiyorum...antepde varmı onuda bilmiyorum..ama merkezi arayııp sorun..zaten her hastanede rapor alındığında dışarı vermiyor..yani nerde rapor alıyorsan orda yaptırmak zorunda kalıyorsun tüp bebeği diye duymuştum..ama kesin de bilmiyorum...
varikosel olduğuna göre sayısıda azdır..yüzdeden bişey anlamadım da:)))direk tüpe geçersiz zaten aşılamada yapmışsın..fakat rapor çıkaran hastane lazım size..istanbula gelirseniz ve burdada kalacak kimseniz yoksda rapor işiniz uzun sürebilir..
gbu arada benimde eşimde varikosl var..ama biz ameliyat olmadık..dr.lar gerek duymadı .ameliyat olsanda çocuğunuz olmaz deidelr..ondan direk tüpe geçtik..gerçi sizin şansınız vardı ki aşılama denedizin.bizim aşılama şansımızda yoktu...
neyse çok uzattım..inşş bu 6.yılınızda hamile kalırsınız ve 7.yılınızda evladınızıda kucağınıza alırsınız...

,şallah bacım allah senden razı olsun allah evladını sana hayırlı evlat etsin bacım bilğilerinde dolayı teşekür ederim bitanem galiba sende benim gibi sahura kadar yatmıyorsun beni bu dert yatırmıyor desem inan bacım buna

canım istanbulda kalacak yer olmazmı hemde yerlerin en büyüğü kaynanacazım var :KK3: karşı tarafta oturuyor onlar ama olsada fark etmez çünkü konuşmuyoruz gitmeyiz zaten aradık kendilerini gecen gün bize dediği şey ben iliğilenemem çalışıyorum dedi kendileri ilgilenemezse bende hiç haber etmiycem geldik diye

cümlemizden ne demek..amin inşş...
ben sahuru beklemiyorum doğum yapalı daha 18 gün oldu da annemdede kalıyoruz uykum yok gelmedi ondan bilgisayar başındayım..ama bu kadar oturmuşken tabi sahuruda beklerim...
bende senin gibiydim senin yaşadıkalrını az çok anlıyorum..ama sitres yapma üzülme ...rabbim büyük ve seçtiğin hastanede çok iyi..inşş bu denemende evladına kavuşursun..ama ilk önce rahat ol..ben umutda tedaviye başlarken çok rahattım..çok daha iyiyidim..sonucumda öle iyi oldu..şükürler olsun..darısı sizlerin başına inş...pozitf olun pozitfde sonuç alın inşş..

umut tüp bebek de işlemlerim oldu oraya toplama günü para ödedik türk lirasıyla 3.800gibi bişeydi nisan ayında yaptırdık
transfer günüde 200 tl benimki narkozlu olmuştu ekstra olarak ona para ödemiştim
tedavide ilaçlar çok para tutyor çünkü ssk hiç birini karşılamıyor günlük bi iğne 260 tl sonraki zmnlarda 2 tane bile vurunabiliyorsun diğer ilaçlar vs vs hariç rapor olunca sadece ilçalarını ssk dan alabiliyorsun oda her şeyi karşılamıyor bile
normal hap bile verdikleri zmn ssk dan geçmeyen ilaçlar yazıyolar hamile kaldığınızı vs vs sayarsak bi 10 milyarı gözden çıkarmak gerekiyo tahliller vs derken buluyo arkadaşlar

canım istanbulda kalacak yer olmazmı hemde yerlerin en büyüğü kaynanacazım var :KK3: karşı tarafta oturuyor onlar ama olsada fark etmez çünkü konuşmuyoruz gitmeyiz zaten aradık kendilerini gecen gün bize dediği şey ben iliğilenemem çalışıyorum dedi kendileri ilgilenemezse bende hiç haber etmiycem geldik diye

oda ne kaynanaymış ölee yaaa:)))allahım yaa...onların da çocuğu olucak sonuucnda...karşıda derken eğer avrupa yakasındaysa bende avrupa yakasından gittim umuta...arabamızda yoktu..umutun ulaşımı da çok kolay...
evet haber vremene bile gerek yok dediğin gibi...

umut tüp bebek de işlemlerim oldu oraya toplama günü para ödedik türk lirasıyla 3.800gibi bişeydi nisan ayında yaptırdık
transfer günüde 200 tl benimki narkozlu olmuştu ekstra olarak ona para ödemiştim
tedavide ilaçlar çok para tutyor çünkü ssk hiç birini karşılamıyor günlük bi iğne 260 tl sonraki zmnlarda 2 tane bile vurunabiliyorsun diğer ilaçlar vs vs hariç rapor olunca sadece ilçalarını ssk dan alabiliyorsun oda her şeyi karşılamıyor bile
normal hap bile verdikleri zmn ssk dan geçmeyen ilaçlar yazıyolar hamile kaldığınızı vs vs sayarsak bi 10 milyarı gözden çıkarmak gerekiyo tahliller vs derken buluyo arkadaşlar

kız ne etin sevinmişken geri morelimi bozdun :KK1: hilal cimin dedigine göre raporlu olunca öyle bir yüklü birşey yok bana raporsuz olursa toplam 5 milyar dediler kız öyle dedin umudum yıkıldı şimdi bulamam okadar parayı ben

canım benim bebeğin tutarsa daha çok masraf oluyor tabiki..çünkü o kadar ilaç alıyorsun hepsi para onların...
fakat raporlumu 3.800 verdin çok geldide bana....ben ilaçlara 1.310 hastaneyede 804 lira verdim tabi transferden sonraki ilaçları saymıyorum...yarı yarıya farkediyor yine raporlu ve raporsuz.....10 milyar tutmadı canım merak etme seninkide tutmaz:))bu arada transferden sonraki ilaçlar yazılıyor..bizde yazdırmamıştık..bize yazılmıyor denilmişti..sonradan yazıldığını öğrendik..ve dr.a yazdırdık..ama şimdi değiştiyse bilemem..

oda ne kaynanaymış ölee yaaa:)))allahım yaa...onların da çocuğu olucak sonuucnda...karşıda derken eğer avrupa yakasındaysa bende avrupa yakasından gittim umuta...arabamızda yoktu..umutun ulaşımı da çok kolay...
evet haber vremene bile gerek yok dediğin gibi...

bu seferde başıma gelip dırdır asıl stres sinir daha çok zararı olacak bana tüp bebekte bildiğim kadarıyla stres olmuycak bide hilalcim 9 ay boyunca yatıcak diyorlar sen nasıl yaptın

yok canım umudun yıkılmasın ama parasızda çıkılmıyo malesef tek hastanaeye ödenen şeylerlel bitmiyo bizede öle dediler ama yok şu tahlil yok bu tahlil derken inan buluyo baştan öle evet
ben şuan hamileyim çok doğru bir merkez ama ben hamile kaldıktan sonraki durumuda sayıyorum tek işlem ve ilçalar 5 milyar olur .
hele heleki ist dışındasın galiba yol işinide hesaba katman lazım

benim hamileliğim rahat geçti..8 aya kladar..ama ilk 3 ay yattım..sonrada iş yapmadım annem eşim ve kardeşim sağolsun evle ilgilendiler...yemeklerimi yaptım sonradan...
8.aya kadar her şey çok güzel gidiyordu fakat 8. ayda sorunlarla karşılaştık ve kızımıda 7 buçuk aylık doğurdum...
yatanlar var,kötü hamilelik geçirenlerde var ama bu sende olucak diye bişey yokkii..şimdiden onları düşünmemek laızm:))

canım benim bebeğin tutarsa daha çok masraf oluyor tabiki..çünkü o kadar ilaç alıyorsun hepsi para onların...
fakat raporlumu 3.800 verdin çok geldide bana....ben ilaçlara 1.310 hastaneyede 804 lira verdim tabi transferden sonraki ilaçları saymıyorum...yarı yarıya farkediyor yine raporlu ve raporsuz.....10 milyar tutmadı canım merak etme seninkide tutmaz:))bu arada transferden sonraki ilaçlar yazılıyor..bizde yazdırmamıştık..bize yazılmıyor denilmişti..sonradan yazıldığını öğrendik..ve dr.a yazdırdık..ama şimdi değiştiyse bilemem..

ya ben 6 gözde çıkardım çokçok durum elvermez ama 7 olsun ama 10 milyarı bulamam tek bir maaşla bide yardım edenin olmazs belki size kaynalarınız yardım etmiştir bende odayok kadın hiç umursamıyor ister olsun ister olmasın diyor zaten bunuda

rapor çıkarmadık canım biz ben şuan ikizlerime hamileyim o kadar çok tahlil yaptırdıkki bizde sorun eşimde sperm sayısı düşüklüğü idi bend eçok şükür bi sorun yoktu
ilçalara gelince genelde özelden aldık yazdırmak istediğimizide yazdıramıyorduk tedavi boyunca 6 7 milyar ama benim sonrası ile 10 milyarı bulucak canım
baştan öle bi anşatıyo ki merkeler şu kadar vs vs diye ama onunla iş bitmiyo ben onu anlatmaya çalıştım
bu arada gözün aydın bebeşin doğmuş rabbim sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin hayırlı evlat olsun inş

X