çok teşekkür ederim canım ben zaten ssk rapor alıcam umut daha iyi diyorsanız oraya giderim sizin doktorunuz hangisi ulun ulug mu yoksa süleyman tosunmu daha iyi sizce birde tedavi boyunca ilgi alakaları nsl iyimi ben 3.yerle görüşyüm berbattı anlatamam sana allahtan sizi buldum,da iyi oldu sagol.sen raporlumu yaptırdın şuan fiyatları nasıl telefonla aradım ben 5.veya 6 milyarı bulur dediler ön görüşme için para almıyorlarmış ama muane edince 150 milyon alıyorlarmış öylemi canım...
sagol canım verdigin bilgiler için benim oturdugum yer nişantaşına çok yakın ama ssk raporlu yaptırıcam. bugun gidicektik eşimle bahçeciye randavu almıştım ama eşim rahatsızlandı gidemedim telefonda sordum ssk geçerlimi diye gelin konuşalım dedi, hiç demedi geçmiyor diye yoksa boşu boşuna yorulacaktık sorma zaten git gellerden bıktım.sen ilk denemende hamiş kaldınmı? darısı bizim başımıza allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin canım.
canım birde sana sormak istedigim birşey var sen tecrübeli oldugun için,senin doktorun kim memunmusun?ilk günden itibaren hep aynı doktormu yaptı senin takibini orası yogun ya doktorunun işi çıkıpta başka doktorların onun yerine baktıgı oluyormuydu birde uluşmak istedigin zaman ulaşabiliyormusun tüp bebek için kaç kez merkeze gidiyorsun zemuszemus