- 1 Mayıs 2011
- 2.128
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sorum olacaktı arkadaşlar.transfer sonrası ne kadar yattınız hastahanede. istediğiniz kadar yatma şansınız var mı.atıyorum 2/3 saat mesela
1 saat yeterli sanıırm ama sanki yarım saat az gibi geldi banayarim saat 1 saat yattiriyorlar, fazla yattiracaklarini tahmin etmiyorum
yarim saat 1 saat yattiriyorlar, fazla yattiracaklarini tahmin etmiyorum
sevgi sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik kan değerlerin ne duurmda.keseyi gördünüz mü.
sevgicim igneni gunde kac kez yapiyorsun?
canım bende 30 dk falan yatmıştım ama sen istersen daha fazla yatabilirsin kimse seni zorla dışarı çıkarmıyor :))
Allahım sonu hayırlı olsunda inşallahhhhhhhhhhhsalı gününe az kaldı hadi hayırlısı cnm.sonra kalp atışlarını derken bir bakmşsın doğmuş kucağında.maaşalalh cnm darısı tüm dostlarla birlikte banada olur inşallahcanım benim kan tahlili tekrar ettirmedi doktor deger yuksek diye gerek yokmuş keseyide allahım nasip ederse salı gunu gorucem rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
elincim ilk mesajında hamileligimi sormuşsun iyi gidiyor henuz belirti yok sadece yorgunluk var igneye gelince gunde bir kez ama iki tup vuruluyorum yani 100 mg gunde ayrı ayrı ikiye dayanamazsın dediler ikisini bi enjeksiyonda yap dediler transfere kadar tekti sonra ikiye cıktı ayrıca elin bana bide gobekten bi igne verdi ulunbey onuda 3.aya kadar vurulucam araştırdım igneyi genelde duşuk yapanlara veriliyormuş yani demekki buda duşuk riskini azaltıyor buda cok yakıyor en başta 5 dakka sonra kalmıyo acısı ama gobegim mosmor olduilacın adı claxsane belki doktoruna hatırlatmak istersin ilk denememde verilmemişti ikinci denememde verildi.adet oldun mu?ne zamn başlanıcak
bir sorum olacaktı arkadaşlar.transfer sonrası ne kadar yattınız hastahanede. istediğiniz kadar yatma şansınız var mı.atıyorum 2/3 saat mesela
bende hemen üye oluyorum öğleya orda tedavi görüp formuna üye olmamak olmaz
arkadaşlar umutta ımsı yapılıyormu bilginiz var mı?
kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş
ben bunu sormuştum ımsı varmış
yalnız bı senın dıkkatını çekti canım ben soylemek ıstedım ılgılenenlere
burdaki arkadaşlar orayada takılsa çokkk güzel paylaşımlar yapılabinir
elincim ilk mesajında hamileligimi sormuşsun iyi gidiyor henuz belirti yok sadece yorgunluk var igneye gelince gunde bir kez ama iki tup vuruluyorum yani 100 mg gunde ayrı ayrı ikiye dayanamazsın dediler ikisini bi enjeksiyonda yap dediler transfere kadar tekti sonra ikiye cıktı ayrıca elin bana bide gobekten bi igne verdi ulunbey onuda 3.aya kadar vurulucam araştırdım igneyi genelde duşuk yapanlara veriliyormuş yani demekki buda duşuk riskini azaltıyor buda cok yakıyor en başta 5 dakka sonra kalmıyo acısı ama gobegim mosmor olduilacın adı claxsane belki doktoruna hatırlatmak istersin ilk denememde verilmemişti ikinci denememde verildi.adet oldun mu?ne zamn başlanıcak
cnm bende progestan igne yi günde 2 kez yaptırıyorum.ikisini 1 kerede yapabiliyozmu.sana kim dedi ögle yap diye.bi zararı yokmuymuşş.valla delik deşik oldu kalçalar. bebişim için katlanıyom.bende ulun beye sölim 1 kerede yaptırayım olmazsa yaa...