- 2 Mart 2009
- 435
- 70
inşallah en kısa zamnda adet olur başlarsın rabbim bu kez yuzunu guldursun inşallah
amiiiiiinnn canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah en kısa zamnda adet olur başlarsın rabbim bu kez yuzunu guldursun inşallah
ayyyyy az önce adet gördüm akşam gördüğüm için yarın birinci günüm sayılıyormuş salı günü kliniğe gideceğim en sonunda başlayacağım tedaviyeeeeeee arkadaşlar lütfen dua edin bana
rica ederimteşekkür ederim canım...
tahmin ediyorum heyecanını.sonuç çok iyi olacak.bebeişler geiyor annesi.yoldalar yoldaaa
umutta yapılıyor dedin değilmi belgincim fiyatı nedir acaba?
tedavin simdiden hayirli olsun
harika bir haber bu cnm.saolEvet canım umutta yapılıyormuş verilen paket ücrete dahil
belgin aklımdasın cnm hadi hayırlısı inşalalh ilaca başlıyorsun değil mi yarın.:84:teşekürler canımmm yarın büyük gün
merhaba canım kesin olmamakla birlikte umudu düşünüyorum.bizdeki sorun eşimde ki sayı azlığı sayımız çok çok düşük ne yazıkki.İnşallah canım hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.DearMother
Merhaba nasılsın?ben de umutta tedavi gördüm.ama sonuçlarım negatifti.burda yazılanları takip ediyorum.güzel haberler aldıkça çok ama çok seviniyorum.sanırım sende umutta tedavi göreceksin.senin sorunun neydi? ne zamandır çocuk sahibi olmak istiyorsun? işallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah sorun neydi kaçıncı tedavin paylaşırmısın lütfenBenide aranıza alırmısın
dün tedaviye başladım kliniğe gittiğimde ulun bey yoktu rahatsızlığı yüzünden gelememiş o yüzden muayenemi süleyman bey yaptı ve ilaçlarım verildi 4 kullandıktan sonra 5 gün kontrol için çağrıldım
canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah sorun neydi kaçıncı tedavin paylaşırmısın lütfen
rica ederim canım hiç olurmu öyle şey biz her halukarda birbirimizi anlarız.PCOS over teşhisi koyuldu canım 3 kez aşılama yapıldı ama sonuç alınamadı bende çok uzun zamandır araştırma yaptım ve sonunda umut tüp bebek merkezini buldum hemen Bazı şeyleri yanlış yazarsam kusura bakma uzun süre yurt dışındaydım konuşmam ve yazmam biraz bozuk o yüzden
Doktorum ulun uluğ
rica ederim canım hiç olurmu öyle şey biz her halukarda birbirimizi anlarız.
inşalalh tedavin hayırlı sonuçlanır.ilaçları kullanmaya başladın hadi maşallah diyelim yumoşların büyüsün çoğalsın inşallah.
rica ederim canım hiç olurmu öyle şey biz her halukarda birbirimizi anlarız.
inşalalh tedavin hayırlı sonuçlanır.ilaçları kullanmaya başladın hadi maşallah diyelim yumoşların büyüsün çoğalsın inşallah.
takılıyorlar sanaArkadaşlarımla konuşurken bile benimle dalga geciyorlar iki kültür arasında kalmışsın diyee
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
bende folikasit aldırıyorum eşime ona başlayacağım inşallah hazirandada umut'a gidip görüşmek istiyorum.siz tedavi öncesi neler kullandınız.
merhabalar bende haziran ayında başlıyorum allah herkesin gönlüne göre vdrsin inş bu benim 3 denemem