- 1 Mayıs 2011
- 2.128
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutta ilaç dahil sistem var.Paranın yarısını nakit alıyorlar geri kalanını kredi kartına tek sefer de ödeyebiliyorsun.Fostimonda yumurta büyüten bir ilaçfostimon neydi ilk defa duyuyorum canım.gonal f kullanılmıyor mu.birde umuttta ilaç dahil fiyat veriyorlar sanıyorum.ücretleri ne şekilde ödediniz hepsini aynı andamı aldılar. ek ücret ödediniz mi?
Sen mücize gebelerdensin helal sanacnm eşimde azosperm vardı.tese ameliyatıyla sperm bulundu.spermlerin sadece 4 tanesi dölleme yapabildi.
ne çok soruyorum kızlar affedin beni.hormon testlerini mutlaka istiyormu dr. regl zamanında çekilmesede arada çekilsede oluyor mu acaba.bilginiz var mı?
canım o zaman seni ben bir kez daha kutlayayım çünkü maaşallah çok zor yollardan çektin. anne olmayı fazlasıyla hak ettin.yakın çevremde azosperm olan ve senelerdir uğraşan insanları biliyorum .Rabbim sabır versin hepsine.cnm eşimde azosperm vardı.tese ameliyatıyla sperm bulundu.spermlerin sadece 4 tanesi dölleme yapabildi.
var ama oldukça eski kabul etmezler sanırım.rahim filmimde yok hayırlısı olsun inş.Sor canım burada herkes bilgilendirir seni hormon testin varsa istemezler.Rahim filmi gerekirse isterler rahim filmi mutlaka adet bitinde gerekli
Umutta ilaç dahil sistem var.Paranın yarısını nakit alıyorlar geri kalanını kredi kartına tek sefer de ödeyebiliyorsun.Fostimonda yumurta büyüten bir ilaç
fostimon neydi ilk defa duyuyorum canım.gonal f kullanılmıyor mu.birde umuttta ilaç dahil fiyat veriyorlar sanıyorum.ücretleri ne şekilde ödediniz hepsini aynı andamı aldılar. ek ücret ödediniz mi?
Sen mücize gebelerdensin helal sana
kesinlikle katılıyorum.tahmerciğim canım;oyadenizin dediği gibi yakında merkez varsa git yaptır bir test.böyle çok stres yapıyorsun.biz bile sakinleştiremiyoruz seni.sürekli internette bişeyler araştırıyorsundur sen şimdi ve olumsuz bişey duyduğunda dahada strese giriyorsun canım.imkanın varsa git yaptır testi.heyecandan stresten mahvoldunn
tahmerciğim canım;oyadenizin dediği gibi yakında merkez varsa git yaptır bir test.böyle çok stres yapıyorsun.biz bile sakinleştiremiyoruz seni.sürekli internette bişeyler araştırıyorsundur sen şimdi ve olumsuz bişey duyduğunda dahada strese giriyorsun canım.imkanın varsa git yaptır testi.heyecandan stresten mahvoldunn
canım lütfen araştırma yapma her duyduğuna inanma.herkesin belirtisi aynı olmuyor.kendinden pay çıkarma.hatta seni rahatlatacaksa yarına kadar girme nete.tv.izle komedi filmi izle.kendini oyala.canım yakında merkez yok birde eşimle gitcem yaa evet canım mahvoldum valla mahvoldum var mı yok mu belirsizlik mahvetti...
canım yakında merkez yok birde eşimle gitcem yaa evet canım mahvoldum valla mahvoldum var mı yok mu belirsizlik mahvetti...
iyi değilim testin 2. çizgi geç çıkıyorya hemen çıkması lazımmış yani ben hamile falan değilim yarın kandada negatifi alırım o zaman
KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNNNN.....
canim hemen olumsuz dusunme bugun kanda baktirsaydin ya kendini yiyip bitirdin yani,
olumlu dusun olumlu olsun
canım o zaman seni ben bir kez daha kutlayayım çünkü maaşallah çok zor yollardan çektin. anne olmayı fazlasıyla hak ettin.yakın çevremde azosperm olan ve senelerdir uğraşan insanları biliyorum .Rabbim sabır versin hepsine.
gözlerim doldu yazarken inan senin adına çok ama çok sevindim.Bu rabbimin mucizesi cnm.İNŞALALH sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.maaşallah barekellah RABBİM nazardan saklasın.
peki donduruldu mu cnm kalan embriyolar.