nurme çok üzüldüm duruma inanki...... ama bende farksız şeyler yaşamadım ilk negatifi aldığımda dünya bitmişti.... bidaha asla olmicaktı bebeğim falan hep böle düşünüyodum denemek saçmalıktı para saçmaktı belkide sadece olmicaktı o kadar karamsardım ve denemeye cesaretim bile yoktu.....histereskopi yaptı bana bir sonraki ayda ulun bey ve onun için gittiğimde aklım başıma geldi yani ilk seferde bukadar olumsuzluk dedim topla kendini inan olucak ve donmuşum sadece 2 taneydi oda eğer blastokist olur yani 5. güne giderse transfer vardı....bu arada diğerleri gitmedi bunuda söliim sana 8 taneden 2 tane anca kaldı ve bende o son iki taneninde şansı çok zordu öle geliyodu bana ve herşey sil baştandı düşünmesi bile kalp atışlarımı hızlarndırmaya değdi o bir ay boyunca...... ve 5 ocak sabahı aşina hanım aradı gözümüz aydın yaşıyolar diye..... bak şuan bile ağlayabiliyorum buna hayatımda duyabileceğim en güzel cümleydi bu oldu bu sefer.......olduda 4 ayları bitti hatta olduda birken 2 oldular içimde......sabırlı ol sakin ol olucak de inan rabbim seni sınıyo sabrını ölçüyo olucak inşallah sakince doktorunun çizeceği yoldan yürü sakın neden olmadığını çok okuma daralma ben çok yaptım onu morfoloji makalelerinden gak geldi çıldırıyorum sandım sorunu üzerinde durma çözüm için dua et biran önce toparlanman dileğimle allah bu yoldaki herkeze yardım etsin...........[
Gncam merak ettiğim şey kaçıncı gun dondurulmuştu da 5.gune gıtmedı 8 emrıyon