Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende başladım tedaviye ilk iğnemi oldum ALLAHım hepimizin gönlüne göre versin...:81::81::81:
cnm hayırlı olsun inş olur kolay gelsin
selam kızlar bende başladım tedaviye ilk iğnemi oldum ALLAHım hepimizin gönlüne göre versin...:81::81::81:
haydiiii hayırlısı olsun tahmer.....güzel başlangıçlar, güzelliklerle sonlansın..ALLAH YANINDA OLSUN..
hayırlı olsun canım RABBİM gönlüne göre versin...
Canim benim 3 taze embriyo 2 dondurulmus embriyo denemem var
Son tedavim yani 5.si dondurulmuslarla oldu ve ilk defa hamile kalmıştım ama 4 haftalikkene dusuk yaptım(
Evet canım esim hep yanımda, yoksa senin esın yanında deilmi sürekli?
ben eczaneye sordum bu ilaçları kadın doğum uzmanı yazarsa ssk karşılar dediler, aile hekimliğini kabul etmiyolar anlamadım canım ya sen nasıl yazdırıyosun aynı ilaçları yazdırıyosun dimi
günaydın arkadaşlar allahın izniyle bugün transferim yapılacak merkezden aramalarını bekliyorum hadi gelin diye iyiyim çok heyacan yok. kızlar bugün beni unutmayın dualarını eksik etmeyin hamişlerin duaları kabul olurmuş
bende progestan iğnesini ve fitilini kullandım estrofem felan hepsini aile hekimine yazdırabilyodum bende geç öğrendim tabi aile hekimini yazdığını eczaneye sorduk önce oda aile hekimize yazdırabilirsiniz dedi.ben şuan kullanmıyorum artık bunları suan demir ilacı vitamin ve coraspirin kullanıyorum coraspirini kullanmak istemiyorum aslında ama doktorum 27. haftaya kadar kullandırıyoruz dedi
Allah kolaylık versin sevdam.işallah herşey yolunda gider ve sağlıklı hayırlı bir evladın olur.moralini iyi tut ve hep gülümse.
günaydın arkadaşlar allahın izniyle bugün transferim yapılacak merkezden aramalarını bekliyorum hadi gelin diye iyiyim çok heyacan yok. kızlar bugün beni unutmayın dualarını eksik etmeyin hamişlerin duaları kabul olurmuş
Merhaba arkadaşlar.Bir sorum olacak:Tüp bebek ücreti nekadar acaba?Raporsuz ilaçlarla beraber.Şimdiden teşekkür ederim.