Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Valla 1 tane 6.gun embriyom var.oda bu sonucu verirse cok buyuk yikim olur dedim selen hanima.olumsuz sonuc sonrasi toparlanmak cok zor oluyor.yeni bir opu yapalim dedim.cikan embriyolara cgh yapilacak.gerekirse histeroskopi olucam.gebelik asisi hepsini yaptirmadan transfer olmak istemiyorum acikcasi.ocak ayindaki adetinle gel dedi yeni tedavi icin.erken degilmi aceba.subattami gitsem diyorum.durum boyle yani.
Canım bence erken değil yapabilirsin bence biliyorum insan yıkılıyo ama çok ara vermek de ii değil bence yoluna devam et canım Allah ın izniyle

Selam arkadaşlar, embriyolog aradı, 3 embriyomuzdan 2 si 5. Güne yani bugune ulaşmış, fakat genetik test yapmak için gereken hücre sayısı artmamış. Embriyonun kalitesiyle ilgili bir durum bu sanırım. Yarına kadar vaktimiz olduğunu söyledi, yarın ki embriyo gelişimine göre doktorunuzla karar verilir dedi. Doktorumuz da yarın istediğimiz seviyeye gelirse transferi planlarız aksi takdirde transferi iptal ederiz dedi. Çok ümitliydim açıkçası ne diyelim hayırlısı

Ne durumda embriyolar aceba yapilabildimi cgh mrkettim sizi.

Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarıma bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

Olumsuz sonuç alan arkadaşlarıma da üzülmeyin desem de ne kadar boş biliyorum 3 başarısız tedvi geçirdiğim çin iyi anlıyorum ama yapmamız gereken tek şey pes etmemek ve maddi manevi hazır oldukça şansımızı denemek.

Yarın nasip olursa 4. tedavim ve transferim gerçekleştirilecek inşallah. Dün de gebelik aşım yapıldı. İnşallah olumlu sonuçlarla iki hafta sonra aranıza dönerim. Bu dönemde işe gelmeyeceğim raporlu olacağım inşallah

Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarıma bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

Olumsuz sonuç alan arkadaşlarıma da üzülmeyin desem de ne kadar boş biliyorum 3 başarısız tedvi geçirdiğim çin iyi anlıyorum ama yapmamız gereken tek şey pes etmemek ve maddi manevi hazır oldukça şansımızı denemek.

Yarın nasip olursa 4. tedavim ve transferim gerçekleştirilecek inşallah. Dün de gebelik aşım yapıldı. İnşallah olumlu sonuçlarla iki hafta sonra aranıza dönerim. Bu dönemde işe gelmeyeceğim raporlu olacağım inşallah
Ayyy canim hadi insallah guzel sonuclar alirsin

Aaa uzuldum hayirlisi olsun insallah.simdi neyapilcakmis.uygulanabilecek yeni bise soylendimi.farkli bise yani buseferde soyle yapariz fln die.
Farklı bir şey yok, doktorumuz 1 ay bekleyip sonra tekrar denememizi önerdi. Çünkü bu embriyolar her ay aynı şekilde olacak demek değilmiş, her ay %10-15 sağlıklı embriyo şansımız varmış

Veraerve diliyorum bebişini sağlıkla kucağına alasın
Gebelik aşısı transfer öncesi mi yapılıyor? Ben Cem byin hastasıyım hiç bahsetmediler bu aşıdan, sen kimin hastasısın?

Veraerve diliyorum bebişini sağlıkla kucağına alasın
Gebelik aşısı transfer öncesi mi yapılıyor? Ben Cem byin hastasıyım hiç bahsetmediler bu aşıdan, sen kimin hastasısın?

Rahimle ilgili bir sikinti gorurlerse oneriyorlar daha cok cnm gebelik asisini. embriyonun daha iyi gomulmesini sagliyormus.yuzde 10-15 gibi sans arttiriyormus.belli bir maliyet oldugu icin herkese onermiyorlardir.rahmin durumuna gore.ama sen yinede isterim dersen yapiyorlar.bu denemede bende yaptircam ihtiyac olsun olmasin.belkide ise yarar.okadar para harciyoruz.700 tl daha verelim neolcak.

Rahimle ilgili bir sikinti gorurlerse oneriyorlar daha cok cnm gebelik asisini. embriyonun daha iyi gomulmesini sagliyormus.yuzde 10-15 gibi sans arttiriyormus.belli bir maliyet oldugu icin herkese onermiyorlardir.rahmin durumuna gore.ama sen yinede isterim dersen yapiyorlar.bu denemede bende yaptircam ihtiyac olsun olmasin.belkide ise yarar.okadar para harciyoruz.700 tl daha verelim neolcak.
Kesinlikle

Turkuaz sen de mi cem by hastasısın

Arkadaşlar, Umut tüp bebeğin yeni yerinde bekleme, dinlenme odaları nasıl?
Muayeneye gittim ama sormak, dolaşmak falan hiç aklıma gelmedi,
Yumurta toplamadan sonra mesela ne kadar yatılıyor, kaç saat ve transferden sonra da kaç saat dinleneceğiz,
odalar tek kişilik mi?

Arkadaşlar, Umut tüp bebeğin yeni yerinde bekleme, dinlenme odaları nasıl?
Muayeneye gittim ama sormak, dolaşmak falan hiç aklıma gelmedi,
Yumurta toplamadan sonra mesela ne kadar yatılıyor, kaç saat ve transferden sonra da kaç saat dinleneceğiz,
odalar tek kişilik mi?

Hemen girer girmez bankonun karsisinda bekleme salonu var.epey bi bekliyorsun muayne oncesi :) opudan once odaya aliyorlar tek kisilik odalar.cok ilgililer ztn.hemsirelerin biri giriyor digeri cikiyor.opudan 1saat sonra fln cikabilirsin.serum fln veriyorlar onlar bitince.meyve suyu fln verdiler bana.karnim ac oldugu halde bulantim oldu.cubuk kraker fln yedim oyle rahatladimm.sonra wcye ciktim.kanamama baktilar idrarimda.karindan yumurtalara baktilar.biraz dinlenip ciktim.transferden sonrada yarim saat dinlendikten sonra wcye kalkabilirsin diyorlar.yarim saat oncesinde surgu kullaniyorsun.ben inanilmaz su icmisim.hem surgu kullandim.hem kac kez wcye kalktm yarim saat sonra.siz siz olun benim kadar icmeyin cok az sikismak yetiyor.yeterli olmazsada ztn onlar soyluyorlar.transferden 1 saat sonra fln ilaclarini anlatinca cikabilirsiniz diyorlar.ama biz 2 saat fln kaldik.

Hemen girer girmez bankonun karsisinda bekleme salonu var.epey bi bekliyorsun muayne oncesi :) opudan once odaya aliyorlar tek kisilik odalar.cok ilgililer ztn.hemsirelerin biri giriyor digeri cikiyor.opudan 1saat sonra fln cikabilirsin.serum fln veriyorlar onlar bitince.meyve suyu fln verdiler bana.karnim ac oldugu halde bulantim oldu.cubuk kraker fln yedim oyle rahatladimm.sonra wcye ciktim.kanamama baktilar idrarimda.karindan yumurtalara baktilar.biraz dinlenip ciktim.transferden sonrada yarim saat dinlendikten sonra wcye kalkabilirsin diyorlar.yarim saat oncesinde surgu kullaniyorsun.ben inanilmaz su icmisim.hem surgu kullandim.hem kac kez wcye kalktm yarim saat sonra.siz siz olun benim kadar icmeyin cok az sikismak yetiyor.yeterli olmazsada ztn onlar soyluyorlar.transferden 1 saat sonra fln ilaclarini anlatinca cikabilirsiniz diyorlar.ama biz 2 saat fln kaldik.

Evet bekleme salonunda epey bir beklemiştik biz de :) Bekleme salonunun hakkını vermiştik yani :)

Transferden sonra baya az yatılıyormuş, benim kafamı bile kaldırtmamışlardı kaç saat, yastıksız dümdüz yatmıştım 2 ya da 3 saat wcye de ancak 6 saat sonra kaldırdılar, değişiyor demek ki kliniğe göre, fazla su içmenin sıkıntısını bende yaşadım, transferi yapamadılar sondayla boşalttılar birazını sonra devam ettiler,
odalar iki kişilik diye okumuştum da bir yerde demek ki eski yerlerinde öyleydi
Çok teşekkür ederim bilgi için :)

Evet bekleme salonunda epey bir beklemiştik biz de :) Bekleme salonunun hakkını vermiştik yani :)

Transferden sonra baya az yatılıyormuş, benim kafamı bile kaldırtmamışlardı kaç saat, yastıksız dümdüz yatmıştım 2 ya da 3 saat wcye de ancak 6 saat sonra kaldırdılar, değişiyor demek ki kliniğe göre, fazla su içmenin sıkıntısını bende yaşadım, transferi yapamadılar sondayla boşalttılar birazını sonra devam ettiler,
odalar iki kişilik diye okumuştum da bir yerde demek ki eski yerlerinde öyleydi
Çok teşekkür ederim bilgi için :)
Benim opuda yattığım oda 2 kişilikti

Slm kizlar
Tedavide olanlara insAllah hayirli sonuclar alirsiniz Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ne olursa olsun kesinlikle umudunuzu yitirmeyin ben 9. Denenem hamile kaldım şuan oğlum 4 aylık tam herşey bitti derken Allah yüzümüzü güldürdü :)))) önce Allah'a sonrada Selen hanıma borçluyuz. Bunuda illave edeyim dondurulmuş embriyolarım 2009dan kalma gecen sene denemistik:)

X