- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
Maşallah darısı Başımıza olsun inş.5 yıl beklemiştiniz nerdeyse.hazırda embriyo varken neden okadar beklediniz aceba.Slm kizlar
Tedavide olanlara insAllah hayirli sonuclar alirsiniz Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ne olursa olsun kesinlikle umudunuzu yitirmeyin ben 9. Denenem hamile kaldım şuan oğlum 4 aylık tam herşey bitti derken Allah yüzümüzü güldürdü :)))) önce Allah'a sonrada Selen hanıma borçluyuz. Bunuda illave edeyim dondurulmuş embriyolarım 2009dan kalma gecen sene denemistik:)
Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarıma bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
Olumsuz sonuç alan arkadaşlarıma da üzülmeyin desem de ne kadar boş biliyorum 3 başarısız tedvi geçirdiğim çin iyi anlıyorum ama yapmamız gereken tek şey pes etmemek ve maddi manevi hazır oldukça şansımızı denemek.
Yarın nasip olursa 4. tedavim ve transferim gerçekleştirilecek inşallah. Dün de gebelik aşım yapıldı. İnşallah olumlu sonuçlarla iki hafta sonra aranıza dönerim. Bu dönemde işe gelmeyeceğim raporlu olacağım inşallah
Kızlar benim de 4 embriyom vardı çözüldükten sonra hepsi de 5. Güne gitti çok şükür. Dün 2 tanesi transfer edildi ve 2 taneyi de dondurduk. Test tarihim 6 ocak heyecan başladı. Transferden beri aşırı kasık ağrım var bıçak batması gibi bi de baya kramp giriyo korkuyorum açıkçası sizce kötü bir durum mu bu
İnşallah en güzel hediye geliyorKızlar benim de 4 embriyom vardı çözüldükten sonra hepsi de 5. Güne gitti çok şükür. Dün 2 tanesi transfer edildi ve 2 taneyi de dondurduk. Test tarihim 6 ocak heyecan başladı. Transferden beri aşırı kasık ağrım var bıçak batması gibi bi de baya kramp giriyo korkuyorum açıkçası sizce kötü bir durum mu bu
İnşallah canım sağolasın en zoru beklemek zaten gerçi herşey çok güzel ilerledi eğer olmazsa hakkaten takdiri ilahi. Çünkü gerçekten ellerinden geleni yaptılarKorkma çok olagan bir durum, dr.na sor istersen için rahat etsin diye, ama normal, sabırsız, tatlı bekleyiş başladı he, hadi hayırlısı, olumlu olur insallah :)
Kızlar benim de 4 embriyom vardı çözüldükten sonra hepsi de 5. Güne gitti çok şükür. Dün 2 tanesi transfer edildi ve 2 taneyi de dondurduk. Test tarihim 6 ocak heyecan başladı. Transferden beri aşırı kasık ağrım var bıçak batması gibi bi de baya kramp giriyo korkuyorum açıkçası sizce kötü bir durum mu bu
Evet canım Selen hanım da şaşırdı baya sevindik yani çok şükür ama bakalım sonuç ne olur. Bundan sonra bolbol dua ediyorum artık. Merkezde herşey çok iidi bi yerden sonra gerisi nasip kısmet canım Allah tan hayırlısı. Sen ne durumdasın canım bi daha ne zaman düşünüyosunMaşallah çok sevindim 4üde gitmiş bak hiç belli olmuyor.inş sonucunda olumlu olur CNM.güzel haberlerini bekliyoruz.
Evet canım Selen hanım da şaşırdı baya sevindik yani çok şükür ama bakalım sonuç ne olur. Bundan sonra bolbol dua ediyorum artık. Merkezde herşey çok iidi bi yerden sonra gerisi nasip kısmet canım Allah tan hayırlısı. Sen ne durumdasın canım bi daha ne zaman düşünüyosun
Hayırlısı canım inşallah bir gün biz de bu duyguyu yaşıycaz Allahın izniyleBende Şubat'ta tekrar yaptırmayı düşünüyorum.cgh yaptırıp emin olarak.o şekilde transfer olsun istiyorum.1 tanede dondurulmuş var.hayırlısı bakalım
Maşallah darısı Başımıza olsun inş.5 yıl beklemiştiniz nerdeyse.hazırda embriyo varken neden okadar beklediniz aceba.
Yani 19 embriyom dondurulumustu:)Insallah canim, 19 yumurtam toplanmisti 5 sene icinde 4 defa denedik yurtdisinda yasadigim İcin ancak senede bir gide biliyorduk
Yani 19 embriyom dondurulumustu:)
Masallah nekadar cok olusmus.3.gun embriyosudur heralde.blast olmaz sanirim bukadar :)
Arkadaşlar diger topiklerde paylaştım sizlerle paylaşmamışım,
Biz tedavi için gün sayarken, pazar günü hamile olduğumu öğrendik :)
Bebeğimiz henüz çok minik bir susam tanesi kadar 5.haftanın içine yeni girdik keseyi göremedik, haftaya c.tesi keseyi görmek için gideceğiz tekrar,
benim öncesinde ilk tüp bebek tedavisinden kimyasal gebeliğim vardı o yüzden bastırmaya çalışsam da tedirginim,
Allah'ım bu mucizeyi bize nasip etti inşallah sağlıkla doğumunu da nasip eder
Umudunuzu kaybetmeyin :)
İnşallah Rabbim isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun
Dualarımdasınız
İnşallah her isteyen mucizesine kavuşsun :)Aaa çok sevindim maşallah.ne güzel olmuş valla.inş öyle bi mucize bizde bulsun.
Ruhsan o kadar çok sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir yeni yıl hediyesi buArkadaşlar diger topiklerde paylaştım sizlerle paylaşmamışım,
Biz tedavi için gün sayarken, pazar günü hamile olduğumu öğrendik :)
Bebeğimiz henüz çok minik bir susam tanesi kadar 5.haftanın içine yeni girdik keseyi göremedik, haftaya c.tesi keseyi görmek için gideceğiz tekrar,
benim öncesinde ilk tüp bebek tedavisinden kimyasal gebeliğim vardı o yüzden bastırmaya çalışsam da tedirginim,
Allah'ım bu mucizeyi bize nasip etti inşallah sağlıkla doğumunu da nasip eder
Umudunuzu kaybetmeyin :)
İnşallah Rabbim isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun
Dualarımdasınız
Ruhsan o kadar çok sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir yeni yıl hediyesi bu
Allah razı olsun güzel sonuçlarla döndüm çok şükür.Ayyy canim hadi insallah guzel sonuclar alirsin