Taze transferde yapiyor o senin durumuna gore.pko oldugun halde neden yumurtan az cikmis anlamadim.kac yasindasin?yumurtan cok olursa selen hanim donduruyor.cunku yumurta cok olunca 5.gune kadar bekleyip o riski alabiliyor.birde ohss riski oldugu icin.ama 5 yumurtayla fln taze yapar bence.sisli memoriali bende duydum.ama orda farkli farkli doktorlar denk geliyormus muaynede.tek 1 doktorda tedavi olmuyormussun.butun doktorlarla durumun degerlendiriliyormus hergun toplanti yapilip.sonra seni ariyorlarmis iste ilac dozun su die.benim kafamida bu karistirmisti ozaman.selen hanimi tercih ettim.birde raporlu yaptirdik biz.orda gecmiyormus sadce 1000 tl indirim varmis oyuzden burasi oldu yani.ha birde selen hanim ben ilk denememi sisli memorialde yaptirdim sanmis.orayada bi laf soyleyemem orasida cok iyi bir labaratuvar dedi.birde durumumuzda ayni bende de pko var.esimdede morfoloji yuzde 1, hareket sayi butun problemler var yani.ayni durumdayiz.egerki raporlu yapturmiycaksan.bahceci fulyada erbil yagmur beylede gorus derim.merkezin en yuksek gebelik oranina sahip doktoruymus die duydum