Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yasın küçükmüş gençsi daha canım ama ikiz bebek de fena olmsz:) ben cıft embiyo istiyorum ikizlerim olsun cok ıstiyorum

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Canım hayırlısı olsun herşeyden önce allahım sağlıklı bebeğin olmasını nasip etsin içini ferah tut ve bence gönlünden geçeni yap. Allah 2 isterse 2 verir zaten bana 1 koyuldu 2 oldu. Önemli olan sağlıkla sürdürmek. Gönlüm ferah oldu bol dua et bizimde dualarımız sizlerle.

Reactions: WAW
C
Canım nasılsın ben pek giremiyorum. Zorlamaya başladım iyice. Aklımda sizlerde hep bebişı büyütmek zor mu biraz tavsiye yaz nolur

Bende basladim ignelere.senle ayni durumda gibiyiz.bendede pko var.taze transfer yapmiycagini soyledi selen hanim dondurcaz.gerekirse embriyolara genetik yapcaz.sendeki gibi.aceba senin kac yumurtan toplandi.ve hangi dozda vuruldn igneni.ilk adettemi transferin oldu transfer sureci kac gun suruyor.beni bilgilendirebilirmisin biraz cnm

Hayirli olsun arkadasim...bende 225 dozla basladik..sonra 150 ye indi..

28 yumurta toplandi..pkodan dolayi ohss riskim oldu..embriyolar donduruldu..tabi 28 den 13 tane kaldi elimizde..

2 tane gonderdik genetige..

2 ay ara dedi dr um..2. Adetimde basladik..ama bi aksilik oldu e2 istenilen gibi degil dedi ve yransfer iptal..bakalim simdi neler olacak bilmiyorum..

Hayirlisi bakalm.olumlu olsunda.1 ay sonra olsun cnm.Aynen banada 225 verdi.ben ilk tedavimde 125 le 23 yumurtam vardi.korktm oyuzden ohss olurum die.fazla degilmi dedim bana guven dedi selen hanm.ohss olmadn sen yani?birde kac gun surdu ignelere baslanp toplanma sureci.tskler cvp icin

14 gun surdu toplam..12 gu igne kullandim..14. Gun toplandi..

Ohss olmamam icin ilaclarim farkli kullanildi..cok hafif atlattimm..

Hayirli olsun senin tedavinde..

Bende yarin gidicem bakalim neler cikacak..

Merhaba
Öncelikle umarım hepimizin kalbinden geçen olur. Eşimdeki sperm azlığı nedeni ile tüp bebek sürecine başlamaya karar verdik. Tevafuken Bahçeci Umut u gördük. Selen Hn ile başladık. Aslında başladık da denir mi bilmiyorum. Muayene olduktan sonra adetimin 2. günü yumurta ta
plama işlemine başlayacağımızı söyledi. Aslında çok sevimli bi hanımefendi ama biz sadece eşimde azosperm olduğunu zannettiğimiz için sadece bir spermogram denemesi için gitmiştik. Eşimde canlı sperm görününce aceleyle beni muayeneye aldılar ve sanırım o sersemlikle birşey soramadım. Süreci yaşayan arkadaşlar bu adetin 2. gününden sonra olanlar hakkında bilgi verebilir mi lütfen??

Nasıl yani adetin 2.günü yumurta toplama?adetin 2. Günü tedaviye başlıycaksınızdır muhtemelen.ignelerle yumurta büyütülecek .yani günlük iğne vuracaksın kendine.bi 10 gün sonra yumurtaların toplanıyor.yumurtaların toplandığı günde eşin sperm veriyor.1 gün sonrada embriyoların oluşmuş oluyor.gelişimine göre transfer veya dondurma işlemi Yapılıyor cnm

Son düzenleme:
Ben anlamamış olabilirim:) Biraz şoktaydım da.... 10 gün boyunca her gün iğne vuruluyor ve sonrasında transfer oluyor yanlış anlamadıysam değil mi? Bu benim geç kalmış bir çocuk edinme kararım ve ilk denemem. Her şey biraz karışık ve korkutucu geliyor. Teşekkürler cevabına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…