- 19 Ağustos 2015
- 51
- 12
- 51
Yasın küçükmüş gençsi daha canım ama ikiz bebek de fena olmsz:) ben cıft embiyo istiyorum ikizlerim olsun cok ıstiyorum27 yasindayim..esim 36..6 yillik evliyim..uzun zamandirda tedavideyimm..esimde sansi arttirmak icin cif istiyor..dr umda embriyolar iyi ikiz olabilir ona gore dedi...ama oncekindede farkli merkezdi ama iyi demislerdi olmadi...
Oyle garibimkii...basimin ustune ikiside...sadece ikiz olurda onlari riske atarim erken dogum olur felan diye korkuyorumm..
Bakalimm hayirlisii...az kaldii...korkularim heycanim artti ice...hakkimizda herseyin hayirlisi olsunn...Yasın küçükmüş gençsi daha canım ama ikiz bebek de fena olmsz:) ben cıft embiyo istiyorum ikizlerim olsun cok ıstiyorum
Aynen canımmm hakkımızda hayırlısı sen içini ferah tut inşaallah hersey guzel olurBakalimm hayirlisii...az kaldii...korkularim heycanim artti ice...hakkimizda herseyin hayirlisi olsunn...
27 yasindayim..esim 36..6 yillik evliyim..uzun zamandirda tedavideyimm..esimde sansi arttirmak icin cif istiyor..dr umda embriyolar iyi ikiz olabilir ona gore dedi...ama oncekindede farkli merkezdi ama iyi demislerdi olmadi...
Oyle garibimkii...basimin ustune ikiside...sadece ikiz olurda onlari riske atarim erken dogum olur felan diye korkuyorumm..
Yarangumeli senin nasıl gidiyor?Aynen canımmm hakkımızda hayırlısı sen içini ferah tut inşaallah hersey guzel olur
Canım nasılsın ben pek giremiyorum. Zorlamaya başladım iyice. Aklımda sizlerde hep bebişı büyütmek zor mu biraz tavsiye yaz nolurCanim ya cok gecmis olsun, ben 13 sene sonra 9. Denememde hamile kaldim suan 5 bucuk haftalik bir oglum var. Sakin umudunu yitirme gun dogmadan neler dogar zaman herseyin ilacidir vakti ve zamani geldimi Allah muhakak sanada nasip edecektir guclu olmalisin
Ayyy canım ya bebişini büyüt sen ara arada gir ama bizi de ihmal etme :)C
Canım nasılsın ben pek giremiyorum. Zorlamaya başladım iyice. Aklımda sizlerde hep bebişı büyütmek zor mu biraz tavsiye yaz nolur
Canım iyi gidiyo tedavim şimdilik yolunda herseyy bakalım bi yumurta toplansındaYarangumeli senin nasıl gidiyor?
Canım moralini yüksek tutt olumlu düşün :)Aynen canımmm hakkımızda hayırlısı sen içini ferah tut inşaallah hersey guzel olur
Canım nasılsın nasıl gidiyo tedavinBakalimm hayirlisii...az kaldii...korkularim heycanim artti ice...hakkimizda herseyin hayirlisi olsunn...
Evet arkadaslarr..bendede beklenen gun geldi cattii..bugun adet oldum..yarin selen hanima gidiyorumm..bakalim nasil bir yol cizecek..benim embriyolar donduruldu ve 2 adet gecsin dedi dr hanim..2. Adetim basladi.. yarin nasil bir yol izlicez bakalim..
Hayirli olsun arkadasim...bende 225 dozla basladik..sonra 150 ye indi..Bende basladim ignelere.senle ayni durumda gibiyiz.bendede pko var.taze transfer yapmiycagini soyledi selen hanim dondurcaz.gerekirse embriyolara genetik yapcaz.sendeki gibi.aceba senin kac yumurtan toplandi.ve hangi dozda vuruldn igneni.ilk adettemi transferin oldu transfer sureci kac gun suruyor.beni bilgilendirebilirmisin biraz cnm
Bende ufak bi aksilik cikti..degerlerim iyi degil diye transfer iptal..yeni adetle bidaha baslicaz...simdilik boyle..Canım nasılsın nasıl gidiyo tedavin
Hayirli olsun arkadasim...bende 225 dozla basladik..sonra 150 ye indi..
28 yumurta toplandi..pkodan dolayi ohss riskim oldu..embriyolar donduruldu..tabi 28 den 13 tane kaldi elimizde..
2 tane gonderdik genetige..
2 ay ara dedi dr um..2. Adetimde basladik..ama bi aksilik oldu e2 istenilen gibi degil dedi ve yransfer iptal..bakalim simdi neler olacak bilmiyorum..
14 gun surdu toplam..12 gu igne kullandim..14. Gun toplandi..Hayirlisi bakalm.olumlu olsunda.1 ay sonra olsun cnm.Aynen banada 225 verdi.ben ilk tedavimde 125 le 23 yumurtam vardi.korktm oyuzden ohss olurum die.fazla degilmi dedim bana guven dedi selen hanm.ohss olmadn sen yani?birde kac gun surdu ignelere baslanp toplanma sureci.tskler cvp icin
14 gun surdu toplam..12 gu igne kullandim..14. Gun toplandi..
Ohss olmamam icin ilaclarim farkli kullanildi..cok hafif atlattimm..
Hayirli olsun senin tedavinde..
Bende yarin gidicem bakalim neler cikacak..[/QUOT
Ins olumlu olur tedavin cnm.transfere adetle gidiosun kana bakip ona goremi karar veriliyor.2 ay ara vermisin bide o surecte bise kullaniliyormu crinone jel fln
Merhaba
Öncelikle umarım hepimizin kalbinden geçen olur. Eşimdeki sperm azlığı nedeni ile tüp bebek sürecine başlamaya karar verdik. Tevafuken Bahçeci Umut u gördük. Selen Hn ile başladık. Aslında başladık da denir mi bilmiyorum. Muayene olduktan sonra adetimin 2. günü yumurta ta
plama işlemine başlayacağımızı söyledi. Aslında çok sevimli bi hanımefendi ama biz sadece eşimde azosperm olduğunu zannettiğimiz için sadece bir spermogram denemesi için gitmiştik. Eşimde canlı sperm görününce aceleyle beni muayeneye aldılar ve sanırım o sersemlikle birşey soramadım. Süreci yaşayan arkadaşlar bu adetin 2. gününden sonra olanlar hakkında bilgi verebilir mi lütfen??