amiiiiin canım eğer gönlüme göre verirse rabbim burası kreşe dönücek tez zamanda inşallah.. hepimiz bebişlerimizle olucaz.
benım yumıler toplandı şuanda dondurulmuş 5 sağlıklı ve kalıtelı bebişim var 10 15 gun ıcınde transferım yapılacak. reglımı beklıyoruz (çok şükür bugün oluyorum galiba
) cem beyden memnunum
karar verme aşamasında tamamen tesadufen körbakış daldım konuya dıyebılırım. eurofertıl ve umut arası cok gıdıp geldım ama sonra umut ıcın yapılan olumlu kk yorumları benı buraya yonlendırdı. eurofertıl ıcın bısey dıyemıycem denemedıgım ıcın ama umutu sectıgım ıcın memnunum bı sıkıntı yaşamadım surecte. sadece yumı takıbı oldugu gunler 9-11 arası gıdıp devlet hastanesı gıbı kım once geldıyse gırer mantıgıyla bazen yarım saat bazen 1 saate yakın beklemek cok sacma gelıyor sonucta dunya para odeyıp ozel bı yerde tedavı goruyosun ve çalışıyorsun izin almak sıkıntı oluyor. sadece o merkezmı dıgerlerıde boylemı bılmem ama epey kalabalık oluyor.... yinede içime sindi diyebilirim. umarım bebısım/ bebıslerım bana tutunurda sonucumda hayırlı olur.....
*** ne çok konuştum yavvvv