:) evet ya güzel oldu. Biz umuttepe 2 kz yaptırdk olmadı eylül gibi umut bahceciye gidicem. Siz naptınızaaa bir izmitli yakaladım:) bende kocaeliliyim ve araştırmalara başladım. siz yaptırdınızmı.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) evet ya güzel oldu. Biz umuttepe 2 kz yaptırdk olmadı eylül gibi umut bahceciye gidicem. Siz naptınızaaa bir izmitli yakaladım:) bende kocaeliliyim ve araştırmalara başladım. siz yaptırdınızmı.?
Biz gittik oraya fakat doktorla görüşmek için bi daha gitcz burda bi çift yaptırdılar memnun kalmışlar bide laboratuarı çok iyiymiş.. Bu arada izmitin neresindensin ben gölcük yazlıktayım :) fiyatlar eklemerhaba kızlar bu hafta iç kanama geçirdim ve iki tüpümde alınmak zorunda kaldı doktor tüp bebekle olucak dedı bende burayı iyi buldum yardımcı olabilir misiniz doktorlar nasıl fiyatlar nasıl eylül ekim gibi yaptırıcaz inşallah
Tesekkurederim.cok... peki ilk muyaneye cagiriyorlar ya 10 gun.sonra.onda kalp.atisini duyuyorla. mi nasil oluyor??vajinal ultrasonla bakiyorlar degil micanım kap atısını duyana kadar devam ettım hatta benım kanamam oldugu ıcın bı haftadaha kullan dedıler
Merhba her iki doktor da islerinde.cok iyiler ekip olarak da herkes.iyi ilgili ama cok yogunluk oldugu icin islem.zamanlarinda.biraz.bekleme.oluyor ama genel olarak islerinde.cok.iyi oldukleri.icin ufak tefen seyler gozunuze gelmiyormerhaba kızlar bu hafta iç kanama geçirdim ve iki tüpümde alınmak zorunda kaldı doktor tüp bebekle olucak dedı bende burayı iyi buldum yardımcı olabilir misiniz doktorlar nasıl fiyatlar nasıl eylül ekim gibi yaptırıcaz inşallah
Canım evet vajınaldan bakıyorlar bıde her hamılelık bır olmuyor kaybettıgım bebegımde 6 haftalıkken duyuldu bu hamılelıgımde 7 haftalık gecıyorsu vajınal bakıldı anca oyle duyuldu sıtres yapma her hamılelık farklı olabılır ınşallah saglıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza darısı ısteyen herkeze olsunTesekkurederim.cok... peki ilk muyaneye cagiriyorlar ya 10 gun.sonra.onda kalp.atisini duyuyorla. mi nasil oluyor??vajinal ultrasonla bakiyorlar degil mi
Insallah canim allah saglicakla gondersin, her isteyene de nasip etsin insallah.senin kac haftalik oldu simdi.Canım evet vajınaldan bakıyorlar bıde her hamılelık bır olmuyor kaybettıgım bebegımde 6 haftalıkken duyuldu bu hamılelıgımde 7 haftalık gecıyorsu vajınal bakıldı anca oyle duyuldu sıtres yapma her hamılelık farklı olabılır ınşallah saglıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza darısı ısteyen herkeze olsun
bizde gidicez ağustos sonu buraya karar verdim baya araştrdım :) kocaeli izmit bnBiz gittik oraya fakat doktorla görüşmek için bi daha gitcz burda bi çift yaptırdılar memnun kalmışlar bide laboratuarı çok iyiymiş.. Bu arada izmitin neresindensin ben gölcük yazlıktayım :) fiyatlar ekle
umuttepede hiç zaman kaybetmiyim diyrum haklıyım galiba..:) evet ya güzel oldu. Biz umuttepe 2 kz yaptırdk olmadı eylül gibi umut bahceciye gidicem. Siz naptınız
hangi doktoru öneriyorlar genelde selen hanımı çok duydum. bu klinik kadıköydemiMerhba her iki doktor da islerinde.cok iyiler ekip olarak da herkes.iyi ilgili ama cok yogunluk oldugu icin islem.zamanlarinda.biraz.bekleme.oluyor ama genel olarak islerinde.cok.iyi oldukleri.icin ufak tefen seyler gozunuze gelmiyor
habuz işlemi nedemek canım off off öyle uzağımki allah yardımcımız olsun. heyet raporu alınca dhamı ucuz oluyor . ben şmdi ilk tüp bebek denememi toplam 5500 mi yaptırcamBiz gittik oraya fakat doktorla görüşmek için bi daha gitcz burda bi çift yaptırdılar memnun kalmışlar bide laboratuarı çok iyiymiş.. Bu arada izmitin neresindensin ben gölcük yazlıktayım :) fiyatlar ekle
Ben Selen hnm da.tedavi gordum ama.Cem bey icinde iyi diyorlar hangisinde rahat edersen ona gidersin.ikisiyle de gorusursun ona gore karar veririsin.hangi doktoru öneriyorlar genelde selen hanımı çok duydum. bu klinik kadıköydemi
Havuz işlemi benim gibi yumurtası az olanlar için 2 ay ilaç tedavisi görüyosn 2 ayın yumurtalarını biriktirip öyle dölleme işlemi oluyo en iyilerini seçip transfer yapılıyo..umuttepeden rapor alıp gidersen 3080 lra+ilaç+250 lra da muayene ücreti raporsuz gidince 5500 lra ilaçlar falan..umuttepe de çok hamile kalan var ama kadında sorun olunca pek şansı olmuyo benim ilk denememde 1 embriyom vardı kalitesi düşüktü, 2. Denemede embriyom 1. Kaliteydi olma şansı çok yüksek transfer yaparken hemen yapıştı falan dediler fakat adetimin 5. Gnü rahimim 3.6 yani çok inceydi ama doktor bunu gör ardı etti o yüzden ben bi daha umuttepeye sadece 3. Raporumu çıkarttırmak için giderim..orda rapor alırsan zaten bütün tetkikleriniz yapılıyo sizin probleminîz nedir bilmiyorum ama sadece eşinizdn dolayı olmuyorsa orda şansınızı tek seferlik deneyenilirsinizhabuz işlemi nedemek canım off off öyle uzağımki allah yardımcımız olsun. heyet raporu alınca dhamı ucuz oluyor . ben şmdi ilk tüp bebek denememi toplam 5500 mi yaptırcam
Ben Bahçeci umutta yaptırdım şimdi ikiz anne adayıyım allahımın izniyle kazasız belasız dünyaya getiririm bebeklerimi. Ben tavsiye ederim iyikide tavsiye eden arkadaşlarıma inanmışım gitmiştimkızlar selamlarrr,
bende hazıran- temmuz gıbı tüp denemesi yapıcam ınsallah.
subattan berı maddı olarak denklemeye calısıyorum. o arada eurofertıl (altunızade) ıle gorustum cok kafama yatmıstı ama sonra kk'daki ankete baktım orda deneme oranı cok dusuk sadece 9 kısı oylamış. bahçecı umuta baktım % 'ye vurunca basarı oranı nerdeyse aynı ama daha çok kullanıcı oy kullanmıs. cok gıt-geller yaşıyorum şuan. fikirlerinizi alabılır mıyım?
sonucta maddı ve manevı olarak cok zorlayıcı bır konu. tecrubelerınızden yararlanmak ısterım
Canım hamilelik nasıl gidiyor zorlanma varmı keyfin nasılcanım kap atısını duyana kadar devam ettım hatta benım kanamam oldugu ıcın bı haftadaha kullan dedıler
Canım benım bastan berı duauk rıskım bar yurumeme hareeket etmem yasak sureklı yatıyorum tıranaverden berı cok kanamalarım lekelenmelerım oldu oyuzden yatıyorum hep allahın ıznıyle 15 haftama gırdım ama yeterkı saglıcakla dogurup butmek nasıp olsun zorlu bı hamılelık gecırıyorum sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyorrCanım hamilelik nasıl gidiyor zorlanma varmı keyfin nasıl
Ben Bahçeci umutta yaptırdım şimdi ikiz anne adayıyım allahımın izniyle kazasız belasız dünyaya getiririm bebeklerimi. Ben tavsiye ederim iyikide tavsiye eden arkadaşlarıma inanmışım gitmiştim
Zor olan.riskli donemi atlattin sayilir insallah yuce allahim saglikla verir kucaklarimiza melekleriCanım benım bastan berı duauk rıskım bar yurumeme hareeket etmem yasak sureklı yatıyorum tıranaverden berı cok kanamalarım lekelenmelerım oldu oyuzden yatıyorum hep allahın ıznıyle 15 haftama gırdım ama yeterkı saglıcakla dogurup butmek nasıp olsun zorlu bı hamılelık gecırıyorum sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyorr
bizim problemimiz yok 2 tüpüm alındı dış gebelik yüzünden iç kanama geçirdim alınmak zorunda kaldı. rapor çıkartıyım ben bari. yeni gittim bütün tahlilleri yaptırmaya prof izzet beye. alır öle giderim o zaman.. hakkımızda hayırlısı inşallah olur en yakın zamanda buda bizim imtihanımızHavuz işlemi benim gibi yumurtası az olanlar için 2 ay ilaç tedavisi görüyosn 2 ayın yumurtalarını biriktirip öyle dölleme işlemi oluyo en iyilerini seçip transfer yapılıyo..umuttepeden rapor alıp gidersen 3080 lra+ilaç+250 lra da muayene ücreti raporsuz gidince 5500 lra ilaçlar falan..umuttepe de çok hamile kalan var ama kadında sorun olunca pek şansı olmuyo benim ilk denememde 1 embriyom vardı kalitesi düşüktü, 2. Denemede embriyom 1. Kaliteydi olma şansı çok yüksek transfer yaparken hemen yapıştı falan dediler fakat adetimin 5. Gnü rahimim 3.6 yani çok inceydi ama doktor bunu gör ardı etti o yüzden ben bi daha umuttepeye sadece 3. Raporumu çıkarttırmak için giderim..orda rapor alırsan zaten bütün tetkikleriniz yapılıyo sizin probleminîz nedir bilmiyorum ama sadece eşinizdn dolayı olmuyorsa orda şansınızı tek seferlik deneyenilirsiniz
hamile kaldınızmı peki?Ben Selen hnm da.tedavi gordum ama.Cem bey icinde iyi diyorlar hangisinde rahat edersen ona gidersin.ikisiyle de gorusursun ona gore karar veririsin.