Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bizim problemimiz yok 2 tüpüm alındı dış gebelik yüzünden iç kanama geçirdim alınmak zorunda kaldı. rapor çıkartıyım ben bari. yeni gittim bütün tahlilleri yaptırmaya prof izzet beye. alır öle giderim o zaman.. hakkımızda hayırlısı inşallah olur en yakın zamanda buda bizim imtihanımız
Amin canm Allah inş sabretmemizin sonunu güzel eder olmasa bile ahirette mükafatını alıcağımıza inanıyorum :)

Evet canım ya bende

Evet canım ya ama bende gebelik 2 sene önce normal tedaviyle oldu 10 haftalık kalbi durdu. Ben tüp bebekte gebelik yaşamadım ilkinde embriyo 2. Gn 3 hücreliydi zaten umudum yoktu fakat 2. Deneme de 1. Kalite 3. Gn 8 hücreliydi ama olmadı yıkıldım resmen bide bende yumurta rezervi azlığı da var işimz çok zor son denememi umut bahceci de yapıcam paramızın yettiğince son çıkan her tedaviden yararlanmak istiyorum Allah yardımcımız olsun..
Canım nasılsın başladınmı merak ettim

Canım benım bastan berı duauk rıskım bar yurumeme hareeket etmem yasak sureklı yatıyorum tıranaverden berı cok kanamalarım lekelenmelerım oldu oyuzden yatıyorum hep allahın ıznıyle 15 haftama gırdım ama yeterkı saglıcakla dogurup butmek nasıp olsun zorlu bı hamılelık gecırıyorum sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyorr
Cok geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyı nasip etsin dikkat et kendine

Biz bugün cem beyle tedaviye başladık yolumuz uzunmuş. Heralde tedavim transferim üç ayınulacak. Bu sefer olsunda beş ay bile beklerim

Biz bugün cem beyle tedaviye başladık yolumuz uzunmuş. Heralde tedavim transferim üç ayınulacak. Bu sefer olsunda beş ay bile beklerim
Dondurulmus mu yapilacak? Oyle dusunuyor ama eger toplamadan sonra rahim kailinligi ve hormonlarda sikinti yoksa taze transfer de yapiyorlar. Onu ayarliyorlar hic belli olmaz bide bakmissin pit bidahaki ay hamilesin:KK66:))ki insallah oyle olur

QUOTE="agresifportakal, post: 41208608, member: 286569"]nihayet karar verdim. şansımı bahçeciden yana kullandım ve cem bey ile start verdik. çok heyecanlıyım kızlar[/QUOTE]
Hayirli olsuninsallah cok guzel sonuclar alirsinizbugun kandil ayni seyleri yasayan biri olarak hepinize dua edecegi

Son düzenleme:
Happymoon0601 Happymoon0601 canım allah razı olsun. bugün gonalf vs vs iğnelerime başladım. rabbim sana tez zamanda kucağına almayı nasiip etsin. tez zaamanda darısı başlarımıza olsun

bu arada topic çok ölmüş... :KK17:

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katılanlardanım.cuma gününden itibaren Allah nasip ederse tedaviye başlıyoruz.eşim azospermi hastası.ne yaşayacagim nelerle karşılaşacağım hersey muallak benim için.allah herkesin gönlünden geçeni nasip eder inşallah.

Arkadaşlar rapor ile tedaviye Başlayan varma aranızda?heyet raporu olunca ilaçlardamı raporla oluyor?birde rapor alma Süreci çok uzun sürüyormu?bilgi verebilirmisiniz?

nihayet karar verdim. şansımı bahçeciden yana kullandım ve cem bey ile start verdik. çok heyecanlıyım kızlar
Canim Allah gonlune gire versin inşAllah. Ben de eylul gibi dusunuyorum umut ta ... cem bey veya selen hanim olacak sanirim... sen nasil karar verdin bilgi verebilir misin... sonuc cikti mi bu arada?

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katılanlardanım.cuma gününden itibaren Allah nasip ederse tedaviye başlıyoruz.eşim azospermi hastası.ne yaşayacagim nelerle karşılaşacağım hersey muallak benim için.allah herkesin gönlünden geçeni nasip eder inşallah.
Amin canim ... hepimiz ayniyiz yalniz degilsin merak etme... :KK66:

X