- 3 Mayıs 2015
- 944
- 576
Evet kaldim :)ama daha cok yeni kese bile gormedik...darisi insallah sizehamile kaldınızmı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kaldim :)ama daha cok yeni kese bile gormedik...darisi insallah sizehamile kaldınızmı peki?
Amin canm Allah inş sabretmemizin sonunu güzel eder olmasa bile ahirette mükafatını alıcağımıza inanıyorum :)bizim problemimiz yok 2 tüpüm alındı dış gebelik yüzünden iç kanama geçirdim alınmak zorunda kaldı. rapor çıkartıyım ben bari. yeni gittim bütün tahlilleri yaptırmaya prof izzet beye. alır öle giderim o zaman.. hakkımızda hayırlısı inşallah olur en yakın zamanda buda bizim imtihanımız
tabikide canım..Amin canm Allah inş sabretmemizin sonunu güzel eder olmasa bile ahirette mükafatını alıcağımıza inanıyorum :)
ay inşallahh canım:) rabbim kucağına almayı nsip etsin inşallah..Evet kaldim :)ama daha cok yeni kese bile gormedik...darisi insallah size
Teskkurederim insallahay inşallahh canım:) rabbim kucağına almayı nsip etsin inşallah..
Canım nasılsın başladınmı merak ettimEvet canım ya bende
Evet canım ya ama bende gebelik 2 sene önce normal tedaviyle oldu 10 haftalık kalbi durdu. Ben tüp bebekte gebelik yaşamadım ilkinde embriyo 2. Gn 3 hücreliydi zaten umudum yoktu fakat 2. Deneme de 1. Kalite 3. Gn 8 hücreliydi ama olmadı yıkıldım resmen bide bende yumurta rezervi azlığı da var işimz çok zor son denememi umut bahceci de yapıcam paramızın yettiğince son çıkan her tedaviden yararlanmak istiyorum Allah yardımcımız olsun..
Cok geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyı nasip etsin dikkat et kendineCanım benım bastan berı duauk rıskım bar yurumeme hareeket etmem yasak sureklı yatıyorum tıranaverden berı cok kanamalarım lekelenmelerım oldu oyuzden yatıyorum hep allahın ıznıyle 15 haftama gırdım ama yeterkı saglıcakla dogurup butmek nasıp olsun zorlu bı hamılelık gecırıyorum sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyorr
Allah kucağına almayı nasipetsin hayırlısıyla canım. Bize burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahEvet kaldim :)ama daha cok yeni kese bile gormedik...darisi insallah size
Dondurulmus mu yapilacak? Oyle dusunuyor ama eger toplamadan sonra rahim kailinligi ve hormonlarda sikinti yoksa taze transfer de yapiyorlar. Onu ayarliyorlar hic belli olmaz bide bakmissin pit bidahaki ay hamilesin))ki insallah oyle olurBiz bugün cem beyle tedaviye başladık yolumuz uzunmuş. Heralde tedavim transferim üç ayınulacak. Bu sefer olsunda beş ay bile beklerim
Teşekkür ederim iyiyim eylül de gitmeyi düşünüyorum canımCanım nasılsın başladınmı merak ettim
Canım nasıl gidiyo tedavin doktor , bahceci nasıl bide neden üç ay sürcek tedavinBiz bugün cem beyle tedaviye başladık yolumuz uzunmuş. Heralde tedavim transferim üç ayınulacak. Bu sefer olsunda beş ay bile beklerim
Canim Allah gonlune gire versin inşAllah. Ben de eylul gibi dusunuyorum umut ta ... cem bey veya selen hanim olacak sanirim... sen nasil karar verdin bilgi verebilir misin... sonuc cikti mi bu arada?nihayet karar verdim. şansımı bahçeciden yana kullandım ve cem bey ile start verdik. çok heyecanlıyım kızlar
Amin canim ... hepimiz ayniyiz yalniz degilsin merak etme...Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katılanlardanım.cuma gününden itibaren Allah nasip ederse tedaviye başlıyoruz.eşim azospermi hastası.ne yaşayacagim nelerle karşılaşacağım hersey muallak benim için.allah herkesin gönlünden geçeni nasip eder inşallah.
Tedavide 7.günüm.yarın kontrolüm var.micro tese günü çok önemli benim için.o günü bekliyoruz sabırsızlıkla umarım sperm bulunur.Amin canim ... hepimiz ayniyiz yalniz degilsin merak etme...