Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım benim 2 aşılama negatif 2 tüp bebek denemem oldu tüp bebeklerden ilki biyokimyasal oldu ikincisinde kalbi durdu 1,5 aylıkken. Bizim durum tamamen genetikle ilgili. Fulyayı düşünmedim çünkü zaten ikiside bahçeci ikisininde donanımı aynıymış. Daha önceki denemelerimde gitmediğim dolaşmadığımız merkez kalmadı nerdeyse artık bu son gezmemeli karar verdim biraz araştırıp olumlu güzel Şeyler okuyuncada Cem beye gittim orada başlayacağım kararımı verdim hayırlısıyla
Hayırlısıyla bebişinle dönersin evine inşallah. Cem beyin cv sine bakmıştım genetikle master yapıyor şu an mükemmel bir kariyeri var ve sizin için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum. Zaten çok da şeker biriymiş dediğin gibi labaratuvarları aynı bahçecinin. Tek endişem umutta 2 doktor var ve sgk ile anlaşmaları var. Çok yoğun olur da yetişemezlerse diye saçma bi düşüncem var ama ben de hala kararsızım. Anadolu yakasında oturuyorum üstelik. Hakkımzda herseyin hayırlısı canım güzel haberlerle gel inşallahh

Evet canım ya bende
Canım kaderimiz aynı sanırsam benimde 2 aşılama 2 tüp benek denemem oldu ilk denemede biyokimyasal oldu ikinci denemede gebelik oldu kalbi durdu. Artık son denememizi yapacağız çok yıprandık araştırırken Cem beyi gördük Görüşmeye gittik bahçeci umutta. Genetikle ilgili sorun OLDUĞUNU söyledi bu denememizde embriyoları genetik tahlil yapılacak inşallah bu sefer umudum yüksek ilgisini bilgisini çok beğendim gittiğim tedavi gördüğüm araştırma yaptığım doktorlar hep standart tedavi dedi kimse genetik önermedi bile
Evet canım ya ama bende gebelik 2 sene önce normal tedaviyle oldu 10 haftalık kalbi durdu. Ben tüp bebekte gebelik yaşamadım ilkinde embriyo 2. Gn 3 hücreliydi zaten umudum yoktu fakat 2. Deneme de 1. Kalite 3. Gn 8 hücreliydi ama olmadı yıkıldım resmen bide bende yumurta rezervi azlığı da var işimz çok zor son denememi umut bahceci de yapıcam paramızın yettiğince son çıkan her tedaviden yararlanmak istiyorum Allah yardımcımız olsun..

Sağol canım evet cem bey genetikle ilgileniyor ama bu maliyetli bir olay her embriyoyu da genetiğe göndermesi ne kadar gerekli bilemiyorum. Sizin düşük varmıydı genelde bikaç tüp bebek denemesi tutmadıysa yada çok düşük olduysa genetik inceleme oluyor. Sanırım sizin derdinize derman olacaktır inşallaaaah Allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah. Ben de haftaya görüşmeye gideceğim kendisine. Olumlu yorumun hoşuma gitti inşallah iyi olur hersey. Sen ne zaman başlayacaksın canım? Bahceci fulya yada şişli memorial ile de görüşmüşmüydün??
Canım embriyo başına bin lira alıyorlar yurtdışına gönderiliyomuş.. Bide fulya da bahcecide aynı laboratuarı kullanıyomuşlar

Yarin transferden sonra 9.gunum icimde birseyler evde test yap diyor. Offf birinci denememde de 9.gun yapmistim negatifti idrar testi ve sonucta negatifti. Ne zor sey beklemek. Hayir negatifi gorursem tekrar ne yaparim nasil karsilarim onu da kestiremiyorum. Allahim sen ol dersin oluverir.

Yarin transferden sonra 9.gunum icimde birseyler evde test yap diyor. Offf birinci denememde de 9.gun yapmistim negatifti idrar testi ve sonucta negatifti. Ne zor sey beklemek. Hayir negatifi gorursem tekrar ne yaparim nasil karsilarim onu da kestiremiyorum. Allahim sen ol dersin oluverir

Transfer günün dahil 9.gün mü

Hayir transfer gunumu saymiyorum.7 mayis test gunum.[/QUOTE

Bence zamanını beklesen daha iyi olur. Çünkü ben 10.günümde gittim lab.kan vermeye artık beklemeyeyim diye labaratuardaki bayan tüp bebekte bir günde bile değerler değişebiliyor dedi.en azından 11.günü bekle derim.inşallah sonucun güzel olur

Idrar testi yaptim negatifti bu sabah. Blastotist yani 5.gun embriyosu benimkisi olsa ccikardi. 2 tane transfer yapilmisti aa kalite hemde garanti olsun diye gidip kan verdim 3 te alacagim sonucumu. Eger pozotifse degerim dusukte olsa çıkar diye dusunuyorum. Beklemekten en cokta hayal kurmaktan sıkıldım.

Idrar testi yaptim negatifti bu sabah. Blastotist yani 5.gun embriyosu benimkisi olsa ccikardi. 2 tane transfer yapilmisti aa kalite hemde garanti olsun diye gidip kan verdim 3 te alacagim sonucumu. Eger pozotifse degerim dusukte olsa çıkar diye dusunuyorum. Beklemekten en cokta hayal kurmaktan sıkıldım.
Hayirlisi olsun insallah...

Ka
Idrar testi yaptim negatifti bu sabah. Blastotist yani 5.gun embriyosu benimkisi olsa ccikardi. 2 tane transfer yapilmisti aa kalite hemde garanti olsun diye gidip kan verdim 3 te alacagim sonucumu. Eger pozotifse degerim dusukte olsa çıkar diye dusunuyorum. Beklemekten en cokta hayal kurmaktan sıkıldım.[/QUOTE
Kan testinin sonucunu merak ettim canım ya inş. Pozitiftir

kızlar selamlarrr,
bende hazıran- temmuz gıbı tüp denemesi yapıcam ınsallah.
subattan berı maddı olarak denklemeye calısıyorum. o arada eurofertıl (altunızade) ıle gorustum cok kafama yatmıstı ama sonra kk'daki ankete baktım orda deneme oranı cok dusuk sadece 9 kısı oylamış. bahçecı umuta baktım % 'ye vurunca basarı oranı nerdeyse aynı ama daha çok kullanıcı oy kullanmıs. cok gıt-geller yaşıyorum şuan. fikirlerinizi alabılır mıyım?
sonucta maddı ve manevı olarak cok zorlayıcı bır konu. tecrubelerınızden yararlanmak ısterım :KK17:

Arkadaşlar bir şey soracağım. Pozitif sonucunu aldıktan sonra da estorfem e devam ettiniz mi. İlacın kullanma talimatında hamilelikte kesinlikle bırakılmalı yazıyor. Ben doktora ulaşamıyorum, oradaki hemşire aynen devam dedi ilaçlara ama içime sinmedi sizde de böyle mi oldu.

Negatif cikti sonucum malesef 9.gunumdu kan verdigimde. Yarin gercek test gunum bu sutrcte ilaclarima devam ettim. Yarin yinelicem kan testimi tabiki sonucu bilerek. Bu ikinci denememdi.
İnş. Pozitif sonuç alırsın kanaman yoksa iyiye işaret olabilir üzülüyoruz tabiki ama herşey Allah'tan hepimiz için hayrlısını nasip etsin vardır bi vakti zamanı. Bende 2. Denememi nisan ayında yaptm eylülde de umut bahceciye gitcm inş ordan güzel sonuç alırım.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Pozitif sonucunu aldıktan sonra da estorfem e devam ettiniz mi. İlacın kullanma talimatında hamilelikte kesinlikle bırakılmalı yazıyor. Ben doktora ulaşamıyorum, oradaki hemşire aynen devam dedi ilaçlara ama içime sinmedi sizde de böyle mi oldu.
canım kap atısını duyana kadar devam ettım hatta benım kanamam oldugu ıcın bı haftadaha kullan dedıler

Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım bende bu ay içinde cem beyle tedaviye başlıyorum kısmetse. Umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. :)

Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım bende bu ay içinde cem beyle tedaviye başlıyorum kısmetse. Umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. :)
merhaba bende tedaviye başlayacağım araştırma yapıyorum bu bahçeci umut tüp bebek kafama takıldı.. 4 5 ay sonra gidicem fiyatlar nasıl peki

merhaba kızlar bu hafta iç kanama geçirdim ve iki tüpümde alınmak zorunda kaldı doktor tüp bebekle olucak dedı bende burayı iyi buldum yardımcı olabilir misiniz doktorlar nasıl fiyatlar nasıl eylül ekim gibi yaptırıcaz inşallah

Bizimde durum sizinki gibi inş. Uğraşmayız çok maddi ve manevi çöküntü oluyo ..tamam canım haber veririm.. Fulyanın sigorta anlaşması yok o yüzden o tarafı sildim aklımdan ama aret beyi bende düşünüyorum bu arada izmitten gelicez siz nerdensiniz?
aaa bir izmitli yakaladım:) bende kocaeliliyim ve araştırmalara başladım. siz yaptırdınızmı.?

X