- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallaaah çok sevindimm Allah bize de nasip eder inşallh bize dua et canım:) bu arada neden 1 embriyo transfer etti. 2 tane istesen etmezmiydi kii?Canim merhaba hemde nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Heycandan seni sormayı unuttum sen ne yaptın ne durumdasınız
aşılama yaptırırsam zaten sadece bir tane yaptırıcam. önce aşılamayı denemek istiyorum çünkü tüpbebekte de bir seferde 12 20 yumurta topluyorlar. buda beni bir yıldan fazla yaşlandırmıyormu. ben çok bilgi sahibi değilim ama oda zarar vermiyormu? cevapladığın için saol canım. bebeğin hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucağına al insallah. sen kaç yaşındasın? ilk denemenmiydi?Kesinlikle tüp bebek, aşılama da aynı ilaçlar. Amh düşmeye başlamış bence riske atmayın. Selen hanıma sorun o da sizi tüp bebeğe yönlendirecektir.
Merhaba canım tedavi olduğun ay kaç yumurtan büyümüşse onları topluyorlar.sonuç olarak zaten her ay adet döneminde yumurtlama oluyor olan birşeyi topluyorlar. Ben hiç duymadım yumurta toplamanın yaşlandırdığını. Bence git görüş doğru bilgisi edin böyle kulaktan dolma hurafelerle uğraşıp kafanı bulandırma derim. Birçok merkez görüşme için zaten ücret almıyor. Benim doktorumda umut tüp bebekte selen hanımdı öneririm.aşılama yaptırırsam zaten sadece bir tane yaptırıcam. önce aşılamayı denemek istiyorum çünkü tüpbebekte de bir seferde 12 20 yumurta topluyorlar. buda beni bir yıldan fazla yaşlandırmıyormu. ben çok bilgi sahibi değilim ama oda zarar vermiyormu? cevapladığın için saol canım. bebeğin hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucağına al insallah. sen kaç yaşındasın? ilk denemenmiydi?
Canım öncelikle allah yArdımcın olsun inşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın. Bende umut tüp bebekte yaptırdım tedavimi. O zaman selen hanı tek çalışıyordu. Şimdi takiplerimide orda yaptırıyorum.cem bey selen hanım olmadığı için bir kontrolümü yapmıştı.ben çok beğendim. Çok ilgilendi bayada hastası var. Görüşmeye gittinmi tanıştınmı?Merhaba kızlar. Bende pko var eşimde oligoteratozoospermi. Yani morfoloji yüzde 3 ve sayı normalden biraz az. Tüp bebek düşünüyorum. Cem bey nasıldır giden arkadaşlar yorum yazabilirse çıok sevinirim. Tesekkrler şimdiden
merhaba canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. selen hanımla görüştüm ben. 'sıralama önce aşılama sonra tüp bebek ama senin yumurtan zaten büyüyo çatlıyo ve eşindede durum normal,aşılamanın şansı da düşük. dilersen direk tüp bebek yapılabilir' dedi.Merhaba canım tedavi olduğun ay kaç yumurtan büyümüşse onları topluyorlar.sonuç olarak zaten her ay adet döneminde yumurtlama oluyor olan birşeyi topluyorlar. Ben hiç duymadım yumurta toplamanın yaşlandırdığını. Bence git görüş doğru bilgisi edin böyle kulaktan dolma hurafelerle uğraşıp kafanı bulandırma derim. Birçok merkez görüşme için zaten ücret almıyor. Benim doktorumda umut tüp bebekte selen hanımdı öneririm.
Amin canımm Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cem beyin doçent olması sebebiyle gitmek istiyorum selen hanımın da çok iyi olduğunu sayende öğrenmiş oldum ve çok sevindim. Aslında 2 doktor olması daha iyi. Labaratuvarları emriyologları nasıl canım? Henüz görüşmeye gitmedim randevu alacağım gelecek haftasonuna. İnşallah hersey yolunda gider canımCanım öncelikle allah yArdımcın olsun inşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın. Bende umut tüp bebekte yaptırdım tedavimi. O zaman selen hanı tek çalışıyordu. Şimdi takiplerimide orda yaptırıyorum.cem bey selen hanım olmadığı için bir kontrolümü yapmıştı.ben çok beğendim. Çok ilgilendi bayada hastası var. Görüşmeye gittinmi tanıştınmı?
Her ay yumurta kapasitemiz farklı oluyor. Yani rezerv aylık olarak bakılıyor. Bazı ay çok bazı ay az olabiliyor. Bu amh değeri de tedaviyle değişen birşey sonuçta. Yani kesinlikle aylık yumurta toplamanın rezervi azalttığı söylenemez. Ben de merak ettim doktorların dediği bu. O ay için geçerli tüm tedaviaşılama yaptırırsam zaten sadece bir tane yaptırıcam. önce aşılamayı denemek istiyorum çünkü tüpbebekte de bir seferde 12 20 yumurta topluyorlar. buda beni bir yıldan fazla yaşlandırmıyormu. ben çok bilgi sahibi değilim ama oda zarar vermiyormu? cevapladığın için saol canım. bebeğin hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucağına al insallah. sen kaç yaşındasın? ilk denemenmiydi?
Canım sizde sorun neydi yaşınız kaç? İnşallah umut hepimize umut olur. Ne zaman başlayacaksınız belki beraber başlarız güzel olur:)) ben de araştırdım bayağı ama görüşmeye gitmek gerek bu merkezlerin hepsi çok başarılı seçemedim henüz ama umut bahçeciye çok yakınım. Memorial ataşehir de düşünüyordum ama caydım gibi kafam çok karışık. Doktorlarla ön görüşme yapmak inanmak ve güvenmek de çok önmli. Allah yardımcımz olsun inşllhMerhaba bayanlar 6 yıllık evliyiz 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık. Tüp bebekleri kocaeli üniv. İkincisini bu ay yaptırdık fakat olmadı 3. sünü UMUT Bahcecide yaptırmayı düşünüyoruz bu merkez hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
Canım sizde sorun neydi yaşınız kaç? İnşallah umut hepimize umut olur. Ne zaman başlayacaksınız belki beraber başlarız güzel olur:)) ben de araştırdım bayağı ama görüşmeye gitmek gerek bu merkezlerin hepsi çok başarılı seçemedim henüz ama umut bahçeciye çok yakınım. Memorial ataşehir de düşünüyordum ama caydım gibi kafam çok karışık. Doktorlarla ön görüşme yapmak inanmak ve güvenmek de çok önmli. Allah yardımcımz olsun inşll
Canım sizde sorun neydi yaşınız kaç? İnşallah umut hepimize umut olur. Ne zaman başlayacaksınız belki beraber başlarız güzel olur:)) ben de araştırdım bayağı ama görüşmeye gitmek gerek bu merkezlerin hepsi çok başarılı seçemedim henüz ama umut bahçeciye çok yakınım. Memorial ataşehir de düşünüyordum ama caydım gibi kafam çok karışık. Doktorlarla ön görüşme yapmak inanmak ve güvenmek de çok önmli. Allah yardımcımz olsun inşllh
Canım sizde sorun neydi yaşınız kaç? İnşallah umut hepimize umut olur. Ne zaman başlayacaksınız belki beraber başlarız güzel olur:)) ben de araştırdım bayağı ama görüşmeye gitmek gerek bu merkezlerin hepsi çok başarılı seçemedim henüz ama umut bahçeciye çok yakınım. Memorial ataşehir de düşünüyordum ama caydım gibi kafam çok karışık. Doktorlarla ön görüşme yapmak inanmak ve güvenmek de çok önmli. Allah yardımcımz olsun inşllh
Bu arada benim yaşım 25 eşim 30Benim yumurta rezervim eşimde sperm miktarı az.. Aslında yarın gidip görüşmeyi düşünüyoruz fiyatta almak için bir tüp bebektn yeni çıktım zatn ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum ağustosta falan. Bahcecinin havuz yöntemi olması hoşuma gitti..senin durum ne? Hakkımızda hayırlısı ama son kez yaptırmayı düşünüyorum o yüzden teknolojisi ve doktorun iyi olduğu bir merkez istiyorum
Giderseniz durumu bildir canım. Bende pko var yumurtalıklarm tembel eşimin de sperm değerleri düşük. İkimizde de sıkıntı olunca doğal yoldan biraz güç oluyor tabi. Cem bey e mi gitmeyi düşünüyorsun?? İstanbuldamısınız? Benim aklımda 3-5 yer var açıkçasıBenim yumurta rezervim eşimde sperm miktarı az.. Aslında yarın gidip görüşmeyi düşünüyoruz fiyatta almak için bir tüp bebektn yeni çıktım zatn ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum ağustosta falan. Bahcecinin havuz yöntemi olması hoşuma gitti..senin durum ne? Hakkımızda hayırlısı ama son kez yaptırmayı düşünüyorum o yüzden teknolojisi ve doktorun iyi olduğu bir merkez istiyorum
Ben 2 kez aşılama yaptırdım ilkinde ilaç dozu ayarlanamadı çok folikül oluştu 10 tane falan orda boşa gitti zaten. Sonra 2 deneme yaptım. Tüp bebekte dediğin gibi çok yumurta toplanıyo ama en azından süreç biliniyor. Yani kaç tanesi döllendi döllenmedi mi vs.. Benim de çok toplandı ama kalan 3 tane donduruldu. İlerleyen yıllar kullanmak üzere. Aşılama çok muamma, yani hiç problemi olmayan bir çiftin ilk denemede gebelik etme olasılığı neyse aşılamada da o oluyor. Maddi açıdan kullanılan ilaçlar arasında uçurum fark yok. İçimde kalmasın acelem yok diyorsan dene aşılama, ben ilk aşılamada biyokimyasal gebelik yaşadım. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsinaşılama yaptırırsam zaten sadece bir tane yaptırıcam. önce aşılamayı denemek istiyorum çünkü tüpbebekte de bir seferde 12 20 yumurta topluyorlar. buda beni bir yıldan fazla yaşlandırmıyormu. ben çok bilgi sahibi değilim ama oda zarar vermiyormu? cevapladığın için saol canım. bebeğin hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucağına al insallah. sen kaç yaşındasın? ilk denemenmiydi?
Canım bu mesajını yeni gördüm. Siz de sıkıntı yokmuş , aşılamanın sana ekstra hiç bir faydası yok ki.benim yumurtam büyümüyo dolayısı ile çatlamıyodu o yüzden aşılama denemiştik . Selen hanımı dinle. Amh düşük ise vakit kaybetme.merhaba canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. selen hanımla görüştüm ben. 'sıralama önce aşılama sonra tüp bebek ama senin yumurtan zaten büyüyo çatlıyo ve eşindede durum normal,aşılamanın şansı da düşük. dilersen direk tüp bebek yapılabilir' dedi.
her ay 1 yumurta düşer ya normalde benim AMH düşük zaten çok yumurta toplandığı zaman daha da düşüyor. neyse biraz ayrıntıcıyım ben :) bir tane aşılama yaptırsam mı kararsızım. normalde hemen yaptırmak istiyordum ama özel okulda çalışıyorum ve izin alma durumları zor. okul bitincede ramazan başlıyor. ramazan bitiminde inşallah başlayacağım. teşekkürler canım cevabın için.
Canım ben de aşılama için menogon kullandım bugün 12. Yi vuruldum ama yumurtalar 11mm hala büyümedi. Dr E2 istedi 47 çıktı çok düşük ondan büyümüyo dedi. Ama rahim kalınlığı iyi dedi 7-8 arasıymış. Napcağımı şaşırdm açıkcası( bilginiz varmı böyle bir durumdanCanım bu mesajını yeni gördüm. Siz de sıkıntı yokmuş , aşılamanın sana ekstra hiç bir faydası yok ki.benim yumurtam büyümüyo dolayısı ile çatlamıyodu o yüzden aşılama denemiştik . Selen hanımı dinle. Amh düşük ise vakit kaybetme.