Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bizimde durum sizinki gibi inş. Uğraşmayız çok maddi ve manevi çöküntü oluyo ..tamam canım haber veririm.. Fulyanın sigorta anlaşması yok o yüzden o tarafı sildim aklımdan ama aret beyi bende düşünüyorum bu arada izmitten gelicez siz nerdensiniz?

Bende rapor da yok canım işten izin alıp gitmem çok zor eşim de zaten yanaşmıyor devlet hastanesinde sürünürz diyor. İstanbuldayız biz canım karar verdiğinzde konuşalım yine ben artık her haftasonumu bir merkezle görüşerek geçireceğim. Bilgilerimzi paylaşırız iyi olur. İzmit de uzak değil zaten günübirlk gidilip gelinir diye düşünüorm

Tabî paylaşalım iyi olur canım. Eğer fırsat olursa istanbul tüp bebeğe gideriz ikisinin arasında karar veririz artık kararımızı sana bildiririm canım..

Merhaba canım biz bugün gittik bahceciye havuz işlemi bize çok geldi.. Cem bey bizi görüşmeye bekliyormuş fakat telefonda görüştüğümüz bayan bize söylemediği için görüşemedk

Eklentiler

• image.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 168
Merhaba canım biz bugün gittik bahceciye havuz işlemi bize çok geldi.. Cem bey bizi görüşmeye bekliyormuş fakat telefonda görüştüğümüz bayan bize söylemediği için görüşemedk
Havuz işlemi nedir tatlım onu anlamadım. Fiyat bilgilendirmesi için sağol canımm

Çok sağol cnm şimdi anladım. Bende pko var sanırım gereğinden fazla olacak yumurtalar önmli olan kaliteli olması inşallah hersey yolunda gider hepimiz için yarabbim. Ben de ağustos eylül gibi düşünüorum kısmet bakalım yine birlikte kaderdaş olacağız inşallah destek çok önmli bu forumda herkes doğuştan arkadaş gibi :) Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşş

Merhaba arkadaslar toplamadan sonra giremedim uzun surdu tedavi. Bu ikinci denemem daha umutluyum.Dun itibariyle iki embriyo transferi oldu.7 mayis test günüm dualarinizi bekliyorum. Rabbim tedavideki herkesin gönlüne göre versin.

Merhaba arkadaslar toplamadan sonra giremedim uzun surdu tedavi. Bu ikinci denemem daha umutluyum.Dun itibariyle iki embriyo transferi oldu.7 mayis test günüm dualarinizi bekliyorum. Rabbim tedavideki herkesin gönlüne göre versin.
Amiiin inşallah hayırlısıyla yavruların tutunur canımm

Amin canım ya Allah hepimize yardım etsin..yine iletişim halinde olalım belki yüz yüze de tanışma imkanımız olur

Rabbim onların yüzlerini sağlıkla göstermeyi nasip etsin inş.

Biz Görüşmeye gittik canım ben çok beğendim hem genç hem bilgili hemde ilgili. Bu artık son denememiz çok yorulduk maddi olarakta çok yıprandık. Benim kanım ısındı Cem beye özellikle genetikle ilgili bize çok iyi Önerileri oldu. Hayırlısıyla inşallah başlayacağız, Görüşmeye gittiğimizde görüşme için Ücret alınmadı gidip görüşebilirsin gitmediysen. Biz yanımızda bütün önceki tedavi evraklarımızı götürdük herşeyi tekrar tek tek Anlattı.

Darısı Başımıza olsun arkadaşım Allah bizlerede evlat hasreti çeken herkese yardım etsin.

Canım kaderimiz aynı sanırsam benimde 2 aşılama 2 tüp benek denemem oldu ilk denemede biyokimyasal oldu ikinci denemede gebelik oldu kalbi durdu. Artık son denememizi yapacağız çok yıprandık araştırırken Cem beyi gördük Görüşmeye gittik bahçeci umutta. Genetikle ilgili sorun OLDUĞUNU söyledi bu denememizde embriyoları genetik tahlil yapılacak inşallah bu sefer umudum yüksek ilgisini bilgisini çok beğendim gittiğim tedavi gördüğüm araştırma yaptığım doktorlar hep standart tedavi dedi kimse genetik önermedi bile

Sağol canım evet cem bey genetikle ilgileniyor ama bu maliyetli bir olay her embriyoyu da genetiğe göndermesi ne kadar gerekli bilemiyorum. Sizin düşük varmıydı genelde bikaç tüp bebek denemesi tutmadıysa yada çok düşük olduysa genetik inceleme oluyor. Sanırım sizin derdinize derman olacaktır inşallaaaah Allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah. Ben de haftaya görüşmeye gideceğim kendisine. Olumlu yorumun hoşuma gitti inşallah iyi olur hersey. Sen ne zaman başlayacaksın canım? Bahceci fulya yada şişli memorial ile de görüşmüşmüydün??

Canım benim 2 aşılama negatif 2 tüp bebek denemem oldu tüp bebeklerden ilki biyokimyasal oldu ikincisinde kalbi durdu 1,5 aylıkken. Bizim durum tamamen genetikle ilgili. Fulyayı düşünmedim çünkü zaten ikiside bahçeci ikisininde donanımı aynıymış. Daha önceki denemelerimde gitmediğim dolaşmadığımız merkez kalmadı nerdeyse artık bu son gezmemeli karar verdim biraz araştırıp olumlu güzel Şeyler okuyuncada Cem beye gittim orada başlayacağım kararımı verdim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…