Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım ben riskli gebelik uzmanı doç dr Arda Lembet'e gidiyorum. Estrofemi ben kendi isteğimle 10. Hafta sonuna kadar kullandım. Crinone jeli bırakıp progestan ampul 2 doz aldım,progestan ampul 12. Hafta sonuna kadar devam etmemi Selen hanım söyledi. Muhtemelen düşük riski olduğu için devam ettik. Kanama alanı olduğu için Arda bey sadece kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı. İlaçlar ile ilgili selen hanımı ya da ayla hemşireyi arayıp soruyorum. 7. Haftadan sonra merkeze gitmedim. Sonrası için 2 li test vs var canım doğum yapacağın yerde bir dr ile devam etsen daha iyi olur sanki. Merkez çok yoğun olduğu için orda devam etmedim. Senin için de hayırlısı olsun canım

Kızlaarr selam transferimin 6.günü bugün ilk defa belim çok ağrıyo ya moralim bozuluyor acaba bebeğim benimle mi değil mi?

Kızlaarr selam transferimin 6.günü bugün ilk defa belim çok ağrıyo ya moralim bozuluyor acaba bebeğim benimle mi değil mi?
Canım bozma moralinî regl belirtîlerî île aynı oluyor ayırt edilemiyor. Moralini yüksek tut Rabbîm înşallah bebişini sana bağışlasın. Pozîtif düşün , dua et

Sheisback arkadaşım cevabın için teşekkur ederim bilmiyorum heyecanla test gününü bekliyorum allah yüzümüzü güldürsün inş.

Canım boyle seyler düşünüpte moralini bozma bunlar normal 9 buçuk haftalık hamileyim bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ilk zamanlar cok huzursuz oluyordum ama artık korkmuyorum normalmiş:))

Sheisback arkadaşım cevabın için teşekkur ederim bilmiyorum heyecanla test gününü bekliyorum allah yüzümüzü güldürsün inş.
Güldürecek inşallah. Stres yapma hiç. Ben de çok korkmuştum ama Rabbim nasip etti, inşallah sen de güzel haberler verirsin bize

Kızlar ben pıhtılaşma testleri yaptırmadım ama yaptırsam mı bilemedim

Canım doktorun ne dedi bunun için? benim bundan son iki denememde positiv sonucu Alınca keseyi görmeden kanama başladığı için Konya'daki bir doktor genetik testi yaptı iyikide yapmışım bu denememde bebeğim beni bırakmadı 6 aydan fazla coraspin folbiol ve b12 vitamini kullanmıştım

Allah yardımcın olsun canım gönlüne göre olsun

Anladim canim bu gebelik asisinin faydasi oluyor demek ki benim doktorum hic bahsetmedi bu asidan bu tedavimde kortizon baslatti simdi of bilmiyorum artik dusunemez oldum inan
Bende düşünüyorum gebelik aşısı. Transferden 3 gun once kanı alıp calışıyolarmış. Doktorla konuş istersen selen hanımmı doktorun canım sen sor önerir büyük ihtimalle

Çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et bebişlerede iyi bak

Canım riskli gebelik uzmanı dr um çok gerek yok dedi. Hatta kan sulandırıcıyı niye kullanıyorsun kes dedi. Selen hanım dedi yaptır diye

Canım riskli gebelik uzmanı dr um çok gerek yok dedi. Hatta kan sulandırıcıyı niye kullanıyorsun kes dedi. Selen hanım dedi yaptır diye

Iki ayrı doktor her biri bisey deyince insan ortada kalıyor üçüncü bir doktora danış bence, Selen hanım bana tum ilaçları 12. Haftada bırak dedi konyada ki bir Dr bazı ilaçları 9 ay boyunca kullanacaksın dedi arada kaldım üçüncü bir dra gitmek zorunda kaldım

Bende düşünüyorum gebelik aşısı. Transferden 3 gun once kanı alıp calışıyolarmış. Doktorla konuş istersen selen hanımmı doktorun canım sen sor önerir büyük ihtimalle

Ben gebelik aşısı yaptırdım belkide bundan dolayı ilk defa gebelik oluştu, biraz Pahalı ama bence değer

Doğru söylüyorsun canım, benim dr um niye veriyorlar kan sulandırıcıyı, tekrarlayan düşükler var ise pıhtılaşma testleri yapılır dedi. Benim kızkardeşim de hamile tedavisi vs yok, ondan istemediler, bizim tüp bebek olunca her ihtimale karşı test gündeme geliyor. Hayırlısı bakalım. Akışına bıraktım , yoruluyorum her ihtimali düşünmekten, Rabbime emanet

Merhaba arkadaşım inşallah ameliyatınız iyi geçmiş ve yüzünüz gülmüştür merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…