Canım ben riskli gebelik uzmanı doç dr Arda Lembet'e gidiyorum. Estrofemi ben kendi isteğimle 10. Hafta sonuna kadar kullandım. Crinone jeli bırakıp progestan ampul 2 doz aldım,progestan ampul 12. Hafta sonuna kadar devam etmemi Selen hanım söyledi. Muhtemelen düşük riski olduğu için devam ettik. Kanama alanı olduğu için Arda bey sadece kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı. İlaçlar ile ilgili selen hanımı ya da ayla hemşireyi arayıp soruyorum. 7. Haftadan sonra merkeze gitmedim. Sonrası için 2 li test vs var canım doğum yapacağın yerde bir dr ile devam etsen daha iyi olur sanki. Merkez çok yoğun olduğu için orda devam etmedim. Senin için de hayırlısı olsun canımCanım geçmiş olsun senin takiplerin umutta mı yapılıyo benim pazar günü 8 Haftalık olucak dün merkezdeydim estrofemi bıraktık 10 hafta bittiğinde de crinone , DELTACORTİL , progestan iğneyi bırakıcak mışız sen in kanama olduğu için mi devam ediyosun 12. Haftaya kadar
Canım bozma moralinî regl belirtîlerî île aynı oluyor ayırt edilemiyor. Moralini yüksek tut Rabbîm înşallah bebişini sana bağışlasın. Pozîtif düşün , dua etKızlaarr selam transferimin 6.günü bugün ilk defa belim çok ağrıyo ya moralim bozuluyor acaba bebeğim benimle mi değil mi?
Kızlaarr selam transferimin 6.günü bugün ilk defa belim çok ağrıyo ya moralim bozuluyor acaba bebeğim benimle mi değil mi?
Güldürecek inşallah. Stres yapma hiç. Ben de çok korkmuştum ama Rabbim nasip etti, inşallah sen de güzel haberler verirsin bizeSheisback arkadaşım cevabın için teşekkur ederim bilmiyorum heyecanla test gününü bekliyorum allah yüzümüzü güldürsün inş.
Kızlar ben pıhtılaşma testleri yaptırmadım amaBende 12. Haftada birakacam , bugun bir prof. Doktora gittim raporlarima bakti ben tasiciymisim onun icin clexane 16. Haftaya kadar kullanacam
Kızlar ben pıhtılaşma testleri yaptırmadım amayaptırsam mı bilemedim
Allah yardımcın olsun canım gönlüne göre olsunEvet canım tedaviye baladım, fırsat bulup bir türlü yazamadım. 6. Gün kontrolüme gittim. Dün Selen hanım iyi gidiyor dedi, yumurtalarım büyümeye başlamış :) çok şükür. 1 gün sonra yine gidicem kliniğe. Artık 2 günde bir yumurta toplamaya kadar bakalım inşallah bu sefer olucak umutluyum. Dualarınızı eksik etmeyin...
Canım üzme kendini hiç güzel düşün bebiş seninle allahın izniyleKızlaarr selam transferimin 6.günü bugün ilk defa belim çok ağrıyo ya moralim bozuluyor acaba bebeğim benimle mi değil mi?
Bende düşünüyorum gebelik aşısı. Transferden 3 gun once kanı alıp calışıyolarmış. Doktorla konuş istersen selen hanımmı doktorun canım sen sor önerir büyük ihtimalleAnladim canim bu gebelik asisinin faydasi oluyor demek ki benim doktorum hic bahsetmedi bu asidan bu tedavimde kortizon baslatti simdi of bilmiyorum artik dusunemez oldum inan
Çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et bebişlerede iyi bakKızlar selamlar,
Bugün dr kontrolüm vardı. Aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar için ( dilerim kimse yaşamaz), subkoryonik hematomumun yarısı vücut tarafından emilmiş çok şükür. Bu süreçte yatıp dinlendim, tuvalet ve banyo dışında kalkmadım. Bunun yanında iğnelerimi ( progestan ampul ve pruluton depot) kullandım. Doktorlar büyük bir kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama hep endişelendim sonra bizim form tarzında İngiltere ve Avusturalya' daki birkaç formda bu durumda olan birçok kişi olduğunu , çok yaygın olduğunu ve çok büyük kısmının düzeldiğini okuduktan sonra içim çok rahatladı. Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin. 2 li testimi de yaptırdım kızlar, darısı bütün anne adaylarına. Sevgiler
Ne yaptın canım karar verdinmiteşekkürler inşlh uğurlu gelir
teşekkürler arayıp bilgi vermeleri çok güzel arayacağım inşlh
Canım riskli gebelik uzmanı dr um çok gerek yok dedi. Hatta kan sulandırıcıyı niye kullanıyorsun kes dedi. Selen hanım dedi yaptır diyeCanım doktorun ne dedi bunun için? benim bundan son iki denememde positiv sonucu Alınca keseyi görmeden kanama başladığı için Konya'daki bir doktor genetik testi yaptı iyikide yapmışım bu denememde bebeğim beni bırakmadı 6 aydan fazla coraspin folbiol ve b12 vitamini kullanmıştım
Canım riskli gebelik uzmanı dr um çok gerek yok dedi. Hatta kan sulandırıcıyı niye kullanıyorsun kes dedi. Selen hanım dedi yaptır diye
Bende düşünüyorum gebelik aşısı. Transferden 3 gun once kanı alıp calışıyolarmış. Doktorla konuş istersen selen hanımmı doktorun canım sen sor önerir büyük ihtimalle
Doğru söylüyorsun canım, benim dr um niye veriyorlar kan sulandırıcıyı, tekrarlayan düşükler var ise pıhtılaşma testleri yapılır dedi. Benim kızkardeşim de hamile tedavisi vs yok, ondan istemediler, bizim tüp bebek olunca her ihtimale karşı test gündeme geliyor. Hayırlısı bakalım. Akışına bıraktım , yoruluyorum her ihtimali düşünmekten, Rabbime emanetIki ayrı doktor her biri bisey deyince insan ortada kalıyor üçüncü bir doktora danış bence, Selen hanım bana tum ilaçları 12. Haftada bırak dedi konyada ki bir Dr bazı ilaçları 9 ay boyunca kullanacaksın dedi arada kaldım üçüncü bir dra gitmek zorunda kaldım
Merhaba. Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Ben ilk görüşmeyi Selen hanımla yaptım çokta memnun kalmıştım. Çok sevecen cana yakın bir doktor. Selen hanım bizi üroloji doktoru Tansel beye yönlendirdi. Geçen Cuma günü görüşmeye gittik. Eşim çok beğenmiş Tansel hocayı, çok ilgilenmiş. Birde bunu söyleyen benim eşim olunca yani kılı kırk yarar kendisi :) gerçekten şaşırdım. Eşim tansel hocayla görüşürken bende Selen hanımla görüştüm sağolsun aradan aldı beni sonrasında eşimlede görüştüler. Tansel beyle, Selen hanım önce tese ameliyatı önerdi. Eğer ameliyattan sperm çıkarsa dondurucaklar benim tedavim öyle başlıycak. Allamın yardım etsin, Cumartesi günü ameliyata alıcaklar eşimi. Dualarınızı eksik etmeyin neolur. Ben gidip görüşmenizi tavsiye ederim. Formlardan çok şey okumuştum daha önce ama inanın gidip görünce daha iyi anladım.
canım henüz karar veremedim maddi durumlar elverişli değil şuan beklemedeyimNe yaptın canım karar verdinmi
Allah razi olsun canim çok tesekkur ederim.Allah yardımcın olsun canım gönlüne göre olsun